Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele sia la la

Moja córka chodzi do prywatnego przedszkola, w którym totalnie

Polecane posty

Gość trele morele sia la la

olewana jest sprawa przyprowadzania chorych dzieci :/ Jest dwoje takich dzieci, które często przyprowadzane są z temperaturą i są przyjmowane:/ Panie wychowawczynie zgłaszały to do dyrektorki przedszkola, o ona to olewa! Co można zrobićw tej sprawie?

Gość ewelinaoopop
niech rodzice pojda do dyrektorki

Gość yjeyuer66
Nie wiem jak Ty ale ja szukałam takiego przedszkola w którym jest ZAKAZ przyprowadzania chorych dzieci pod groźbą rozwiązania umowy. I moje dziecko chodzi do takiego przedszkola i ten problem chorych dzieci jest problemem prawie niezauważalnym. Owszem, zdarza się że jakaś głupia mamuśka próbuję przemycić chorego dzieciaka ale u nas kazde dziecko jest 'monitorowane'. Dzieki temu dzieci co prawda przechodzą choroby wieku dziecięcego czy też gdzieś jednak złapią jakieś choróbsko ale jednak nie ma sytuacji, że w przedszkolu na 20 dzieci 15 jest chorych.

Gość ewelinaoopop
Miła w dotyku - sporo masz tych pociech. Nie przerasta Cię to??? :P

Gość ewelinaoopop
a ile masz lat?? pytam z ciekawości :)

Gość i piąte w drodze?????????????
Matko! Cała młodośćź w piewluchach - sorki twój wybór - ale nie masz doła? To świadome ciąże?

Gość i piąte w drodze?????????????
Czyli od 7lat ciągle jesteś w ciąży??? szok. Na poważnie to bardzo niezdrowe na organizmu:( Co na to Twój mąż, lekarz?

Gość ja pjerdziuuuuuu
znowu ta od pięciu bachorów w stopce rozwala kolejny topik tymi smarkaczami, weźse usuńtę anomalię z opisu, macico do rodzenia :/

Gość dionisja
ciekawe jak wygląda twoja cipka

Gość miedzynarodowka 32666666666666
matko wspoolczoj e ile masz lat?? ja mam33 i nawet 1 mi sie nie chce pzreraza mnie to!! jaki masz cialo?

Gość :))))))))))
nie ma to jak napłodzić dzieci później opiekę zwalać na bacie i jeszcze się tym chwalić

Gość mammakik
a myślisz , że jak dzieci chore nie beda chodziły do przedszkola to Twoje nigdy nie zachoruje?...to sie uśmiałam każdy wie, że zaraża się zanim wystąpią objawy :/ czy panie w przedszkolu muszą mieć zmysł jasnowidzenia i przewidywac że dziecko zachoruje?

Gość fredimercurry9
jeju Luizka Ty masz jeszcze siłe rodzić ? ile dzieci rok po roku masakra ale kapucyna musisz miec nie wiesz co to gumki albo tabletki bo nie uwierze ze tak chciałaś

Gość gfdgrthtfghgj
pewnie ciipke ma rozjechaną jak opony traktora po pięciu sezonach żniw i wszystko jej lata :classic_cool:

Gość fredimercurry9
sorry miało byc do Pani .......Miła w dotyku i nie tylko

Gość do Miłej w dotyku
nie sądzisz, że lepiej by było pogadać na innym forum? po cholerę ty się tłumaczysz tym przygłupawym zbokom?

"nie sądzisz, że lepiej by było pogadać na innym forum? po cholerę ty się tłumaczysz tym przygłupawym zbokom?" Chciałam im wyjaśnić, że nie każdy kto ma dzieci musi być ubogi i gruby ;) ale widzę, że to bez sensu .....

Gość Doktór Rzywagol
bez sensu są twoje kolejne brzuchy

Gość stefefef
jak wam sie powinie noga, to twoje dzieciaki pierwsze dostaną wypaśne zapomogi, a rodziny, które rozsądnie decydują się na 1-2 dzieci figę z makiem najwyżej zobaczą! Robisz te dzieciaki, żeby sie wzbogacac na podatnikach?

Do pani miłej w dotyku: A co byłoby, gdyby tak babcie nie mogły pomagać przy dzieciach? To nadal byłoby takie bezproblemowe mieć taką rozrastającą się gromadkę?

Gość klementyna01
ona tu niby 5 dzieci, a pewnie wszyscy kołó niej skaczą, żeby ona sobie spokojnie na kompie siedziała :/

Gość aliiiiiiiiiiiiiiiiiii
to po co rodzisz tyle dzieci jak Ci się nie chce mini zajmować tylko siedzisz na kafe

Gość dedegjhgfhd
przestań sietak obnosić ostentacyjnie z tym swoim bogactwem, bo Ci ktoś ten kurek z mamoną zakręci ;/

Gość Jupik1976
ona rodzi, bo nie wie, co to środki antykoncepcyjne, buahaha!!!!