Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny :(

Nie ma to jak mieć złamane serce tuż przed walentynkami

Polecane posty

Ni i kolejna kropla do mojej czary goryczy :( życie jest do dupy :(

Gość Co sie stalo??a
Rzuciła Cie dziewczyna?

Tak :( ale ona mnie dalej kocha, tak mówi

No dokładnie :( a ja jej tyle dałem od siebie :( też ją kocham i będę na nią czekał bo mówiła żebym czekał

Bo nie możemy się widywać codziennie i zejdziemy się jak będzie mieszkanie dla nas :(

My mieszkamy 100 km od siebie

Gość byliście ze sobą
tzn w związku na odległość? Plany chyba były skoro piszesz o mieszkaniu...

Chodzi o to, że nie będzie z facetem bez swojego mieszkania. Także musisz napaść na bank i kupić sobie mieszkanie, jak chcesz z nią być. Na pocieszenie powiem ci że to normalne, kobiety wymagają dziś obowiązkowo mieszkania i samochodu.

Gość byliście ze sobą
serio są takie baby? Może to nie o to chodziło...

Gość Mruczny
Powiem Ci jedno kolego i zapamiętaj to do końca życia, kiedy kobieta z Tobą zrywa i mówi Ci, że dalej Cie kocha to znaczy, że jest niedojrzałą gówniarą. Dlaczego? Bo nie ma odwagi wprost powiedzieć Ci, że już nic do Ciebie nie czuje tylko bawi się Tobą i zostawia sobie otwartą furtkę na wszelki wypadek gdyby sama nie mogła dać sobie rady w samotności. Nigdy ale to nigdy nie daj się czemuś takiemu zwieść bo nawet jak wróci mówiąc ze wielce Cie kocha i się pomyliła, to będzie Cie brała tylko i wyłącznie na przetrzymanie, do czasu az pojawi się inny typ dla którego Cie rzuci. Gdyby tak wielce Cię kochała to by z tobą przede wszystkim rozmawiała o tym dlaczego albo wczesniej próbowała coś zmienić, próbować ratować, a tak to jest czyste pierdolenie. Olej ją i znajdz kobiete, która bedzie Cie szanowała.

Gość Mruczny
Powiem Ci jedno kolego i zapamiętaj to do końca życia, kiedy kobieta z Tobą zrywa i mówi Ci, że dalej Cie kocha to znaczy, że jest niedojrzałą gówniarą. Dlaczego? Bo nie ma odwagi wprost powiedzieć Ci, że już nic do Ciebie nie czuje tylko bawi się Tobą i zostawia sobie otwartą furtkę na wszelki wypadek gdyby sama nie mogła dać sobie rady w samotności. Nigdy ale to nigdy nie daj się czemuś takiemu zwieść bo nawet jak wróci mówiąc ze wielce Cie kocha i się pomyliła, to będzie Cie brała tylko i wyłącznie na przetrzymanie, do czasu az pojawi się inny typ dla którego Cie rzuci. Gdyby tak wielce Cię kochała to by z tobą przede wszystkim rozmawiała o tym dlaczego albo wczesniej próbowała coś zmienić, próbować ratować, a tak to jest czyste pierdolenie. Olej ją i znajdz kobiete, która bedzie Cie szanowała.

Gość mpaksu
Rozstałem się 5 dni temu. Fajnie, nie? Może się ogarnie i wroci. Nie proś jej, trzeba mieć honor. Ja kupuje sobie motor. To będzie moja miłość. Nie jęczy, nie zazdrości itd...

Zgadzam sie z placzaca_wierzba . Ani sie nie obejrzymy a bedzie sroda i po walentynkach

Gość nie ma to
jak koniec walentynek;-) P.S. Są już dwie czary goryczy (moja i autora)- można śmiało wznosić toast;-)

Gość no to w koncu
Cię zostawiła bo nie masz mieszkania i kazała się zgłosić, jak ono już będzie? Bo nie rozumiem.