Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiaaa0020220

Seks z mężem

Polecane posty

Gość pysiaaa0020220

Od tygodnia mąż próbuje namówić mnie na seks...a ja jak o tym pomysle to robi mi się niedobrze:(( Czy to normalne?:/ Kiedys normalnie się kochaliśmy.

Gość nbv
jakoś nie słyszałam żeby normalną reakcją na seks były mdłości. :O

Gość pysiaaa0020220
Wczoraj już myślałam, że coś z tego wyjdzie juz była gra wstępna aż tu nagle krzykłam NIE ;/ Źle się z tym czuje bo wiem że mąż ma ochote:(

Gość pysiaaa0020220
Poprostu odpycha mnie od seksu.. Pierwszy raz tak mam.... Kiedyś mogliśmy robic to codziennie

Gość nbv
ale co się zmieniło że tak reagujesz?

Gość ajaaaok
tez tak mialam... jakis czas... dzis tylko o sexie mysle wieczorami;) minie- mam nadzieje ale powinno

Gość pysiaaa0020220
Ciązy się nie boje. Szczerze wam powiem ze czuje się jak nastolatka,która myśli ze jak facet może wkładac sprzęt którym sika... To jest okropne, wiem ze nie powinnam tak myślec...

Gość pysiaaa0020220
Też mam nadzieje, że minie. Mąż myśli że przestał byc atrakcyjny. A to nieprawda.

nie rozumiem tak jestesmy zbudowani jak robi ci minetke to tez przy sprzecie dzieki ktoremu sikasz? tez tak sobie tlumaczysz? :o rozumiem jakby ci tam noge wkladal

Gość pysiaaa0020220
Wiem wiem..... Wiem jestem beznadziena, że tak myśle ale to jest silniejsze. Jak robi minetke to niewiem nie mam takiego odczucia. Zreszta jak ją robił to jeszcze normalnie podchodziłam do seksu.

Gość pysiaaa0020220
Mąż za każdym razem pyta dlaczego nie chcesz? A ja co mam odpowiedzieć brzydze się Ciebie??:( Mam 31lat a czuję się jak zdrowo pierdol**nięta 15latka

Ja też tak kiedyś miałam,to było przejściowe. Nie miałam ochoty i tyle...ale mój narzeczony z tej desperacji kupił grę erotyczną:P Ochota wróciła od razu:)Mój problem polegał na tym,że znudziła mi się ta sama gra wstępna.Tak to czasami bywa. Może spróbujcie z tą grą:)Jutro walentynki,to jak najbardziej polecam:)

Gość kokokoszka
kruszynka a co to za gra?

Gość weź przestań już
no bo seks z mężem to często już tylko odrabianie pańszczyzny. ile można z jednym i tym samym. Bida i lipa. Wymień na nowy model.