Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

mi mala niezalogowana - to rasistka (tak sama o sobie napisala) warto to wziac po uwage ;-)) to rowniez "prowokatorka" o delikatnych nerwach (szybko w furie wpada;-)) "Cejrowski - ma swoje za uszami, ale to interesujacy, inteligentny człowiek - jako nieliczny w mediach potrafi się wysłowić w poprawnej polszczyźnie i jest niezłym pisarzem przygodowo-podróżniczym lubię szczery, śmiały i otwarty sposób" mowilam - wlasnie ludzie kt jezdza na swoja dzialke na wakcje widza w nim podroznika;-)))))) jak zapierdziela z tym liptonem i kamera TVN + 3 ochroniarzami prze "dzika dzungle";-))))) 'paduje do mi malej jak ulal;-)))) " w jakim przedstawia swoje poglądy, lubię śmiać się z tych zacietrzewionych przeciwników, których ten Cejrowski tak oburza i szokuje a ja się śmieję - fajny człowiek i tyle, z pazurem" to fakt cejrowki bawi - zwlaszcza jak sie taki czerwony na twarzy robi i podnosi rece do gory w 'dyskusji";-)))) trzeba go wtedy tak przbic zeby pekl jak balonik, ale tu sie zgodze cejrowki jest zabawny;-))) zabaene tez jest jak chodzi po wawie na bosaka - tak jakby do ptrwadziwej dzucgli przyujechac i poierdzielac w garniturze ;-))))) takie bardziej amerykanski od amerykanow;-)))

"Aborcja to nie usunięcie dziecka? Wiesz, usunąć to można sprzęt z domu ale jak się eliminuje człowieka z tego świata to to się nazywa zabójstwo" czlowieka tak, zgodze sie. zlepek komorek - nie. as easy as it is. " ROR z tego co wiem cejrowki jest gejem "niepraktykujacym" z tego co wiem, ROR nie szerzy błędnych lub niesprawdzonych informacji" i wszystko jasne;-)) za to mala mi szerzy niesprawdzone i falszywe informacje (przypalapalam ja - nie raz , a fe;-))))

"zordonowka Achmanpindżu no co ty przeciez nie mozna zabic zlepku komorek" w istocie tak wlasnie jest;-)) i tu ktos ma racje - ze nawet prawo zdaje sie potwierdzac moja opinie;-)) "[zgłoś do usunięcia] za PRLu nie kwitlo podziemie w mysl prawa aborcja nie jest zabojstwem, wiec wypadaloby sie tego trzymac, niezaleznie od przekonań i emocji" dokladnie tak!

Gość oguig
Cejrowski vs Czubaszek? Czu-ba-szek! Czu-ba-szek!

Gość za PRLu nie kwitlo podziemie
Nie trzeba kochac dzieci,zeby dla nich pisac. Leonardo np byl gejem a przeciez malował piekne kobiety...Nadal nie wiem, jakie wierszyki czy sztuki dla dzieci Czubaszek pisala - moze tytuł?

Gość manuanua
mocny kwiatek z pierwszej strony, to sobie przytoczę, słuchajcie: "( z ostrożnych danych wynika, ze co roku od 70-200 tyś Polek usuwa ciązę- w podziemiu, za granicą, za pomoca tabletek)" w 2009 roku urodziło się w polsce 440 tysięcy dzieci... wynika więc z tego, 20-30 % wszystkich ciąż zostaje wyskrobanych, pozdrawiam ludzi, którzy próbują w imię legalizacji aborcji wcisnąć komuś takie gówno do głowy.. ale to normalka, sławna była sprawa gościa w usa, jednego z czołowych działaczy, który po odejsciu z organizacji na rzecz legalizacji przyznał, że te swoje "statystyki" zawyżali 5-7 krotnie, byle przychylić opinie publiczna na swoja stronę.. a róbcie już sobie co wam się podoba, ale nie róbcie sobie (i ludziom na około) sieki z mózgów..

Gość Achmanpindżu
aborcja nie powinna być legalna

"a czlowiek nie jest przypadkiem zlepkiem komórek? ale pie**olicie towarzysze widac i odpowiednia ku temu godzina byle zaistniec" i kolejna wyedukowana ;-))) prze ambpone jak sadez..?:-) a wi8dzisz roznice miedzy samochodem osobowym i pojazdem opancerzonym?;-) "Nie trzeba kochac dzieci,zeby dla nich pisac. Leonardo np byl gejem a przeciez malował piekne kobiety...Nadal nie wiem, jakie wierszyki czy sztuki dla dzieci Czubaszek pisala - moze tytuł?" cicho! bo jeszcze zburzysz kolejen Sw. tabu;-)))))) " którzy próbują w imię legalizacji aborcji wcisnąć komuś takie gówno do głowy.. ale to normalka, sławna była sprawa gościa w usa, jednego z czołowych działaczy, który po odejsciu z organizacji na rzecz legalizacji przyznał, że te swoje "statystyki" zawyżali 5-7 krotnie, byle przychylić opinie publiczna na swoja stronę.. a róbcie już sobie" nie ktorzy nie rozumieja ze lagalizacj aborcji nie rowna sie obowiazkowe poddanie jej wszytskich ciezarnych kobiet;-))))))

Gość Achmanpindżu
a sorry dopiero teraz widzę że jest już strona 11. no właśnie człowiek to też zlepek komórek, więc to żaden argument człowiek od czegoś się zaczął i moment zapłodnienia to pierwszy moment gdy można uznać że to już to (bo niektórzy argumentują, że człowiek jest człowiekiem dopiera gdy mu się rozwinie układ jakiś tam)

"Achmanpindżu aborcja nie powinna być legalna" dyskusja o wyzszosci bozego narodzenia nad wielkanoca;-)))

a wi8dzisz roznice miedzy samochodem osobowym i pojazdem opancerzonym? a w jakim sensie ? o co chodzilo tobie w tym pytaniu chetnie sie dowiem i inni co czytaja twoje posty rowniez:D

Gość Achmanpindżu
a wi8dzisz roznice miedzy samochodem osobowym i pojazdem opancerzonym? widzę ale jedno i drugie jest pojazdem to o czym ty mówisz to dzielenie ludzi. tego można już zabijać bo coś tam.

"no właśnie człowiek to też zlepek komórek, więc to żaden argument człowiek od czegoś się zaczął i moment zapłodnienia to pierwszy moment gdy można uznać że to już to (bo niektórzy argumentują, że człowiek jest człowiekiem dopiera gdy mu się rozwinie układ jakiś tam)" plod czlowiekiem staje sie w momencie kiedy przyzje poza organizmem matki - tak tez uwaza spora grupa;-)))) ile ludzi tyle opinii - wiec niech kazdy sie martwi o swoja macice. as easy as it is;)

Gość Achmanpindżu
korzyści nie są ważne, tylko zasady. co to za państwo które pozwala zabijać nienarodzonych, bo są płodem

Gość Achmanpindżu
ROR płód to tylko nazwa dziecka w łonie, narodziny to nie rytuał przyznania człowiekowi człowieczeństwa

"a w jakim sensie ? o co chodzilo tobie w tym pytaniu chetnie sie dowiem i inni co czytaja twoje posty rowniez" wiec nie wiedzisz;-)) nie ma ci za tem sesnu tlumaczyc bo i tak nie zrozumiesz;-) jedno i drugie jest pojazdem? ale jedno nie przetrwa trafione przez pocisk a drugie tak - as esay as it is;-) "to o czym ty mówisz to dzielenie ludzi. tego można już zabijać bo coś tam" ja nie mowie o ludziach tylko o 2 cm komorek kt moga samoistnie wyplynac zpochwy, nawet bez ingerencji z ezw. widocznie tak czasem "ludzie" wybieraja ;-))))) "co nam jako panstwu da to ze bedzie tutaj legalna aborcja? " moze osczednoscoi i mnie takich cyrkow - jak z ta laska co na slusku ostatnio zabila - upps to jest upuscila - wlasne dziecko?;-)

Gość manuanua
"nie ktorzy nie rozumieja ze lagalizacj aborcji nie rowna sie obowiazkowe poddanie jej wszytskich ciezarnych kobiet" yyeee? no to również jest mocne. to znaczy? ty nie rozumiesz? sąsiadka halina? kto nie rozumie? może ja? jakis totalna pomyłka parafraza: "ktoś nie rozumie, że jak kogoś zabijesz, nie nie równa się to zabiciu wszystkich ludzi na świecie" eee, chyba nie. w ogóle do kogo tu sie wysmetniac, narazie

moze osczednoscoi i mnie takich cyrkow - jak z ta laska co na slusku ostatnio zabila - upps to jest upuscila - wlasne dziecko? akurat tam to h u j wiadomo co sie naprawde stalo bo to co pokazuja i mowia media czy jakis rzecznik nieudolnej policji to mnie akurat gowno obchodzi

jedno i drugie jest pojazdem? ale jedno nie przetrwa trafione przez pocisk a drugie tak - as esay as it is to bylo wybitnie mocne jak wizyta czubaszek u wojewodzkiego :D

Gość za PRLu nie kwitlo podziemie
w USA, Kanadzie, w prawie calej Europie aborcja jest dozwolona - tam tez zyja etycy, lekarze, naukowcy - i jest ich wielokrotnie wiecej niz w Polsce - dlaczego uwazacie za akurat Polska ma monopol na wiedze i moralnosc? Nikt tam zresztą nikogo do aborcji nie nakłania ,za to informuje, jak niechcianej ciazy zapobiec.

Gość Achmanpindżu
ja nie mowie o ludziach tylko o 2 cm komorek kt moga samoistnie wyplynac zpochwy, nawet bez ingerencji z ezw. widocznie tak czasem "ludzie" wybieraja to że organizm sam usuwa słabe czy uszkodzone płody nie oznacza, że aborcja powinna być legalna

" co to za państwo które pozwala zabijać nienarodzonych, bo są płodem" to panstwo kt gwarantuje swobode swoim podatnikom - kt juz zaplacili podatki a nie tym kt moze kiedys zaplaca;-)) "to dawaj sprawdzimy jak sie dziecko urodzi to matke przeniesiemy gdzie indziej i zobaczymy ile dziecko bedzie zyc dawaj sprawdzimy!!" przyzje bez problemu - znam przypadek gdzie matka zmarla w 1 miesiacu zycia dziecka...i ono zyje dzis jest juz pelnoletnie. zdziuwoniona? jak mozna nie miec tak elemetarnej wiedzy o oragnizmie;///// "ROR płód to tylko nazwa dziecka w łonie, narodziny to nie rytuał przyznania człowiekowi człowieczeństwa" dlaczego zwracasz sie do mnie? probujesz mnie przekonac/narzucic wlasne zdnie?;-))))) po co???;-)))) nie ejsets dla mnie autorytetem w tej kwestii - polegam na zdaniu mojego lekarza-ginekologa - a on wyraznie to rozgranicza - uzywajac terminologii med.: plod

Gość Achmanpindżu
jakiekolwiek argumenty o zależności dziecka od matki są nieważne. czy jakby można było zabić jedno bliźnię syjamskie na życzenie drugiego to też bylibyście za?

"akurat tam to h u j wiadomo co sie naprawde stalo bo to co pokazuja i mowia media czy jakis rzecznik nieudolnej policji to mnie akurat gowno obchodzi" dla mnie jest jasne i klarowne, i nie mowie tylko o kolicznosciach samej smierci dziecka - tylko o tej jej matce "to bylo wybitnie mocne jak wizyta czubaszek u wojewodzkiego" dzieki, dobre porownanie;-))

to że organizm sam usuwa słabe czy uszkodzone płody nie oznacza, że aborcja powinna być legalna ja mam inne zdanie w tej kwestii i juz;-)) na szcescie nawet w pl - aborcja jest legalna - np ciaza z gwaltu

dla mnie jest jasne i klarowne, i nie mowie tylko o kolicznosciach samej smierci dziecka - tylko o tej jej matce nic o matce nie wiemy znamy ja tylko z tv buahah czyli gowno wiemy bo tv moze sobie pokazac kazdego jak chce zreszta to cale zamieszanie to wygladalo na piekna rezyserie takich historii bedzie coraz wiecej zapotrzebowanie jest na takie katastrofy bieda musi sie czyms posiłkowac

"Achmanpindżu jakiekolwiek argumenty o zależności dziecka od matki są nieważne. czy jakby można było zabić jedno bliźnię syjamskie na życzenie drugiego to też bylibyście za?" mieszasz pojecia;-)) kobieta ma nadrzedny stosunek wobec wlasnej macicy i jej wytworow;-)