Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela jak bela

Nie swój mąż

Polecane posty

Gość ela jak bela

Cze laski czy zdarza się wam mieć ochotę na czyichś mężów?? Bo mi często coś w sobie mają.

A co Ty masz ochote bzyknac się z jakims żonatym . Opowiadaj ?

Gość ela jak bela
no mam ochotę i to bardzo, wydaje się być taki dojrzały opiekuńczy, widać że ceni kobiety, ale wiem że w łóżku to bestyjka. Kiedyś już spałam z dwoma mężami i każdy zaspokoił mnie tak jakby w myślach czytał.

Nawet rozumiem, ale to jest nie moralne to sa faceci ,którzy przysięgali miłośc przed ołtarzem . Wiadmo jak będzie kręcić dupa to kazdego zwabisz . facet to tylko facet ; ) Ja na twoim miejscu mimo całej sympatii do nich zostawiłabym ich w spokoju widząc na przykład jego żonę a nie daj boże dziecko . Strzała ; )

Gość ela jak bela
przysięgali miłość zgodzę się ale ja nie mam nic przeciwko żeby dalej kochali swoje żony:) Tylko pociąga mnie właśnie ten jeden bo to taki typ którego właśnie nie zwabisz to jest wyzwanie. Gość po 10 latach bycia ze swoją świata poza nią nie widzi.Nie zdarzają się tacy już. Ciekawe co takiego mu ta żonka oferuje?

No własnie madry facet kocha ją i nie da się nabrac na taki seks skoro może go przezywac ze swoją żona na legalu bez zdrady ; ) Wydaje mi się ,ż emożesz tylko pofantazjowac .

Gość niedługo ciocia :)
a ja mam ochotę na samochód sąsiada ;) mój jest już stary, a sąsiad sobie nowe sportowe autko kupił i zawiść mną targa, że on ma lepiej, a ja gorzej!