Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele sia la la

Moja córka chodzi do prywatnego przedszkola, w którym totalnie

Polecane posty

Gość aliiiiiiiiiiiiiiiiiii
tak na forum wszystkie co maja kilka dzieci są szczupłe, piękne i bogate ...:)

Gość freakin freak
ile razy w tygodniu uprawiasz seks Miła w dotyku???

a czego mają nie być szczupłe młode i bogate? Wiecie ze macie myślenie jak z czasów zaawansowanej komuny? Zazdrość wam ze wy po jednym macie roztyte dupy i nie macie kasy?

Gość DaveevaD
Mila w dotyku- gratulacje,fajnie miec taka rodzine :) Docinkami sie nie przejmuj to glupi,samotni i zakompleksieni ludzie. Na zachodzie takie duze rodziny sa czyms normalnym.

Gość myślę ze się nie obrazi
Wkleję fotki pewnej mamy z innego forum. Skoro je upubliczniła to nie powinna się obrazić. Ma 9 albo 10 dzieci. Nie jest gruba ani zaniedbana. Dzieci nie są zaniedbane. Może to komuś otworzy oczy bo macie dziwne wyobrażenia o wielodzietności. http://fotoforum.gazeta.pl/u/aska1972.html

Dodam że mama ma 40 lat i ma: 22 letniego syna Krzysia 2 19 letnie córki 15 latkę 10 latke Julię 7 latkę Helenkę 6 letniego Jasia 4 letnią Emilkę i 1,5 roczną Różyczkę. Także przewaga kobiet w domu. Dla mnie ta kobieta jest po prostu fenomenalna. Podziwiam ją i zazdroszczę ilekroć oglądam te zdjęcia.

Gość ło matkooooo
a niby czego jej zazdrościsz??? że nie wie co to antykoncepcja?

w świecie którym wszystko przelicza sie na pieniądze i wygodę ktoś taki jak ta pani to po prostu mutant . Ale ja podziwiam tekie kobiety , takich rodziców :) Rodzina i to jeszcze tak liczna - godna najwyższego szacunku .

Dzieci są chciane bo pisała już w okolicach 6 że planuje więcej. Czego jej zazdrościć? A wszystkiego. Tego ze to ogarnia, ze potrafi się cieszyć z dzieci i widać po dzieciach ze są szczęśliwe, ze w domu posprzątane, ze wszystkie zadbane, ze ma czas i chęci się z nimi bawić i ich uczyć np to lepienie ciasteczek. Dla mnie jest wspaniała. Sama nie jestem taka. Wolę kupić nową lalkę niż polepić z plasteliny. Strasznie jej zazdroszczę ze jej się chce i że się spełnia w roli matki bo to po niej widać i po jej wpisach na forum.

Gość a dlaczego tak gardzicie\
ludźmi którzy mają dużo dzieci? skąd taka nienawiść do nich? macie jakiś uraz czy jak?

Gość ania lez
Mila w dotyku... gratuluje,podziwiam i zazdroszcze zawsze chcialam miec duzo dzieci nie dane mi bylo mam jedna corcie ale jak bog da to bedzie wiecej

Dzieci są chciane bo pisała już w okolicach 6 że planuje więcej. Czego jej zazdrościć? A wszystkiego. Tego ze to ogarnia, ze potrafi się cieszyć z dzieci i widać po dzieciach ze są szczęśliwe, ze w domu posprzątane, ze wszystkie zadbane, ze ma czas i chęci się z nimi bawić i ich uczyć np to lepienie ciasteczek. Dla mnie jest wspaniała. Sama nie jestem taka. Wolę kupić nową lalkę niż polepić z plasteliny. Strasznie jej zazdroszczę ze jej się chce i że się spełnia w roli matki bo to po niej widać i po jej wpisach na forum. O my God :) hehehe Dodam tylko, ze poki co nie planuje wiecej dzieci ( niz 2-je tych prawdziwych) a jesli kiedys cos sie zmieni, to NAJWYZEJ jeszcze jedno. Wychowujemy dzieci sami, bez pomocy babc, dziadkow, cioc bo mieszkamy za granica. Tak w ramach sprostowania :)

moj chodzi do prywatnej szkoly,do pierwszej klasy i i w grupie sa dwaj chlopcy:jeden z adhd,drugi po prostu lubi zaznaczac "kto tu rzadzi". przemoc,bijatyki na przerwach i nic ztym nie robia... nawet ich nikt nie pilnuje w czasie przerw a to przeciez maluchy jeszcze. no ale co!rodzice tamtych chlopcow placa kase wiec w czym problem? nikt sie sprawa nie zajmie....masakra ztymi prywatnymi... myslalam,ze bedzie wrecz przeciwnie-male klasy,malo dzieci wiec dopilnowane.... to samo jest tutaj...chore dzieci przyprowadzaja bo płacą...i pani dyr slowa nie powie...

Gość hygtfrde
snoby do pryw szkol posylaja z pozniej macie za swoje:P

Gość Mama Nasturcja
słuchajcie, odnoście pani z piecorgiem dzieci - nie wiem skad takie zniechęcenie do rodzin wielodzietnych, zrobili Wam coś??!!! A jeśli chodzi o tę galerię pani z 9 czy 10 dzieci... powiem tak nigdy w życiu nie upubliczniłabym zdjęć mojego dziecka a szczególnie w momencie gdy leżałby mając 2 -3 dni, w inkubatorze podpięty do tych bezdusznych maszyn, rurek itd. po prostu nie mieści się to w moich granicach. Ja mam jedno dziecko i chcę mu zapewnić to co najlepsze i cudowne życie, nie chodzi o ilość dzieci ale o to jak ktoś do ich podchodzi jak wiele milosci i szacunku mu daje. Niektorzy maja jedno inni gromadkę Ważne by cala rodzina byla szczesliwa i mogla na siebie liczyc w przyszlosci.

Gość Reventa
"a dlaczego tak gardzicie ludźmi którzy mają dużo dzieci? skąd taka nienawiść do nich? macie jakiś uraz czy jak?" Są bezpłodne :P I zazdroszczą :P W starym testamencie takie kamienowano..

Odnośnie mnie ;) nawet mam już podszywy wyśmiewające. Nauczyłam się nie przejmować. W życiu realnym nie jest lepiej ;) Bogu dzięki, że nie należymy do rodzin ubogich bo gdybyśmy do tego nie mieli jeszcze pieniędzy chyba by nas zlinczowano. Nie wiem czy pamiętacie taką akcje "szlachetna paczka" ? Był tutaj nawet temat o tych rodzinach. Każdy prześcigał się w szukaniu większej ilości dzieci ;) a potem radośnie prześmiewali wszystko.

Miła w dotyku - zwróć tylko uwagę na to że linczowani są tak samo rodzice jedynaków- że są wygodni, że wychowują egoistów itd.. to także jest bardzo nie fair, ale co moża zrobić? Trudno planując życie sugerować się opiniami maniaków na kafeterii :-)

Gość do Miłej w dotyku
Nie czytaj w ogóle tych wypowiedzi! Panuje stereotyp, że rodziny wielodzietne są patologiczne. Owszem, zdarzają się wyjątki, jak w każdym modelu rodziny. Żebyś widziała miny ludzi gdy dowiadują się że mam trójkę rodzeństwa ;D Moja mama w wieku 45 lat brana jest za moja siostrę (mam 22 lata), nosi rozmiar 38, nie ma żadnych(!) rozstępów i może bez skrępowania pokazać się w dwuczęściowym kostiumie kąpielowym :) Mam nadzieję że odziedziczę takie skłonności! Autorko, zastanów się nad zmianą przedszkola, brak reakcji dyrekcji nie wróży poprawy sytuacji... A posyłanie dziecka na tydzień do przedszkola po to, by kolejne dwa przechorowało w domu, traci sens:(

Gość Śmiem twierdzić
He he dobre-ile tutaj zazdrośników!wow!

Gość Śmiem twierdzić
eh-ilu-no to znowu wino eh