Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kakalaken85

Piwo jakies pijymy czy nie?

Polecane posty

no to po piweczku, i pisz co slychac! ja czekam na pewna sprawe, ta sprawa pojawi sie dopiero o 22, bu

kupilam dzisiaj jakies nowe piwko w biedronce niefiltrowane i naturalnie mętne :classic_cool: i własnie konsumuję, całkiem dobre, z resztą nastały czasy biedy więc żadnym nie pogardzę 😭 tą sprawą zapewne jest kobieta, tak ? do 22 szybko zleci, ja mialam ostatnio propozycję, zeby sie z moją sprawą rozstać na 6 miesięcy :O

kobieta, tak. a dlaczego mialabys rozstawac sie ze swoja-sprawa- na 6 miesiecy? nie trybi w zwiazku?

ja dzisiaj mam wolne od mojego ;) trybi, trybi i to bardzo pozytywnie, propozycję pracy miałam, ale nie wyjadę na tak dlugi czas bez niego, z resztą od początku umawialiśmy się, ze jesli kiedykolwiek wyjedziemy to razem.

fajnie ze dochodzicie do porozumienia w tak waznych sprawach, to grunt! ja juz chce godzine 22. ych!

ależ stęskniony jesteś :D czemu Twa wybranka tak późno ma się pojawić ?

konczy prace o 21.30 ale zanim przyjedzie to bedzie akurat 22. a ja tu niespodziane mam dla niej ha! straszna masakra jak tak czeka sie na kogos a minuta to jak godzina, jednak luzik, cierpliwosci ha!

zdradzisz co to za niespodzianka ? jeszcze tylko półtorej godziny, bywa gorzej, ale fajnie, ze coś jej przyszykowałeś.

Ano nic specjalnego, ot fajna kolacja, cos co lubi, bez fajerwerkow ale wiem ze bedzie zadowolona ta mycha mala, skromnie ale od serducha.

no i tak jest najlepiej. ja tez bym się bardzo cieszyła, gdyby mi mój taką kolacje zafundował niespodziewaną, raz miałam takie niespodziewane śniadania i bylam bardzo mile zaskoczona ;) jak tam Ci idzie czekanie? mi się piwo skończyło 😭 :P