Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1v2v3v

Młody, przystojny marynarz...

Polecane posty

Gość 1v2v3v
24

Gość Tereska1234
:) To szukaj milości.

Gość jtmtgtjt
I 95% marynarzy zdradza,wy mozecie im wierzyc a to rzadkosc gdy jest wierny,latwiej jest tym kobietom,ktorych facet jest na platformie,wtedy nie ma mozliwosci zejscia na lad,a ci na statkach to dopiero flirciarze:-DWiem co mowie,bo wujek opowiadal,moj byly takze,ze zona z dziecmi w domu,a maz sie rejsu doczekac nie moze,bo wypije hektolitry alkoholu,wezmie mnostwo kokainy,marihuany,pobzyka kilkanascie panienek,a w domu wierna zona czeka:-DWierzcie lub nie ale tak wlasnie jest,jeden raz sie kily nabawil bo wsadzil tam gdzie nie trzeba,kilku na L4 wyladowalo z chorobami wenerycznymi,takie sa realia moi drodzy.

Gość 1v2v3v
A ja wiem też, że wielu moich kolegów koloryzuje. Niby na dziewczyny, ale tylko na piwo do baru. Zależy od charaktery. Na pewno jakiś procent, ale nie 95. A co my mamy myśleć o kobietach, gdy jesteśmy w rejsie? :)

Gość dlugowlosa blondyna
no tak tobie te lata mina szybko na pewno. Ale dla kobiety ktora cie pokocha to bedzie najgorszy okres w jej zyciu. Musisz naprawde sie zastanowic:)

Gość dlugowlosa blondyna
a ty co robisz na statku,kim jestes?

Gość 1v2v3v
Zajmuję drugi stopień oficera pokładowego. Zależy od typu statku. Ale głównym moim zadaniem, jak i wszystkich nawigatorów, jest utrzymywanie prawidłowego kursu. :) Niby mam teraz 3 miesiące wolnego, ale męczący ten tryb życia jest nieco. Szczególnie to, że nie ma się do kogo wracać, do kogo napisać, o kim pomyśleć...

Gość dlugowlosa blondyna
no tak rozumiem cie doskonale, na pewno znajdzie sie ta jedyna:) zycze ci tego:)

Gość monisssiiiaaa
hej - młody jesteś masz czas, znajdzie sie ta odpowiednia w końcu. Też jestem z Gdyni i nawet studiuje na Akademii :) pozdro kolego i powodzenia w poszukiwaniach

moja siostrzenica chetnie pozna marynarza . Piekna dziewczyna , studentka lat 21 , taka troche z innej bajki.Nie dyskotekowa , rodzinna i dobrze ulozona . I piekna dziewczyna .Jak malowanie . Jestes zainteresowany ?

Gość nieprzystojny niemłodyMARYNARZ
jtmtgtjt kłamiesz :) narkotyki? nie wiem czy wiesz, ale na statkach są regularnie narkotesty - nawet ganji nie można sobie w tym fachu zapalić alkohol - większość statków (mówię tu o poważnych - minimum gazowce) jest BEZALKOHOLOWA dziwki? - z autopsji wiem, że na dziwki chodzą głównie robole pokładowi, ew. niewyżyci, których też nie ma wielu... powiedziałbym wyjątki - w dodatku wyśmiewane przez oficerską załogę wyjątki...

Gość Agata-Szczecin :-)
Jakiś czas temu byłam zaręczona z marynarzem..byliśmy ze sobą niecałe dwa lata.. Pomimo tego, ze nam nie wyszło nie zrazilam sie do marynarzy:-) poza tym jest tez możliwość pojechania do swojego mężczyzny na statek..nie jest tak, że np. bite 3 miesiące się nie widzicie..my akurat mieliśmy taką możliwość :-)

Gość Sekonda
Też jestem z Gdynii :) Mój tata jest marynarzem i zazdroszczę mojej mamie tak wspaniałego i udanego związku.

Gość werfwetge
ja jestem z rumi :D

Gość Agata-Szczecin
Nie można uogólniać i patrzeć stereotypowo na wszystkich marynarzy..:-) śmiem powiedzieć, a właściwie napisać, że z miłą chęcią poznałabym marynarza..;-)

Życzę szczęścia:) sam związek bez kontaktu jest niesamowicie trudny dla jednej i drugiej osoby, szczególnie jak się bardzo kocha. Choć z drugiej strony nigdy nie dojdzie do tzw. " znudzenia". Marynarz w SZ?

Gość Agata-Szczecin
Tak to prawda, związek na odległość jest bardzo trudny, ale najpiękniejsze są powroty i całe tygodnie, miesiące spędzane razem.. Jest wieczny "miesiąc miodowy" :-) Marynarze też są w Szczecinie;-) Mamy Wyższą Szkołę Morską tu..;-)

Gość Heart Core
Szukasz miłości od pierwszego wejrzenia i w związku z tym postanowiłeś poszukać jej na forum internetowym...? Jesteś pewien, że to dobry sposób? Zauroczenie(bo miłością raczej ciężko to nazwać) od pierwszego wejrzenia jest oparte głównie na fascynacji czyjąś urodą. Podatnosc na takie emocjonalne uniesienia jest jak najbardziej naturalna w pewnym wieku, ale Ty jestes już dorosłym człowiekiem... chociaż odnoszę wrażenie, że masz w sobie coś z Piotrusia Pana, oczekujesz że Twoja miłosc rozpocznie się w bajkowy sposób i potoczy jak w bajce:) Tego Ci życzę:) Poszukaj lepiej w realnym świecie, bo tutaj znajdziesz tylko słowa - może też wsparcie, zrozumienie, nić porozumienia, osobowośc i charakter. Ale nie będzie tej chemii, której oczekujesz, tego nagłego olśnienia, strzałki Amora. A jesli coś nawet poczujesz, to marzenia i wyobrażenia mogą nie przetrwac konfrontacji z rzeczywistością, kiedy dojdzie do spotkania. Rozczarujesz się w ten sposób wiele razy...Jesteś na to przygotowany? Pamiętaj, że chociaż widzisz tylko słowa, po tej drugiej stronie siedzą prawdziwe osoby mające prawdziwe uczucia. O nich tez pomyśl.

Gość kochammorze
Jeżeli jesteś nadal zainteresowany to odezwij się do mnie :) kochammorze.wp.pl@wp.pl Pozdrawiam i mam nadzieję do usłyszenia!

Gość syrena1975
propozycja nadal aktualna ? :)

Gość gość
Pewnie już nie :)a szkoda,bo nie ukrywam,że sama z chęcią poznałabym marynarza ;) a gdyby nam wyszło to nawet kilkumiesięczna rozłąka nie byłaby mi straszna;) pomarzyć można;-)pozdrawiam Pana,który założył temat i mam nadzieję,że odnalazł tą jedyną :)

Gość gość
Znalazles swoją połówke ?

Gość gość
No pewnie że zainteresowane ;)

Gość gość
Witam mam na imię Basia chętnie poznam marynarza i zdecyduje się na taki związek.Mam 30 lat mój syn ma dziewięć lat,od kilku lat jestem pi rozwodzie,mój nr 530336277