Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najtynieczka18_18

Osobiście uważam że powinniśmy dać Kasi możliwość godnego pożegnania córeczki

Polecane posty

Gość papuga83
ona sobie na to zasłużyła w życiu trzeba mieć jakieś zasady moralne a nie traktoeać drugiego człowieka jak zdechłego psa tak sie ludzi nie traktuje a jak jest wypadek to się po pogotowie dzwoni odezwała się matka miłośierdzia

Gość alergia na kdsksdhlf
Ja z checia pojechalabym na ten caly pogrzeb, lubie takie zbiorowiska, żale, widok płaczacych ludzi. mozliwsc zobaczenia na zwyo bartka, przyjzec sie jego cierpieniu i jego rodzicom. Zobaczyc moze rodziców katarzyny w. a juz wisienka na torcie byla by ona sama. to bedzie show, a mnie kreca takie rzczy publiczne, zrobie kilka zdjec, nagram cala msze potem wycie na cmentarzu, łzy ludzi, rodziny. potem wrzuce na youtube z jakims kuszacym tytulem do klikniecia i moze cos nawet na tym zarobie.

Gość luuuuudzie
Papugo ty nie masz zadnych zasad . jestes zerem, mam nadzieje ze w twoim zerowym jestestwie doznasz tylu przykrosci na ile zaslugujesz, tyle nienawisci powinnas doznac ile jej przelewasz na K.W. osądzasz ją a ja sie pytam jakim prawem TY ją osądzasz?????????????? zycze ci zeby ta nienawisc ktorą ty plujesz obrucila sie przeciw tobie, zycze ci zeby nienawidzili cie obcy ludzie, zycze ci zeby obce osoby wydawaly o tobie sądy. zycze ci wszystkiego zlego, zebys doznala strachu, zebys w najgorszych chwilach pamietala co tu mowilas i zebys sie czula jak skopany pies ktory ze strachu gryzie.

Gość filipinkaala
to mnie najbardziej razi własnie- dopóki dziecko zyje wszscy wszystko maja w dupie, nawet gdyby matka prosiła o pomoc bo nie wyrabia przy dziecku, bo źle sie czuje psychicznie, nie daj rady itp, wszyscy maja w dupie i sie wypinają, ale gdy dziecko ginie to tysiace ludzi płacze nad grobem , choc czesto dziecka na oczy nie widziały i mówia jak beda tesknic itp PYTAM GDZIE CI WSZYSCY LUDZIE BYLI GDY MATKA NIE RADZIŁA SOBIE Z RZECZYWISTOSCIA???????GDY JEJ BYŁO CIEZKO I NIKT JEJ NIE POMÓGŁ I DODATKOWO GNOIŁ???? dlaczego nikt jej nie pomógł? ja nie mówie ze ona cos zrobiła celowo temu dziecku u dlatego dziecko nie zyje, ja mysle ze to był nieszczesliwy wypadek, ale nie zmienia to faktu ze matce było cięzko, nie mogła odnalezc sie w roli matki, sytuacja ja przerosła ale nikt nie pomógł jej. teraz wszyscy płacza nad grobem (miejscem zakopania(dziecka, teraz tak wszyscy je kochaja???? ta obłuda az obrzydza

Gość pofepfinfhi
hipokryzja i tyle wielkie placzki

Gość papuga83
to też prawda ale nie wszycy z nas mają lub mieli kolorowe życie mogła prosić kogoś o pomoc jakąś opieke społeczną albo psychologa to prawda że potrzebowała pomocy i nikogo przy niej nie było to też wiem że sytuacja ją przerosła ale nie potrafię odpowiedzieć sobie dlaczego?

Gość papuga83
Luuuudzie! takim samym prawem jak ty i mam prawo powiedzieć swoje na dany temat czy tobie się to podoba czy nie. widać że takich potforów jest wiecej jesteś mocna w gębie jak można życzyć tyle złych rzeczy komuś rasistko

Gość pofepfinfhi
czemu nazywasz ją rasistką?:D przeciez nie obraza zadnej rasy hehe

Gość pofepfinfhi
ale swoja droga nie powinno sie zyczyc blizniemu niczego zlego bo to wraca:o

Gość papuga83
i życzyć malutkiemu dziecku tyle zła..jaką ty jesteś osobą..!

Gość sheeeee
Smieszne to cale gadanie już sie robi.. czytam komentarze co poniektorych i normalnie rece opadaja! "dziecko chore bo żywe niech se samo pomoze, ma przecież kochajacych rodzicow" "nie dam nic takiemu dziecku, bo od tego sa fundacje" czy ty nie rozumiesz ze fundacje zbierają pieniądze od prostych obywateli! A 1 procent podatku czasem pojdzie a czasem nie! Zamiast kupowac bilet do sosnowca wez i wyslij sms o tresci pomoc! Na pewno komus sie przyda.

Gość papuga83
już wysyłałam nie raz chociaż tak mogę pomóc

Gość papuga83
ty mówisz o mnie. słuchaj tyle ile mogę daje ja też mam małe dziecko w dodatku nie pracuje.

Gość sheeeee
to fajnie... mowie tylko ze zamiast biletu do sosnowca.. mozesz dac cos innym ... Madzia zapewne bardziej sie z tego ucieszy

Gość papuga83
ja nie jade do sosnowca mam inne wydatki pozatym mam roczne dziecko a to też kosztuje pogrzeb pogrzebem ale bez przesady pogrzeb jest dla rodziny. A jak ktoś chcę tam jechać stać go na to i ma czas to jego sprawa nie będę nikomu móić co ma robić bo polska to jest wolny kraj

Gość luuuuudzie
papugo tak cie bolą moje slowa??? ciebie ktora tak wiele zlego mowi o nieznanej i jeszcze nie osądzonej przez prawo K.W???? tak cie bolą slowa o twoim dziecku??? jakos nie bolą cie slowa o zyjących dzieciach ktore mozna uratowac, ty jestes lakoma sensacji i niczego wiecej, caly dzien spędzasz w necie i zywisz sie cudzym nieszczesciem, osądzasz ale sama nie chcesz byc osądzana bedziesz tak samo sądzona jak ona BO JESTES TEGO WARTA. ZASTANOW SIE NAD SOBĄ a moje zyczenia zla w twoim kierunku są podyktowane twoimi slowami, twoją nienawiścią do tej dziewczyny, ale ty masz na wszystko recepte, opieka spoleczna i znajomi i inne instytucje, tylko ze czasami nie ma do kogo sie udac po pomoc a czy ty nie wiesz jak pomaga opieka sopleczna???? komu oni pomogli??? znasz takich ??? bo ja nie, ostatni byla pokazana kobieta ktora mieszka w zimnym mieszkaniu (4 st) syn sie wypiął na nią a opieka dala 200 zl na węgiel !!! to jest pomoc???? i takich przykladow jest setki a moze tysiące. wiec postaw sie w sytuacji K.W i wyobraz sobie ze nie masz nikogo, ze kazdy cie tylko gnoi, ze zawsze wszystko robisz zle, ze slyszysz tylko krzyki i oskarzenia, ze nie umiesz zając sie dzieckiem, ze jestes najgorsza, jak juz sie wczujesz(o ile potrafisz) to wyobraz sobie ze upuszczasz dziecko i co wtedy przeciez znow bedą krzyczec, bo jestes glupia niedojda najgorsza wszystko zawsze robisz zle i to twoja wina twoja twoja. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem pewna czy ja w takiej sytuacji zawolam o pomoc , moze strach mnie sparalizuje , moze schowam to dziecko zaczne wymyslac, a potem....... a potem jest juz za pozno bo i tak wszyscy chcą mnie zlinczowac bo jestem najgorsza jesli umiesz to wyobraz sobie taką sytuacje, jak zmienisz swój sposob myslenia to ja cie przeprosze za to ze zachowalam sie w stosunku do ciebie (obcej osby) tak jak ty w stosunku do K.W (tez obcej) to tyle co mam do powiedzenia.

Gość kopenhaga boy3 3 3
up bo ciekawe

Gość ja też się trochę dziwię
że tłum gapiów ma wpływ na coś takiego. Dziwię się też, że pogr

Gość kopenhaga boy3 3 3
pojade tam napewno by przyjrzec sie na zywo rodzinie madzi. tak jak ktos pisal, zrobic kilka dobrych zdjec. Podniecaa mnie ludzkie cierpienie, łzy. was nie?

Gość serce widzi więcej
Kasia powinna być na pogrzebie. Nikt z nas nie wie co ona czuje, co czuła widząc swoje martwe dziecko i niktnie wie co zrobiłby w takiej sytuacji. Jesteśmy obok i wydaje nam się logiczne co trzeba zrobić, ale nikt się nie zmierzył z taka sytuacją, wiec to tylko gdybanie... Tłum krzyczy, przeklina ją i współczuje Madzi. A ja pytam gdzie był ten współczujący tłum jak Kasia potrzebowała pomocy będąc sama dzieckiem, jak urodziła dziecko, które będąc wcześniakiem musiało walczyć o życie..... jakoś ludzi to nie obchodziło. Zdarzył sie wypadek, jest sensacja, trzeba pokazać się jakim to sie jest dobrym człowiekiem- lepszym od innych....

Gość kopenhaga boy3 3 3
bo fajnie ejst udawac wspolczucie i byc wielkodusznym jak juz sie stanie tragedia. zapalac te żenujace swieczki itd--->

Gość kopenhaga boy3 3 3
ludzi to podnieca i kreci, ciebie tez to podnieca podswiadomie bo wchodzisz na temat powiazany ze smiercia malego dziecka, wchodzisz by wyczytac co ludzie pisza, by sama pokazac sie jako matka teresa. stanela ci łechtaczka? nabrzamily sutki?

ja mam jedno pytanie...co Was obchodzi czy ona tam bedzie czy nie????co to Wasze dziecko bylo i Wasza rodzina?Nie..wiec dajcie juz spokoj..nic to nie da ze Wy tu napiszecie :powinna byc..albo nie powinna...uwazam ze ktos jak chce tam pojsc pozegnac Madzie to niech idzie..i niech sie pomodli za spokój Magdy bo po to sie tam idzie a nie wyklinac Kaske od morderczyn..Nazwac mozna ja tak bedzie jak głowny raport sekcji wykarze ze dziecko zostalo zabite a sad uzna ja winna tego czynu.(ps ja jej nie bronie..bo nawet jesli to byl wypadek to za to co zrobila a raczej za to czego nie zrobila-mowie o pogotowiu itd.-zasluguje na kare...przekroczyla wszystkie mozliwe granice..)Natomiast cała reszta majaca inne zamiary niz zachowanie kultury i uszanowanie rodziny tego dziecka i jego samego niech sobie daruje uczestniczenie z pogrzebie ..

Gość papuga83
luuuudzie. A ty kto jesteś siostra kaśki czy kuzynka ? tylko mi oczu nie wydrap

Gość papuga83
a może jej przyjaciółka?..nudzi mnie już twoje gadanie za to ty jesteś prządna. Luuudzie bierzcie z niej przykład traficie do nieba

Gość papuga83
za to ty jesteś porządna..luuudzie bierzcie z niej przykład to traficie do nieba. nudzi mnie już te gadanie zmnień płyte bo chyba się zaciełaś

Gość madziu (*)
A ja sie wybieram na pogrzeb świętej pamięci madzi do sosnowca zeby oddac jej hołd na jaki zasluguje ten aniolek

Gość papuga83
ale co poniektórzy tutaj tak nie myslą jak ty że temu dzieciątku też się coś należy

Gość też mama
W tym tygodniu, po pogrzebie dziecka prokuratura aresztuje mężczyznę z najbliższego otoczenia Katarzyny W. Obojgu zostanie postawiony zarzut świadomego i celowego doprowadzenia do śmierci dziecka. Krzysztof R zostanie oskarżony o próbę zmylenia śledztwa poprzez dostarczanie alibi dla innych członków rodziny W i forsowanie wersji o nieumyślnym spowodowaniu śmierci wyłącznie przez Katarzynę W. Krzysztof R został wynajęty przez adwokata rodziny W NIE do poszukiwań dziecka, ale do zbudowania quasi-śledczej hipotezy o nieumyślnym spowodowaniu śmierci przez matkę dziecka. Dziewczyna dostałaby wyrok w zawieszeniu a reszta rodziny miałaby spokój. Prokuratura czeka do zakończenia uroczystości pogrzebowych, nie chcąc wzbudzać przed pogrzebem niepotrzebnych dodatkowych sensacji. Tekst,a właściwie komentarz skopiowany ze strony fakt.pl,co o tym sądzicie?

Gość genowefa pigwaa
ja już miewiem co o tym myśleć poczekajmy aż sprawa się sama rozstrzygnie po co te oskarżenia bezpodstawne.