Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efweweffweredfsdf

pomysl na biznes- burza mozgów by każdy coś z tego miał

Polecane posty

Gość efweweffweredfsdf

jakie macie pomysly na krotki szybki biznes?! zrobmy burze mózgów moze ktos skorzysta!? nietypowe, ktorych na rynku brakuje...

Gość ewfe
hodowla boczniaka, chcialam, ale nie mam duzej hali :D

Gość hehehe pomysłów
ci brakuje biedaku

Coś związanego z dziećmi, albo z weselami (np fontanny czekoladowe, alkoholowe)- to dwie mega dojne krowy:)

Gość efweweffweredfsdf
nie brakuje mi pomysłow. mam ich troche:) ale chce wiecej. sama nie wiem co. to po pierwsze a po drugie nie jestem biedakiem i nie wiesz po co mi te pomysly wiec sobie odpusc:) fontanny alkoholowe? nie slyszalam. co do boczniaka zgadzam się, ale hale mozna samemu zrobic tylko trzeba kredyt. jakie macie jesczez pomysly?

Gość lady bling bling
przedszkole.

Gość lady bling bling
ciuchland.

Gość efweweffweredfsdf
przedszkole i ciuchland oblatane, ale tez myslalam. szukam czegos nie banalnego. wiem ze mecze ale pomozcie mi:) dawajcie rozne pomysly. :)

Gość lady bling bling
bar mleczny dla studentów, kanapkarnia, naleśnikarnia, ogólnie- tanie ale dobre jedzenie na szybko.

Gość ewfe
a skąd mam wziąć ten kretyt? to kupa kasy, sama klimatyzacja bedzie duzo kosztowała...

Gość efweweffweredfsdf
na boczniaka? no tak ale ejsli wiesz ze to sie bedzie oopalcało to trzeba brac. kredyt z banku i doplaty unijne. co do tego biznesu to ja bym chciala cos nie w stylu kanjpy czy kanapkarni, raczej by cos propdukowac, przedawac lub posredniczyc. biznes typu knajpa mnie nie kreci, bo ja chce jakis biznes na krotko na okres roku moze 2-3 tak by sie na nim troche dorobic by isc dalej. sama nie wiem co:) bo na duzy biznes to pomysl mam, chodzi mi o te mniejsze biznesy. pomozcie ladnie prosze:)

Gość lady bling bling
z urzędu pracy można dostać, jeśli jesteś zarejestrowana. czasem też z unii coś ludzie dostają, ale to już musisz się sama dowiedzieć, bo ja nie wiem co i jak:P

Gość efweweffweredfsdf
zreszta chcialabym bizes po godiznach, tzn co by nie zajmował 10 h w ciagu dnia tylko mniej, bo on bylby dorywczo do głownego:) ciezko tak opisac co chce. pomozcie :)

Gość lady bling bling
jedno mi przychodzi na myśl, ale nie wypowiem:P

Gość zalezy tez co umiesz robic
jak krotki biznes to sprzedaz przewaznie. A czego? Tu musisz popatrzec na rynkwe oferty wiele firm zatrudni cie na umowe ajencyjna/ agencyjna. czyli niby twoj biznes, ale za pomoca tejze firmy. Slyszalam, ze sie oplaca na krotki okres, ale ja bym nie zaryzykowala. No chyba, ze w firmie, ktora nie wymaga doplat, a takowe sa.

a co ma byc glownym biznesem? Bo widzisz co innego jak umiesz szyc, projektowac, jestes architektem, tlumaczem, a co innego jak nic sie o tobie nie wie:P Sama mysle o biznesie dlatego mam teraz masa pomyslow. Jakbys napisala o co bardziej ci chodzi to bym pomogla moze.

Gość efweweffweredfsdf
ale ja głowny biznes mam i na niego nie potrzebuje pomyslow. chce teraz jakis mniejszy zrobi obojetnie co ale nie musi sie wiazac z moim hobbby bo to ma byc krotkie na nie docelowe i glownie chodzi o zarobienie kasy w dosc latwy i szybki sposob. :) pomozcie:)

Gość lady bling bling
zagraj w lotto.

Gość efweweffweredfsdf
heheh probuje, niestety brak szczescia:)

Gość dziś na pomarańczowo
jak chcesz szybkiej kasy, a masz trochę wolnej gotówki to graj na giełdzie. nie namęczysz się, a jak się człowiek na tym zna, to może szybko zarobić dobre pieniądze. fakt, można też i stracić, ale niestety duża kasa bez ryzyka to mit. a jakbym miała pomysł na fajny, dochodowy biznes, to nikomu bym go nie zdradziła, tylko wzięła się za jego realizację

Gość dorzuce jeszcee
sklep z produktami z niem czy uk

Gość efweweffweredfsdf
na gieldzie juz gralam i troche zarobilam, ale tam niepewne w obecnej chwili to wszytsko:)

Gość ale co jest twoim hobby?
bo skad mamy wiedziec co cie interesuje

sprzedaz ubran i nie mam tu na mysli lumpeksu. Jak masz pieniadze to dobry kierowca, Wlochy i sprzedaz chocby internetowa. Sprzedaz bizuteri- wykupujesz od kogos kto robi ladnie i sprzedajesz drozej:P Potrzeba ci jedynie kasy na inwestycje, ale zakladam, ze to masz. Reklama, a raczej pomoc przy tworzeniu stron internetowych, ktore reklamuja nowo powstaly biznes. Po pracy mozna to robic i w miare szybko jak umiesz troche poprawiac tekty i wymyslac podtytuly. Przykladowo salon kosmetyczny i pomagasz w tworzeniu strony proponujac dobrze rozpisany cennik i uslugi. Wbrew pozorom duzo osob z tak drobnych dzialalnosci potrzebuje pomocy:P A jak masz wieksza kase i pomoc informatyka to wlasna strona internetowa.

Gość efweweffweredfsdf
pomoc informatyka mam:) dzikei za pomysly, nie pogardze wieksza iloscia pomyslow :)

Gość 8271938712983
http://www.ale-pomysl-na-biznes.info.pl/ a co sa dziecie o tym??? Ja sie nieco uśmiałam jak to przeczytałam... Robienie kanpek...LOL A te ich spodziewane zyski to w kazdym pomysle chyba trzeba odjąc ze dwa zera?

Gość efweweffweredfsdf
bizuteria jest tania jak barszcz w necie. hmm... ubran na allegro i ciuchow jest mnostwo i sa nawet tanie. w tej branzy juz raczej ciezko.

jak masz pomoc informatyka to radze strone tematyczna zalozyc. Wybierz temat, zaangazuj w to firmy, ktore poczatkuja, a podchodza pod temat np. architektura wnetrz i wtedy szukasz w takich poczatkujacych firm. Proponujesz wspoludzial w prowadzeniu, oni maja reklame ty wiadomo- zyks i tak. Plus jakis procencik odpalasz danej firmie badz firmom. Praca w domu i jak najbardziej po godzinach. Oczywiscie z architektura to przyklad, ja bym postawila na cos bardziej chodliwego ze tak powiem w naszym kraju:P

wbrew pozorom "odziezowka" istnieje wciaz, allegro jej nie zdominowalo:P ale fakt, trzeba sobie znalezc klientow, zapewnic renome. Troche to czasochlonne