Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 31 lat!

Czy Mąż pomyśli chociaż o kwiatku czy nie? ;)

Polecane posty

W sumie jak nie byliśmy małżeństwem to zawsze jakos sobie fajnie spędzalismy ten dzień. Rok temu byliśmy w Chińskiej Restauracji z tej okazji a dzieckiem zajeła się babcia - w tym roku nie mamy mozliwości nigdzie wyjść - ale czy Mąż dziś mnie jakos zaskoczy? Ciekawa jestem..... przekonam sie po 17tej :) Oczywście nic sie nie odzywam - o 3 rocznicy ślubu tez nic nie mówiłam i o dziwo pamietał :)

Gość 90((((((
ludzie bezdomni głodują a autorka o walentynkach :D

Bezdomni są sami sobie winni że są bezdomni. Co robili przez całe zycie że teraz nie mają gdzie mieszkac? Bezdomni tez nie chcą się chowac w schroniskach bo tam nie mozna pić - i gdzie tu logika?

ja z samego rana mialam bardzo mila karteczkę przygotowaną od M. :)

Gość mikikun
- Walentynki są pogańskim świętem promującym rozwiązłość. Obchodzi się je dokładnie 13 (liczba rebelii) dni po 1 lutym (Imbolc). Bożki kojarzone z tym świętem są zakamuflowanymi bóstwami babilońskimi; Kupid Tamuz, syn Semiramidy. Wenus, bogini miłości, jest w rzeczywistości samą Semiramidą. Mąż Wenus, Jupiter, jest kolejnym wcieleniem solarnego Nimroda. Angielska nazwa lutego (february) pochodzi od rzymskiej bogini Februi (łacińskie Febris- gorączka miłości). Była patronką pasji w miłości, a głównym dniem jej kultu był właśnie 14 luty. W tamtych czasach młodzi Rzymianie uczestniczyli w orgiach losując bileciki z imionami ich seksualnych partnerek. - Prima Aprilis! 1 kwietnia dokładnie 13 tygodni po Nowym Roku

Gość kytrew
jak sami sobie winni? pamietaj fortuna kołem sie toczy ,Ty tez mozesz byc bez meza moze pojsc do innej i co tez tak napiszesz sama sobie winna?

Gość jhhhhhhhhhhhhhhhhhh
O matko, dzien jak co dzien, najwazniejsze zeby codziennie sie szanowac i okazywac sobie milosc a nie raz w roku. Po co by mi byly kwiatki i puste slowa gdybym musiala bokiem przez drzwi przechodzic....

Gość ptasiek nastroszony
ty pusta i głupia babo tylko Ci prezenty i kwiatki w głowie a kryzys w kraju i dzieci głodne chodza

Gość ptasiek nastroszony
zreszta nie wiesz czy Ciebie w życiu też nie spotka bezdomność,bieda, wiec nie pisz ,że sa sami sobie winni

Gość ptasiek nastroszony
zreszta nie wiesz czy Ciebie w życiu też nie spotka bezdomność,bieda, wiec nie pisz ,że sa sami sobie winni

Mam 31 lat! nie przejmuj się tymi samotnymi zgryźliwymi ludźmi z forum ;) ja też jestem ciekawa czy mój mąż dziś pamięta, choć dla niego ten dzień nie ma raczej znaczenia :) w sobotę kupił mi książkę i powiedział, że to prezent na walentynki, więc jest czysty, hehehe. Poza tym na dziś mamy mało romantyczne plany poszukiwania prysznica do łazienki po sklepach... Ale mój mąż jest kochany na codzień i nie potrzebuje walentynek aby to okazać :) taki kwiatek bez okazji cieszy bardziej niż na walentynki :)

Strzałka :) Dzieki :) My mamy kabine prysznicową Salgado 90tke Aquaform. :) moze przyda sie ta informacja :)