Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannaZnieba

chce mi sie plakac

Polecane posty

Gość mannaZnieba
o jej nawet mi nie przypominajcie! wspominal o walentynkach spojrzal tymi swoimi maslanymi galami i pyta komu on da walentynke, odpowiedzialam, ze kotu... bo jego kot podobno jest miloscia jego zycia... przegralam z kotem, zajebiscie!!!!!!!

dobra to ja też daje mu czas do końca tygodnia,jak nie odezwie sie to niech spada,bedzie ciężko ale trudno...

Gość mannaZnieba
dera podaj mejla, bedziemy sie wspierac na priv!

Gość ggdhfgn
noooo... a ile razy ja z nim juz do kina jechałam, albo gdzies tam gdzie akurat mial jechać i miał mnie zabrac zeby czas umilic ;p

Gość mannaZnieba
parara heh wiem ze moze przesadzam... ale czuje sie naprawde olana...

ale jak jutro sie nie odezwie i to w taki dzień to ja już nie wiem o co mu chodzi...

Gość pararam
manna obstawiam , że jutro dostaniesz cos na walentynki :)) od niego rzecz jasna

Gość mannaZnieba
dera daj moment zaloze jakis meil o w swoim mam nazwisko :D

Gość pararam
z tobą dera sytuacja znacznie gorsza facet na wstępię mówi , że kocha i na zawsze będziecie razem ? hm..... :o

nie dobijajcie mnie...co radzisz?

Gość mannaZnieba
chcialabym aby chocby sie odezwal, naprawde nie oczekuje love story, ale by nie potraktowal mnie jak panny od jednorazowe seksu... tylko tyle :( dera, zaloz prosze cos na szybko na onecie, jakas poczte to chwila a ja nie moge bo nie dziala mi alt a bez PL znakow nie moge wpisac tego kodu weryfikujacego :/ sic! wiecie co dziewczyny, chcialabym aby jutro sie do nas odezwali, chocby po kumpelsku :(

Gość oooo tyle was tu jest
a ja jak zalozylam podobny temat to wszyscy mnie zjechali :o

Gość ggdhfgn
ja na takich co tylko krytykuja nie zwracam uwagi ;p

Madziula_20z napisala twoj T. ...... i ze wyjechal...... moze to ten sam facet co u mnie :P

Gość mannaZnieba
to pisz z nami! na poczatku tez jechali, ale jak sie wyklaruje rozmowa to odpuszczaja! Wszyscy nagle idealni! nikt nie popelnial bledow, nikt nie zrobil w zyciu nic glupiego! Opowiedz za co Cie zjechali? moze cos doradzimy?

Gość ggdhfgn
noo dokladnie :)

Gość mannaZnieba
swoja droga z tego co widze, to wszycy ci nasi "oni" to tacy raczej juz stasi mezczyzzni, nie wydaje sie Wam, ze powinni byc dojrzalsi?? A zachwouja sie jak szczeniaki! to tez mnie zmylilo! sadzilam ze nie zachowa sie jak szczeniak... :(

Gość ggdhfgn
no w ogole ja ich nie rozumiem..;/ po co pier.. takie rzeczy z ktorym daje nadzieje, a potem milczy ???;/

starsi faceci maja doswiadczenie w zdobywaniu kobiet ;) wlasnie te takie gesty delikatne: trzymanie za reke, albo reka na kolanie, przytulanie, siedzenie obok trzymanie reki partnerki przy ustach, to wszystko zebby nas rozkochac, a my to lykami.-

Gość ggdhfgn
racja ;/

Gość chlebnasz-powszedni
Opowiadała mi koleżanka jak jej siostrze na wyciecze w Zakopanem nad Morskim Okiem chłopak świadczył się niespodziewanie-mega zaskoczenie i uwaga tu jest najlepsze ..jej koleżanka, która nie może się doczekać pierścionka od faceta od 4 lat i która była wtedy z nimi , po tym wszystkim przez całą drogę powrotną z Morskiego Oka ..........szła i płakała

Gość mannaZnieba
no wlasnie ja tez nie rozumiem! skoro juz mial mnie w lozku skoro juz mial ten seks to po co dalej byl taki czuly? malo tego, z kazda chwila bym bardziej czuly! i troskliwy i coraz mniej interesowal go seks! a tu nagle nozem w plecy zero odzewu! :( a ja bym sie teraz do niego przytulila :( jesli robi to celowo, to jest cholernie skuteczny ten ... echhh jesli sie odezwie to sie spotkam, ale zaczniemy pogrywac inaczej, teraz ja bede rozdawac karty... jeszcze to odwroce.. o ile sie odezwie ;P

Gość ggdhfgn
to powodzenia dziewczynki.. mam nadzeje ze wam sie jakos ułoży :) ja lece spac pa:**

moj milczy juz drugi tyydzien, na nic nie licze ;)

Gość mannaZnieba
i zaraz po tym seksie zaczal milczec? jak zachowywal sie tuz po? bylo przytulanie, czy cos?

poszlismy spac, mowil zdbym sie przytulila do niego, rano tez mnie przytulil, jak mnie odwozil trzymal reke na moim kolanie. pocalowal dlugo na pozegnanie. mial sie odezwac nastepnego dnia milczal,nie wytrzymalam, nie chcialam zeby to sie tak skonczylo musialam wiedziec dlaczego. napisalam do niego. nie odpisal. zaczelam o nim zapominac, trkatowac to jak przygode, nie myslalam o nim. nagle sms. i szok, odezwal sie. przepraszal ze milczal, zajety praca, bla bla bla. napisze maila tylko podaj mi adres :) podalam. to bylo 1.02. cisza do tej pory. juz wolalabym zeby sie nie odzywal w ogole. nadziei mi narobil ze to nie byl tylko seks.

manna-masz racje jak sie odezwą to my bierzemy to w swoje ręce,bo tak dalej być nie moze...