Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tattoo tattooooooooooo

Co myślicie o tatuażu u faceta? Czy to sexy, czy modne, czy raczej to kryminał?

Polecane posty

A może niedowartościowanie? gdzie miałby być taki tatuaż? macie wasi faceci tatuaze? jakie, ile i po co im to? dla pokazu? a wy macie? czesto kobiety sobie robia gdzies na szyi, na cyckach... bez sensu... po co to komu? podzielcie sie prsze opiniami, bo ja kiedys myslalem o tatuazu, ale chyba mi sie odechce go robic:)

Gość dostałam kosza...
jak dla mnie tatuaże są wieśniackie :P

Gość tatuaże są wieśniackie
najczęściej robią je sobie niedowartościowane jednostki które zgrywają się na twardzieli albo płytkie laski, które myślą że w ten sposób zainmonują facetom i będą seksi

Gość A mnie too kręci bardzo
Im więcej tym lepiej aczkolwiek na widok tribali mdłości mnie biorą. To musi być coś konkretnego,nie wieśniaczego ( czyli na takiego http://szafiarenka.pl/83/3387597/mamy-i-ich-tatuaze-d,3.html ) coś naprawdę artystycznego i koniecznie dobrze wykonane.

" najczęściej robią je sobie niedowartościowane jednostki które zgrywają się na twardzieli albo płytkie laski, które myślą że w ten sposób zainmonują facetom i będą seksi" większej bzdury dawno nie czytałam. przemyślany i dobrze wykonany w odpowiednim miejscu tatuaż, lub tatuaże są dziełami sztuki

ale tatuaż na cyckach? cycki malowane? nie wiem...... poxniej na starosc to wszystko naturalnie wiotczeje i te tauaze sa obrzydliwe w tym miejscu.....

Gość ja mam taki ale
no to go usune jak bedzie juz kijowo wygladal ale do tego moemntu minal lata

i będziesz miałą ślady i blizny, a NIE WIADOMO, CZY NIE ZASZKODZI CI USUNIĘCIE TATUAŻU ze względu na jego umiejscowienie. dopiero sie okaze.

Gość tatuaż u faceta to porażka....
zwłaszcza na przedramieniu i na łydkach. u kobiety też mi się nie podoba. ale ja tam nie mam problemów z samooceną.

"poxniej na starosc to wszystko naturalnie wiotczeje i te tauaze sa obrzydliwe w tym miejscu....." jesli planujesz na starość paradować z cyckami na wierzchu to gratuluje, co za bzdura, poza tym skora na starość zawsze jest obleśna i tyle a poza tym martwisz sie jak będziesz wyglądać na starość, a nawet nie masz pewnosci czy dozyjesz jutrzejszego dnia

Gość ja mam taki ale
bedzieSZ :classic_cool: poza tym widac ze sie nie znasz nie ma blizn czy innych znamion a w ogole na starosc to moge miec bardziej brzydki nie bede

Gość trolik przestań trolić na foru
"trolik trolik@tlen.pl'; "poxniej na starosc to wszystko naturalnie wiotczeje i te tauaze sa obrzydliwe w tym miejscu....." jesli planujesz na starość paradować z cyckami na wierzchu to gratuluje" Ty chyba naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...

"bedzieSZ poza tym widac ze sie nie znasz nie ma blizn czy innych znamion a w ogole na starosc to moge miec bardziej brzydki nie bede" gdybym się nie znał, tobym się nie wypowiadał. ogarnij się

Gość tatuaże są do niczego u bab
i facetów.

Gość tatuaż u faceta nie jest czymś
męskim moim zdaniem. sama też sobie nigdy nie zrobię czegoś takiego ze swoim ciałem, czuję się dobrze i lubię swoją skórę. nie wiem, co wy w tym widzicie?