Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Gość a co ma do gadania, morda
jak samo nie oddycha, to nie nie człowiek, tylko ryba, i nie perdol głupku farmazonów.

Gość nie warto rozmawiać
Jeśli chodzi o aborcję na życzenie, granica powinna być ustalona niżej do 12 tygodnia, bo wtedy rozwija się układ nerwowy. W pozostałych, dramatycznych przypadkach, powinna to być granica 25 tygodnia.

{ Na dzień przed swoimi 18 urodzinami nie mogłeś kupić piwa, a osobie, która ci piwo sprzedała groziła kara. { Żyłem w takich czasach gdzie piwo kupowałem już w wieku 13 lat i nikomu za jego sprzedaż nie groziła kara. ;) A w przeddzień 18 urodzin kupiłem bez żadnego problemu litr żytniej i nikt ode mnie dowodu nie żądał.

Gość jak 22 tydzień, to możesz
Cejrowski , nażarł się toksycznych śledzi , i ma bidulek sraczkę, gadaczkę, i prawicowe skrzywienie katolickie.

Gość nie warto rozmawiać
Mervin Nie wiem, kiedy to było, ale zakaz sprzedaży alkoholu osobom poniżej 18 r.ż. jest zakazany już od dość dawna. Jeśli ktoś sprzedał ci alkohol przed 18 urdzinami, to popełnił przestępstwo w myśl ustawy o wychowaniu w trzeźwości. Ta osoba po prostu złamała prawo, a nie poniosła konsekwencji tylko dlatego, że nikt nie powiadomił o tym fakcie organów ścigania:)

Gość nie warto rozmawiać
oczywiście sprzedaż była zakazana nie zakaz:)

Gość lonty
na slowo liberalizm noz sie w kieszeni otwiera, to liberalizm zniszczyl i nadal niszczy dzisiejsza POlske ps poglady nacjonalistyczne tez sa mi obce

Gość feefeef
Czubaszek to gówno promujące swoją zjebaną książkę której i tak nikt nie kupi.

Nikt prawa nie złamał. Po prostu nie było takiego zakazu. Tak jak i aborcje, można było wykonywać legalnie.

tylko jakoś nikt dotychczas nie zauważył, że z Cejrowskim, nawet taka ciekawa kobieta jak Beata Pawlikowska, nie zdołała wytrzymać, a Czubaszek mimo, tego, że miała aborcje (co nas, gówno to powinno obchodzić), ze swoim Karolakiem chyba raczej do śmierci przetrwa. Zresztą jak sama żartuje, że palenie zabija, pożyje pewno jak Szymborska, długo jeszcze, a katoje zatrują sie własnym jadem i stresami, co bardziej skutecznie zabija niż palenie.

Gość nie warto rozmawiać
lonty, skoro liberalizm ci nie odpowiada, to co proponujesz? Socjalizm? USA to kraj liberalny. Jakoś zniszczenia tam nie widać.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
obydwoje są nawiedzeni, ale w tym przypadku bardziej skłaniam się w stronę Cejrowskiego.Facet ma racje, skoro od początku wiedziała,że nie lubi dzieci i nie chce ich miec to czemu nie poddała się sterylizacji? To chyba lepsze niż aborcja.I jak opowiadała o tym co zrobiła, to mnie najgorzej obeszło, prawie ze spiewem na ustach.Pomyślcie jak czuły się w tym momencie kobiety, które pragną dziecka a nie moga go mieć z różnych powodów.Znam rodziny, które traca majatki żeby tylko zajść w ciąże różnymi sposobami a ta pani opowiadała o aborcji jak o usunięciu brodawki na nosie.To niesmaczne i nieetyczne.Straciłam do niej sympatię i szacunek.

Gość nie warto rozmawiać
Myrevin Musisz być leciwym człowiekiem:)

Gość nie warto rozmawiać
I jak opowiadała o tym co zrobiła, to mnie najgorzej obeszło, prawie ze spiewem na ustach.Pomyślcie jak czuły się w tym momencie kobiety, które pragną dziecka a nie moga go mieć z różnych powodów.Znam rodziny, które traca majatki żeby tylko zajść w ciąże różnymi sposobami a ta pani opowiadała o aborcji jak o usunięciu brodawki na nosie.To niesmaczne i nieetyczne.Straciłam do niej sympatię i szacunek. Ludziom się już w głowach poprzewracało! Co panią czubaszek obchodzą uczucia osób, które nie mogą mieć dzieci! Ich reakcja emocjonalna na tego typu wypowiedź to jest ich problem. Oni mają prawo pragnąć dzieci i o tym mówić publicznie, tak jak pani Czubaszek ma prawo dzieci nie lubić i również mówić o tym publicznie!Przestańmy pokazywać w telewizji ludzi pięknych, bo są też ludzie brzydcy, którzy cierpią, bo nigdy piękni nie będą. Przestańmy pokazywać zdrowych i sprawnych, bo osoby chore i niepełnosprawne cierpią, że nigdy takiego zdrowia i takiej sprawności mieć nie mogą. Paranoja!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
skoro epatuja tym tematem na wszystkich kanałach i wywiązała się niemal narodowa dyskusja to mam prawo wyrazic swoją opinię na temat nowej celebrytki, co prawda trąconej odrobiną rydwanem czasu ale jednak...

słyszałem dokładnie co pani Czubaszek, mówiła, że dziecko to bardzo poważna sprawa i nie każda kobieta, powinna je mieć. Ale to dla tradycjonalistów, i zwolenników, że płód to świętość i niech matka zdycha, byle bachor sie narodził, to nie do przełknięcia. Kobiety powinnością jest rodzić, bo tak w Biblii napisane.....

Gość lonty
nie warto rozmawiac socjaldemokracja to zdrowy system

Gość nie warto rozmawiać
lonty Szanuję twoje poglądy, ale się z nimi nie zgadzam. Socjaldemokracja to najbardziej niesorawiedliwy system. Bo zakłada konieczność dzielenia się owocami swojej pracy z tymi, którzy tych owoców nie mają. Uważam, że każdy uczciwie i ciężko pracujący człwiek ma prawo do posiadnia swoich pieniędzy i dowolnego nimi dysponowania i nie ma obowiązku dzielić się nimi z kimkolwiek (oczywiście podatki na rzecz państwa to konieczność). Nie można karać człowieka za to, że jest bardziej pracowity czy zaradny od innych poprzez odbieranie mu części jego pieniędzy na rzecz osób mniej zaradnych i mniej pracowitych. Państwo powinno stworzyć takie warunki, żeby każdy mógł zapracować na siebie sam i nie przeszkadzać. Oczywiście pomoc z podatków powinny dostawać osoby chore i niepełnosprawne.

różnych utopii było tyle, że się pale milicjanta nie mieści,a jest to co jest, panowanie ciemnogrodu i oszołomów, nieważne, czy lewicowych, czy prawicowych, biała policyjna pałą, boli tak samo , jak czarną....

Gość lonty
nie warto rozmawiac problem w tym ze wiele panstw(w tym polskie)utrudnia zycie obywatelom , panstwo powinno pomagac zapewniac obywatelom komfort zycia, dbac zwlaszcza o najslabszych,wykluczonych, niepelnosprawnych, idea sprawiedliwego, socjalnego panstwa jest mozliwa do zrealizowania rowniez w Polsce tylko trzeba chciec

Gość Nooo!
blomblondyn Napewno nie slyszales pierwszej wypowiedzi Pani Czubaszek...a brzmi ona tak cyt; mialam dwie skrobanki!!! Boze.... jak to cudowniwnie!!! Jezeli to takie cudowne? to po co ?miesza w to Pana Boga??? I wymawia imie jego!! Zgadzam sie z tym ze , nastepne wypowiedzi owej pani! byly juz w i lagodniejszym tonie!...kobita sie chyba zorientowala.... co palnela?! i zaczela , mydlic ludziom oczy o " swiadomym macierzynstwie"....mysle ze Polacy nie jest az takimi glupkami....zeby Pani czubkiewicz musiala ich uswiadamiac! I to jeszcze w dziedzinie..o ktorej ...ma najmniej do powiedzenia!! czyli ...RODZICIELSTWO...i wszystko co sie z tym wiaze! Ona zadala cios ...nie tylko kobieta ktore nie moga miec dzieci...ale kazdej szanujacej sie Matce!!!

Gość Nooo!
Mialo byc........Polacynie sa takimi glupkami....!!!

Gość nie warto rozmawiać
Nooo! Trochę to pompatyczne co piszesz. Rozumiem, że matce można zadać cios odbierając jej własne dziecko lub zabijając je. Nie rozumiem w jaki sposób można zadać "cios" kochającym i szczęśliwym matkom lub osobom nie mogącym mieć dzieci poprzez stwierdzenie, że decyzja o usunięciu ciąży była decyzją cudowną bo zaintersowana nie nadaje się na matkę. Przyznam, że ja jeszcze dzieci nie mam, ale nawet gdybym miała, to nie wiem, w jaki sposób ta wypowiedź mogłaby mnie obrazić czy skrzywdzić.

mi się wydaje, że oszołomy zrobili z wypowiedzi Czubaszek, to co robią wszystkie oszołomy: z igły , widły, tzw pierdolenie kota dzwonem, dużo hałasu o nic.

Gość nie warto rozmawiać
Czy nawet wypowiedź, że "nie wszystkie kobiety nadają się na matki". Przecież to prawda stara jak świat! Nie wszystkie matki to ideały miłości macierzyńskiej w stylu Matki Boskiej. Są matki kochające i takie, które swoich dzieci nie kochają, maltretują je, porzucają. Przecież nikt kochającym matkom niczego nie zarzuca. Czubaszek po prostu stwierdza fakt, że nie każda kobieta posiada instynkt macierzyński i lepiej, żeby takie kobiety nie rodziły.

Gość Nooo!
nie warto rozmawiac.......mysle ze, gdy bedziesz miala dzieci...zrozumiesz.... o czym ja mowie!!

Mam wyjebane na jednego i drugiego i między innymi taka postawa czyni mnie szczęśliwym człowiekiem.