Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaanka1988

co to bylo..3 w nocy!!! Czy ktos mial cos podobnego

Polecane posty

Gość ankaanka1988

dzis w nocy obudzilam sie bo zrobilo mi sie zimno i chcialam sie pr3kryc,,usiadlam i chcialam naciagnac koldre..okazalo sie ze nie moge bo jest potwornie ciezka,,ciagne i ciagne a tu nic..nagle tak jakos spojrzalam na zegar byla 3...az mnie przeszylo polozylam sie zaczelo mi paralizowac nogi czulam jak idzie ten paraliz przesuwajac sie w gore..kurcze serce tak zaczelo mi walic malo nie wyskoczylo a pot poprostu kapal mi z czola nie moglam sie ruszyc...zaczelam sie modlic w myslach i dopiero po ok 10 min poczulam blogi spokoj i wszystko ustapilo..co to bylo to bylo realne

pewnie odrętwienie stąd siły nie miałaś i taka reakcja organizmu na wysiłek ;]

Gość Inikka
Kołdra Ci się o coś zaczepiła :D a ta bajka o 3 w nocy, to nic innego jak historyjka stworzona przez kino i książkę - nigdzie nie ma na to potwierdzenia. Uczucie w nogach to po prostu strach ;) Często się czegoś w nocy boję.

Gość Laila_27
Chuja prawda te wasze glupie tlumaczenia.Zmora do Ciebie przyszla i tyle.amen

Gość ankaanka1988
nie nie ogladalam egzorcyzmow kurcze czesto budze sie ze strachem o 3..akoldra o nic sie nie zaczepila bo nie miala o co..koszmar kur co to bylo

Gość Laila_27
Z.M.O.R.A ! Postaw przy drzwiach miotle do gory nogami i bedzie spokoj.

Gość ankaanka 1998
a w nocy nigdy wam sie nie zdarzylo nic takiego!?..albo podobnego np ze wyczowacie czyjas obecnosc lub pojawia sie nagly strach?

No jeśli faktycznie tak jak mówisz miałaś paraliż senny, to mnie to na zmorę żadną nie wygląda. A piszczenie w uszach w momencie paraliżu pojawiło się może?

Miałam kiedyś taką sytuację, myślałam że umrę :(. Miałam wrażenie że mnie coś przygniata :(, dopiero po chwili mogłam złapać oddech i się poruszyć...

To może być paraliż senny,lub przysenny to jest to samo.Wygogluj sobie i będziesz wiedzieć.

Gość pudello de provocca
te zboczone świnie - duchy - się bzykały na twoim łożku, pal kadzidełka bo te zboczence ci spokoju nie dadzą.

Gość ankaanka1988
Ale jak o byl paraliz do dlaczego moglam usiasc ruszac sie chwile po przebudzeniu

Gość hahahahahahaxd
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahhaahhahahahaah

Gość no ale sorry jak komus
pierdolice- typowe objawy paralizu sennego.

i co to jest zmora?? jakies zabobony rozglaszacie i tyle.

wasze babki nie wiedizaly nic o paralzu sennym to se wymyslily ''wytluamczenie'' w postaci ''zmory'' a wy jak debilki z 19wieku teraz powtarzacie :O i jeszcze w to wierzycie :O :O :O :O

Gość different***
Ja myślę,że to był orgazm.

Gość ankaanka1988
ale wytlumaczcie mi skoro paraliz to dlaczego usiadlam i ciagnelam koldre bylam calkiem ocknieta tak mi sie teraz wydaje...dopiero gdy sie polozylam tak ok 1min to ogarnal mnie strach i sie to zaczelo........myslalam ze paraliz jest wtedy gdy jeszcze lezymy mozg sie budzi a cialo jeszcze nie

Gość different***
Tak,żyj w XXI w. i dalej wierz w te zabobony.

Gość citroien c4
co ci mamy powiedzieć ? ze w nocy był u ciebie szatan we własnej osobie , przytrzymywał ci kołdrę i usiadł na nogi ? :D no kurwa bez jajec kafetariusze :D ludzie już latają w kosmos a wy nadal w średniowieczu 🖐️

Gość czy jaa dobrze paczeeee
jedni beda ci mowic ,ze to paraliz inni ,ze zmora.. ja jednak mysle,ze to drugie.

Ekhm To był właśnie paraliż senny zwany inaczej LD czyli świadomym snem :) Nie byłaś na bank świadoma, tak Ci się tylko wydawało. Wpisz w wyszukiwarkę LD i poczytaj. To jest rzecz normalna, i wiele osób to ma nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Tyle tylko, że Ty miałaś wstęp a nie samo LD. Nie znałaś wcześniej tego uczucia stąd Twój strach.

Gość nie potępiam,ale ...
co,a raczej kto to jest ta Zmora??? stan,który opisała autorka mógł byc paraliżem przysennym,raz tak miałam,myslałam,ze umieram :/

Gość godzina 3.00 nad ranem
to jest godzina szatana, adekwatnie do 15.00 po poludniu kiedy to Jezus zmartwychwstal...

Gość citroien c4
pewnie sie obrazicie ale jak słyszę, że ktoś wierzy w takie zabobony jakieś zmory i nie wiadomo jeszcze co to dla manie to jest równoznaczne z niskim poziomem IQ