Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetzklasą1985

symapatia - statystyki i rezultaty

Polecane posty

Gość Facetzklasą1985

Jestem na sympatii 3 tygodnie 1800 kobiet odwiedziłem 800 kobiet odwiedziło mnie (pomijając 3 gejów :-) ) 30 kobiet puściło mi oczko (pomijając 3 gejów :-) ) 3 kobiety pisały licząc na coś więcej - odrzuciłem je do 200 napisałem listy - brak odpowiedzi lub dodanie na czarną listę Zastanawiam się, czy coś w końcu ruszy na tej sympatii, bo jak dotąd sprawdza się głupia reguła: "PODOBAM SIĘ KOBIETOM, KTÓRE MI SIĘ NIE PODOBAJĄ I PODOBAJĄ MI SIĘ KOBIETY, KTÓRYM JA SIĘ NIE PODOBAM" :-( a jak u Was ??? Pytam oczywiście tych, którzy mają lub mieli konta?

ja tylko raz napisałam pierwsza, zawsze czułam sie z byt dumna by pisać pirwsza wydaje mi sie że to wyglada desperacko, a jak ty jako facet to odbierasz?

Gość Facetzklasą1985
Uważam, że to BŁĄD. Weź pod uwagę to, że facet, którego odwiedzasz, może nie wiedzieć o tym, że go odwiedziłaś. Powód prosty - brak abonamentu, Natomiast, pomimo braku abonamentu, może zobaczyć wiadomość, jeżeli takową napisałaś. Dlatego wniosek jest prosty: warto pisać wiadomości niezależnie od płci i wcale to nie jest wynik aktu desperacji. Jeżeli facet nie ma rzeczywiście abonamentu, a wyślesz mu wiadomość, zobaczy ją, ale nie będzie mógł odpisać. Jeżeli go zaintrygujesz, postanowi wykupić abonament właśnie po to, by odpisać i nawiązać konwersację. Prosta piłka. O to przecież chodzi.

Gość marisz@
Także uważam, że zrobienie pierwszego kroku na tego typu portalach nie jest niczym złym, a raczej nawet niezbędnym. Po pierwsze to jest portal, gdzie ludzie zakładają konta właśnie po to, żeby kogoś poznać, nie ma tam różnicy kto kogo zaczepi. Jak zobaczę jakiś interesujący profil faceta, to nie widzę przeciwwskazań, żeby do niego napisać. Co innego jest w realu, ale tutaj też ostatnio, z tego co widzę, te granice się zacierają i coraz więcej dziewczyn robi pierwszy krok. Ja do nich nie należę, ale w internecie nie widzę problemu, żeby zacząć rozmowę. Co do statystyk, to nie wiem, nie liczyłam tak dokładnie, a konto na sympatii miałam jakieś pół roku temu. Generalnie sporo osób odwiedzało mój profil, trochę wiadomości dostałam, ale prawdę powiedziawszy nikt ciekawy... Jak ja do kogoś pisałam, to jednak niezbyt często otrzymywałam odpowiedź. Przez trzy miesiące byłam na kilku spotkaniach, dwa razy umówiłam się na drugą randkę. Ale szału nie było. Niby dużo osób, jednak jakoś ciężko nawiązać z kimś dłuższy kontakt. Teraz przeniosłam się na mydwoje i te statystyki trochę inaczej wyglądają. Mniej osób puszcza oczka czy po prostu odwiedza profil i wychodzi, częściej dostaję dłuższe wiadomości, z pytaniami itp. Tutaj te rozmowy jakoś lepiej się kleją, łatwiej znaleźć kogoś, z kim można popisać czy prędzej czy później umówić się na spotkanie. Póki co nie spotkałam "tego jedynego", ale liczę, że prędzej właśnie tam mi się powiedzie niż na sympatii.

Gość Facetzklasą1985
Nie wytrzymam, zablokowała mnie kolejna kobieta, która szalenie mi się spodobała.

brak abonamenrtu skreśla faceta, bo jezlei nie jest w stanie wydac 15 zł na abonametn to co robi na portalu?

Gość taki jeden facet27
facet nie przeżywa tak odrzucenia przez kobietę bo przecież pierwsze odrzucenie wynika jedynie z wyglądu ,a to boli bardziej kobietę ,że facet uznał ją za nieatrakcyjną z wyglądu...faceta to aż tak nie boli jak laska uzna go za brzydala.

Gość taki jeden facet27
ja mam konto na dopasowani (chyba) bez fotki jedynie to wypełniłem ten smieszny test i wpisałem co lubię itp ...to przez pół roku zebrałem 4 wiadomości i 3 oczka jakoś tak i to nawet konkretne babki i z wyglądu i z opisu ...jedna w sumie bardzo fajna była nie dość ,że bardzo ładna to z opisu wynikało ,że wie czego chce , taka konkretna babeczka (tutaj podejrzewałem ,że to fake i taki wabik na klientów ,żeby wykupili abonament bo przecież nie mam zdjęcia)...ale w tym czasie co pisały to byłem zajęty....kurde w sumie wiosna się zbliża to może i wrzucę jakieś foto... i się podozywać do tych co pisały :P ..jakąś ściemę zapodam i tyle w końcu ważne jest co jest teraz ,a nie kiedyś

Gość taki jeden facet27
"1800 kobiet odwiedziłem " nie jestem jakimś specem ,ale jeżeli to jest widoczne w jakiś sposób to wynika z tego ,że ty nie masz co do roboty tylko siedzisz na sympatii : )....= leszcz w oczach kobiet

Gość jesteś matołeeeeeeeeem
"30 kobiet puściło mi oczko (" co oznacza że nie miały abonamentu i nie mogł;y pisać :classic_cool:

Gość Facetzklasą1985
Sam jesteś matołem. Jeżeli ktoś nie ma abonamentu, to nie może nawet oczka puścić