Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa samotna matka

co robić

Polecane posty

Ja mam córkę ma 2 lata narazie słabo mówi i nie pyta o tate ale co ja mam jej powiedzieć? Ojciec wsumie dawca bo Ojcem nie był nie jest i nie będzie. Mieszkałam z nim było ok zaszłam w ciąże też ok urodziłam dużo pracował więc nie miał czasu iść nawet do urzędu i uznać dziecko za swoje ale to olałam ok nie ma czasu spoko zrobiłam że ojciec jest nie znany na papierach ale teraz tego nie żałuje to psychopata i nic nie było moją winą że się rozstaliśmy robiłam wszystko ale jeżeli On mnie bił zażywał narkotyki i nie patrzył na to że jest dziecko w domu i Ja jago jego narzeczona to co miałam zrobić spakowałam się zadzwoniłam po rodziców i przyjechali po mnie, mnie mógł bić ale nie sikać na dziecko i inne chore rzeczy aż mi się płakać chce trzymał mnie w niewoli najgorsze jest to że nigdy policja Go nie zabrała a ja nie miałam jak uciec wystawiał dziecko na balkon w samych bodach na zimno to chory człowiek ciesze się że nie ma jego nazwiska i On nie utrzymuje z nami kontaktu i prawdopodobnie nie chce i nie będzie chciał dla niego liczą się narkotyki. I nie ma żadnych dwoch stron medalu bo to była tylko i wyłącznie jego wina to był psychopata ciesze się ze nie skończyło się gorzej. Wiem że żyje i dalej ćpa boje się go że go kiedyś spotkam i skrzywdzi mnie. Ale to nie o tym co ja mam powiedzieć dziecku że jakiego ma ojca czemu Go nie widuje mam powiedzieć prawde że to zły człowiek i zażywa narkotyki i nie myśli racjonalnie nie wiem co robić

Gość śliski kocyk
prowokacja albo totalna patologia

Gość jesli chcesz
Przede wszystkim chyba minie jeszcze trochę czasu zanim zacznie pytać. A co masz powiedzieć. To chyba Ty sama będziesz wiedziała najlepiej co powiedzieć.

Patologia nie wiesz co się dzieje z człowiekiem znasz całe życie kogoś a tu nagle takie rzeczy robi zastanawia mnie to czy był taki zawsze i się ukrywał czy zmieniło towarzystwo ale facet po 30 roku życia może mieć tak nie poukładane w głowie? Ale to już nie ważne najważniejsza jest moja córka