Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinazOlsztynaa

Mąż wysłal mi smsa, przykro mi się zrobiło:(

Polecane posty

Gość no to tylko jest jedno
rozwiazanie, jak facetowi bedzie grozic rozwod. Wyprowadzka z domu z zamiarem rozwodu, albo kocha i bedzie chcial znowu sie zejsc albo koniec. Jak tak zrobilam, bo juz olewal mnie totalnie, caly miesiac blagal zebym wrocila. Od paru lat on pamieta o wszystkich naszych rocznicach, wlaentynkach, swietach i tak dalje, ja udaje ze nie istnieja...ale oczwiscie kwiaty i prezenty przyjmuje :D za to on nic ode mnie nie dostaje, no moze tylko buziaczka. Nie ma co sie za bardzo angazowac, jak facet wie, ze moze cie stracic to dba o ciebie, jak ty za bardzo sie zaangazujesz to ma cie w d...

Gość zahir77
Drogie panie to tylko komercja to żaden dzień zakochanych .Ja też go nie obchodziłem i nie obchodzę.Choć nie powiem chciałbym jeszcze kiedyś widzieć radość w oczach kobiety której sprawię niespodziankę Ech zycie....

Mario, to nieladnie, ze tak rzadko kupujesz swojej pani podarki, proponowalabym to zmienic :) wiesz, kobieta lubi sie czuc doceniana czesciej niz kilka razy w roku :P W gruncie rzeczy podarki owe moga byc drobne, a takze recznie robione.

Dzieki Mario100 za zyczenia. jestes jedyna osoba, ktora mi je zlozyla o ile moge je tak odebrac :)

Gość a mój facet nie obchodzi
no to tylko jest jedno - Twój przypadek jest jakiś ekstremalny, nie wyobrażam sobie żeby mój facet tak zareagował jak Twój...

Gość dzejson skot li
autorko mam nadzieje, ze jestes chora na nogi bo na glowe juz za pozno 🖐️

Gość no to tylko jest jedno
nie ekstremalny on poprostu wie, ze mnie moze stracic, kiedys za bardzo sie zaangazowalam w naszym malzenstwie, ze nawet jego rodzina sie po mnie wozila za jego brakiem reakcji, gdy zaczal sie do tego przylaczac, powiedzialam koniec z nami, poszukalam domu do wynajecia. On myslal ze zartuje, to dnia, az mialam spotkanie z gaentem o podpisanie umowy najmu i spakowane rzczy. Wyprowadzilam sie i mialam zamiar zlozyc pozew o rozwod, synowi tez spakowalam rzeczy, wtedy mial 12 lat, a o niego tez nie dbal. Byl tylko bankomatem i chcial miec seks i swiety spokoj. Okolo miesiaca chodzil i blagal. Dom mu sie zrobil pusty, nie mial obiadow, sam nagle musial sie wszystkim zajac, nie mial do kogo ust otworzyc. Ja w tym czasie bylam zdecydowana juz nigdy z nim nie miec zadnego kontaktu, ale po miesiacu dalam mu jedna szanse. Powiedzialam, ze nastepnej nie bedzie, ze jak sie nastepnym razem wyprowadze, to juz bedzie koniec definitywny. I co? Teraz to on jest bardziej zaangazowany, ja nie mam zamiaru popelnic drugi raz tego bledu. Facet nie moze byc pewien ciebie, wtedy cie szanuje. Sznuje sie cos jak wiemy ze mozemy to stracic. Ja w tej chwili wyobrazam sobie zycie bez mojego meza, wczesniej tak nie bylo, no ale cos mam silnie rozwiniety instynkt samozachowawczy. W 17 roczniec slubu dostalam srebryny naszyjnik z ametystami z koczykami do pary, taki jaki mi sie podobal. Dzisiaj bylam w pracy, mimo, ze pracowal w nocy, okolo poludnia przyjechal do mojej pracy i przy wszystkich moich kolegach i kolezankach dal mi piekny bukiet czerwonych roz bez kolcow z serduszkiem. Wszyscy byli w szoku. Jak sama siebie nie uszanujesz, to jak sie chcesz spodziewac, ze inni to zrobia za ciebie?

Gość a mój facet nie obchodzi
ja siebie szanuję, nie skaczę wokół faceta, on po prostu nie potrafi być romantyczny i nigdy nie będzie, choćbym nie wiem co zrobiła

jeśli nie potraficie uszanować, że Wasz partner nie uznaje takich dni jak walentynki i dzień kobiet to nie zasługujecie na nich

Gość nie wiecie chyba co to jest
naprawde miłość.:D jesteśmy 14 lat po ślubie i nie ma u nas czegoś takiego ,że sraczki któres dostaje bo zapomniał sms-a(!) wysłac albo kupić jakiejś nędznej róży z przymusu własciwie.A u nas jest tak ,że mamy swoje małe święta pare razy w miesiącu.A to wczoraj cos razem na podwórku robiliśmy i np pomagałam mężowi to on rano mi śniadanie do łóżka i jeszcze z synem sie naradzaja co na śniadanie...Mąż dzwoni z pracy i np wróci póżniej bo jeszcze ma prace w terenie i strasznie zmarzniety to ja mu jego ulubiony barszczyk z krokietami .w prawie każdą niedziele gdzieś robimy wypad na okolice np jakies ciekawe miejsce w lesie a to jakas ciekawa katedra a to pizza czy jeszcze cos innego...a walentynki ? nieee nie obchodzimy bo dla nas to ociekający fałszem i obłudą fałsz.

a to niespodzianka !!!! Mój mąż wrócił z pracy i przyniósł mi wraz z życzeniami upominek. W serduszkowym opakowaniu różyczki do kąpieli.