Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Gość Nie warto rozmawiać
zordonowka Wytłumacz mi, co rozumiesz pod pojęciem "lewak".

Cejrowski, jest starym nudnym dziadem, bez poczucia humoru, skrzywionym przez życie, a Czubaszek, z poczuciem humoru i pełna optymizmu.

Gość egzorcyzmy dziś widziałem
Cejrowski i ksiąc Natanek przyszłośćom narodu

jęsli pajacowanie jest oznaką optymizmu ....:D a ty blondyn to chyba nawet starszy od niego jesteś pprzecież to tak siez tym dziadowaniem nie rzucaj :D

Gość Pan Kiełbaska
Czubaszek miażdży intelektem tego dewota Cejrowskiego 🖐️)))

Gość jaracz zzzz
ta stara baba wygladaa na alkocholiczne, pomijajac te głupoty co gaada o aborcji to i tak nieda sie je słuchac, zakrypnieta jakby zapita dewotka. jakas taka nieprzyjemna ... kim ona wg kurwa jest ze wszedzie jaj zapraszaja np. super stacja tvn, gdzie nei wlacze to jej pomarszczony ryj.

a co to ma do rzeczy, że może i starszym dla mnie to jest stary kaszubski dureń, choć też jestem Kaszebe.

oj , wszyscy znaja twoje ciągnoty blondyn do brylowania na kafie , niestety charyzmy brak :)

Gość Nooo!
bomblondyn... Zastanawiam sie ....czy ty.... napewno wiesz? co ty za bzdety piszesz?? Uwierz mi, w Nowym Jorku i w Londynie...wiedza lepiej od nas , za co? nagradzaja Cejrowskiego.... A to co dostala Czubaszek! od ministra kultury, dostala tez ,moja kolezanka, ktorej nikt nie zna! Chociaz, to bardzo madra kobieta...zapewniam cie, ze madrzejsza od..... Czubaszek!! ha ha..

Gość mało uczciwy.
cejrowski to spoko gosc ktory dobrze gada i ma whuj racji, fakt jest za bardzo zagorzałym katolikiem no i przesadza. ale obadajcie inne jego wypowiedzi np. ekonomia, podatki wolny rynek. wiecie np ze swoich legalnie zarobionych pieniedzy nie mozecie inwestowac w rajach podatkowych !! wiem to od niego. kumaty i rozsadny typ. pozdrawiam p. cejrowskiego.

Gość sMoniSkawek
Przecież to oczywiste, że większość będzie za Czubaszek, bo ona mimo wszystko nie jest skrajnością dla Cejrowskiego, Cejrowski jest zupełną skrajnością w swoich poglądach, jest bardzo zasadniczy, gwałtowny, chamski. Sama jestem przeciwna Czubaszek, ale i Cejrowskiego nigdy nie poprę, bo to świr. Co to w ogóle za wybór? :D Jestem chrześcijanką, jestem przeciwna aborcji, ale nigdy nie poprę skrajnego zachowania i wypowiedzi Cejrowskiego. Czubaszek mimo kontrowersyjnego stanowiska jest dyplomatyczna w swoich wypowiedziach, nie mówi, że kimś pogardza, kogoś przekreśla, umie grać osobę z klasą, takie doskonałe z wierzchu jabłuszko, robaczywe w środku. Wybaczcie, ale tak właśnie ją widzę.

Gość mało uczciwy.
albo ziemia jest przeludniona ... kompletna bzdura, wyjedz za miasto i zobacz jakie pustki. poprostu sa miejsca gdzie sa duze skupiska ludzi i tam jest ciasno. a pustynie, pol lasy, jest w huj miejsca.

Gość jhdectrxdtd
Cejrowski to populista gorszy niż Kaczor

Gość jhdectrxdtd
ale przynajmniej nie mlaska:)

Gość zordonowka
Nie warto rozmawiać zordonowka Wytłumacz mi, co rozumiesz pod pojęciem "lewak". Tak jak wy nazywacie nas katolami, pisiurami, moherami tak my nazywamy was lewakami, czyli komuchami po prostu ...

Gość Nie warto rozmawiać
Pewnie, zasiedlijmy każdy wolny skrawek ziemi, powycinajmy lasy pod ludzkie osady i w niedługim czasie skończymy jak mieszkańcy Wyspy Wielkanocnej.

Gość moriMuniek
Jasne. Ziemia jest przeludniona, a tymczasem muzułmanie mają model ok 8 dzieci :) już oni się zajmą zaludnieniem Ziemi, gdy wy będziecie stosować aborcję i antykoncepcję. Wiecie, że ilość ludzi w Europie się nie zmniejszyła od dziesiątek lat właśnie dzięki muzułmanom? Europejczycy wymierają, a oni czekają siedząc na socjalach i mnożąc się jak króliki. http://www.youtube.com/watch?v=b5nJkvH9H3o& Więc jaką rację bytu dla aborcji ma argument o przeludnieniu? :) Powiedzcie mi proszę. W Polsce tego na szczęście nie widać, do nas nie emigrują, ale my nie mamy dobrego socjalu :P.

cejrowski zawsze tak burzliwie i z ekscytacja reaguje - gdy mowa o damskiej macicy;-))) taki "luzak" na bosaka - co mu nerwu puszczaja przy byl;e rozmowcy;-)))) uwazm ze jest jestedna z najbardziej tragikomicznych postaci;-)))

a co powiecie, o jego obywatelstwie? Przecież, Cejrowski ma bardzo ciekawe, sprawy z obywatelstwem, a na Kociewiaka, czy Kaszuba, bardzo nieciekawe, tak, a'propos

jeszcze ad cejrowskiego (bo nie moge sobie przypomniec kto ejszcze tak ma) - to on jest zabawny glownie przez to ze nie wiedzi roznicy pomiedzy posiadaniem jakichkolwiek pogladow (mniejsza o czym) a przezywaniem werbalnego orgazmu gdy przychodzi do manifestowania tychze pogladow;-)) zeby moj liptonek po brodzie nie pociekl;-))

Gość Nie warto rozmawiać
zordonówka lewakami, czyli komuchami po prostu Nie wiem, czy pasuję do definicji lewaka. Mam liberalne poglądy na gospodarkę (takie jak Cejrowski i Korwin Mikke), ale też liberalne w zakresie tzw. moralności (tu nie zgadzam się z Cejrowskim i Mikkem) Jestem też wielką orędowniczką wolności obywatelskich. Czy to czyni ze mnie komunistkę? Tak jak napisałam wcześniej, niektórzy nie rozumieją słów, których używają.

" [zgłoś do usunięcia] bmblondyn a co powiecie, o jego obywatelstwie? Przecież, Cejrowski ma bardzo ciekawe, sprawy z obywatelstwem, a na Kociewiaka, czy Kaszuba, bardzo nieciekawe, tak, a'propos" kiedys ogladalam taki smieszny wywiad z nim w kt mowil jak zamierza wyprowadzic kase z PL (bo sie chyba na kogos obrazil;-) i po to mu pottrezbne bylo drugie obywatelstwo - mnie tam to ani grzeje ani ziebie - ale przemozebnie bawi ta jego ekscytacja wlasnymi pogladami;-))) i to ze onnie ma dystansu - i tak smiesznie pokrzykuje jak przekupa z bazaru (mowi glosno - jak male dziecko - kt sie drze zeby nikt innygo nie przkrzyczal;-)))