Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinazOlsztynaa

Mąż wysłal mi smsa, przykro mi się zrobiło:(

Polecane posty

ale wysililiby sie choć z głupim smsem" przeciez ci kurwa wysłał tępa strzało :D

najwyzej bede stara panna, ale stwierdzilam, ze do 30 mam czas" chyba świat sie nie zawali :) ?

Gość wale_ntynki
Eee tam...Mnie moj z rana tez nawyzywal.Wkurwia mnie ten facet juz tak,ze z checia kopnelabym go w dupe z okazji tych smiesznych walentynek!

Gość no men no cry
Ja tam nie oczekuje ani sama sie nie produkuje. I jestem z tego powodu bardzo kontenta. Nie musze sie zastanawiac co, komu i jak zeby byl zadowolony. I vice versa. O jeden problem mniej na swiecie ;) Przez lata jak nadchodzil 14.02 to moglam sie spodziewac na bank jakiejs awantury, maz mial taka urode i specjalnosc. Po awanturze nie musial wiec ani kartki ani zyczen ani prezentow kupowac, tylko nastroj nieco nadpsuty zostawal na wiele dni.

jeśli się naprawdę kocha, to miłość okazuje się codziennie, a nie w jeden durny, do zarzygania serduszkowy dzień w roku.

Regres mysle, ze sie nie zawali ... tak od razu :D niby wolnosc i swoboda, ale dziecko to bym chciala :D

wiecie co, to "swieto" jest tak przereklamowane, ze az smieszne . wszedzie juz pod koniec stycznia poduszeczki, serduszka tak jak swiateczna coca cola zaraz po wszystkich swietych

ja nigdy nie obchodziłem ani dnia kobiet ani walentynek. Jestem już 14 lat w związku i nie zamierzam tego zmieniać. Żonę codzień traktuje wyjątkowo. Obchodze za to każdą rocznicę związku- co m-c.

Gość totalna_załamka
a mnie zostawił w sobote... po 4 latach związku :( nie potrafie sie pozbierac po tym

Są ludzie co nigdy nie mieli miłości i partnera, a wy kurwa macie seks i jeszcze narzekacie. Głupie pindy, wam zawsze będzie mało

wiecie co, to "swieto" jest tak przereklamowane, ze az smieszne . wszedzie juz pod koniec stycznia poduszeczki, serduszka tak jak swiateczna coca cola zaraz po wszystkich swietych" dokładnie indis,dokładnie :)

Gość totalna_załamka
ja tez nigdy nie obchodzilam walentynek, ale to jest przykre. jezli ktos zostawia tak z dnia na dzien. w sumie nie tylko walentynki sa beznadziejne, teraz kazdy dzien jest taki

totalna_zalamka lepiej po 4 latach przed niz 4 lata po slubie :)

totalna_załamka A czemu cię rzucił? Nie spełniałaś jego seksualnych zachcianek czy jesteś zołzą?

to jest tak jak z sylwestrem. Choćby skały srały i na sylwestra i na walentynki trzeba kogoś mieć i robić coś konkretnego. Po co? Żeby móc się znajomym pochwalić? Żenada.

Gość totalna_załamka
racja. tylko nie potrafie tego zrozumiec. skoro mowil ze kocha, jest mu dobrze ze mna. a na drugi dzien ze to nie ma sensu dla niego i nie chce w to brnac

jestem ciekaw, która z Was będzie pamiętać o męskich walentynkach. Przypadają za m-c. Steak and Blowjob Day

Gość Pisanna
Ja nie obchodze walentynek to głupie święto... i wyraźnie to powiedziałam Jemu- żadnych prezentów i karteczek... ohyda!

skoro mowil ze kocha, jest mu dobrze ze mna. a na drugi dzien ze to nie ma sensu dla niego i nie chce w to brnac" trafiłaś na kłamcę,zdarza się,nie ma co analizowac ...

Gość Boszz jak wy sie zachwycacie
i podniecacie tym amerykańskim gównianym świetem!:O Kurde jak czytam czasami to nóż sie w kieszeni otwiera! Co z was za ludzie ....? A wiecie jeden z drugim co to "kupała" ,sobótka ? Ale skąąąd po co takie wieśniackieświeta obchodzić !Amerykańskie lepsze Ale wiecie co -ironia losu-za to własnie duży szacunek dla amerytanów ,ze kochają swoje święta i kultywuja należycie a wy jak nie potraficie uszanować twego co w naszym narodzie jest cudowne ...niedługo bedziecie sie szykowac na święto dziękczynienia ...to taakie "polskie" święto. :o

totalna_zalamka kup sobie winko czekoladki wyrycz sie i bedzie ok. ja juz mam to wszystko gdzies. mnie tez potraktowal zle, a podobno bylam calym swiatem.. banal... szkoda tylko tych 4 lat ale ogarniesz sie i znajdziesz lepszego

jestem ciekaw, która z Was będzie pamiętać o męskich walentynkach" no ciekawe ilu męzczyzn dostanie dzisiaj najnowsza grę na Play Station czy tez czteropak piwa ? :D

No właśnie kupiłam piwo, ale musi poczekać, bo niestety mojemu angina się przyplatała i nici z alko- antybiotyk:(

Gość atanazy_k
ciesz się, że w ogóle zwrócił uwagę na kolejny obcy, wciskany nam na siłę amerykański kicz, wymyślony po to, by nabijać kabze koncernom

męskie walentynki są za m-c. Nazywają się Steak and Blowjob Day nazwa mówi sama za siebie.

Gość niewiedzaca.....
ja swojemu mezowi kupilam torebke zelkow galaretek serduszek z napisami kocham cie,a i love you,uwielbiam cie itp...a on..zapewne nic mi nie kupil.Za niedlugo mu dam.

Steak and Blowjob Day ? Ahahahahahah bardzo podoba mi się ta koncepcja, chyba urządzę to święto mojemu facetowi nieco wcześniej...swoja droga musieli to wymyślić bardzo niedopieszczeni faceci, on także powinien być codziennie, może z wyjątkiem steaku żeby nie pozapychać naczyń krwionośnych

Gość ja jestem patriotką i nie kult
ywuje takiego syfu ... Obrzędy sobótek w tradycji słowiańskiej Najkrótsza noc przypada zazwyczaj z 21 na 22 czerwca W tradycji słowiańskiej było to święto wody i ognia, ale również święto miłości, płodności, Słońca i Księżyca. Zwyczaje i obrzędy kultywowane w Noc Kupalną miały na celu zapewnienie zdrowia i urodzaju. W trakcie tej najkrótszej nocy w roku palono ogniska wokół których tańczono przy wtórze muzyki. Stare gospodynie rzucały do ognia zioła (bylicę, szałwię i inne), by zapewnić płodność oraz urodzaj. Skakanie przez ogniska i tańce wokół nich miały oczyszczać, chronić przed złymi urokami i chorobami. Wianki Noc Świętojańska (Noc Kupały) odgrywała również rolę podobną do współczesnych Walentynek (14 lutego). W noc świętojańską młode dziewczęta (panny) plotły wianki z kwiatów i ziół, a następnie rzucały je do wody (rzeki, jeziora). Chłopcy usiłowali je wyłowić. Dziewczęta wróżyły o zamążpójściu na podstawie tego, czyj wianek kto złowił, czyj utonął, czyj najdalej popłynął. Pozwalano również młodym parom na samotne spacery po lesie w poszukiwaniu kwiatu paproci, którego odnalezienie wróżyło szczęście.