Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dlaczego to tak jest ? kobiety

Polecane posty

Zakochalem sie w niepozornej dziewczynie i wszystko dla niej robilem. Myslalem ze to dobry material na zone.Zaznacze,ze nigdy nie bylem spokojnny zawsze mialem wyjebane a kobiety.Teraz zmienilem sie o 180 stopni. Znosilem jej himery,ponizanie,pomagalem jak tylko moglem.Przeprowadzilem sie dla niej do malutkiego miasta i zaczelem wszystko od poczatku.Kosztowalo mnie to wiele pieniedzy,wysilku,porzucenia znajomych itp dla niej./zwierzylem sie jej z zeczy ktorych nikomu nie mowie. Jednym slowem rzuciłem wszystko dla niej. A ona na koniec powiedziala mi,ze ma mnie w d.... i jej nie zalezy.I mna gardzi.Woli latac za jakimis hu... Zrobila sie z niej suka wredna,naczytala sie jakichs poradnikow.Jestem poprostu w szoku po tym co dla niej zrobilem. Nie warto byc dobrym czlowiekiem.Niewiem jak z nia rozmawiac doslownie.

Gość Tereska1234
Niepozorna a ja suka się okazała. Wspólczuję Ci. Może to jest kara za te co kiedyś skrzywdziłeś.

Gość sezamkowygnom
A sam przecież pisałeś, że miałeś innych w D przedtem... I'm just sayin'.

Gość ja jestem wqrwiona
Nie warto byc dobrym czlowiekiem.Niewiem jak z nia rozmawiac doslownie. nie rozmawiać... panna wybrała - jej prawo nikt nie obiecywał, że będzie łatwo lekko i przyjemnie :D

Okreslila siebie jako artemide masakra. Poprzewracaly sie jej klepki a sama mi mowila ze skrzywdzil ja kiedys facet. cokolwiek bym nie zrobil jest zle.Wszedzie spiski,klamie itp

Gość on2012
hu.. prawda nie staraj sie miej na to wyje..... sama przyjdzie na kolanach jak nastepny kopnie ja w dupe i ponizy chyba ze miedzyczasie siegnie dna nie trac glowy wogule wielki szacun za wszystko co zrobiles ale nie daj sie wroc do znajomych pokaz jej ze nie bedziesz plakal zobaczysz spokornieje

Faceci nie warto byc dobrym.Przestrzegam was !!!!!!!!!!!!!! kobiety tego nie doceniaja.

Gość on2012
czasem mysle ze laski teraz potrzebuja demona do bicia ponizania liczy sie tylko kasa i wielki k.... a dobros milosc odeszlo w zapomnienie takie czasy powowdzenia

Gość dfbdhn
one ida do frajerow, ktorzy je ponizaja

Gość dfbdhn
one ida do frajerow, ktorzy je ponizaja

Gość taki jeden facet27
"ponizanie" ..na tym skończyłem czytać ,aż mi się flaki przewróciły ....

Gość atodobre
jasne, jasne i tak bez powodu dziewczyna się zmieniła.

Gość Jan Trzeci
... cześć ehhhhhhhhhhhhhhhhh Odwróć się. Odejdź. Ja też kiedyś próbowałem rozmawiać, pomagać. Wejdź w mój blog: "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ", poczytaj.

Gość A prawda jest taka, że...
Nigdy nie warto dawać wszystkiego z siebie, bo można się wypalić i już nigdy do końca nie umieć zaufać, a druga strona może sie przy tym zanudzić. Zdrowy związek, to równe relacje. Nie powinno być tak, że jedna strona poświęca się bez granic, a druga w ogóle. Taki związek prowadzi do destrukcji, to toksyczny związek.

Gość Jan Trzeci
..... cześć ehhhhhhhhhhhhhhhh Odwróć się. Odejdź. Ja też kiedyś komuś uwierzyłem, pomagałem. Wejdź w mój blog: "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ". Poczytaj.