Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najtynieczka18_18

Osobiście uważam że powinniśmy dać Kasi możliwość godnego pożegnania córeczki

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
namolny motłochu po tam leziecie? Magda was zapraszała na swój pogrzeb?

Gość rzeczywiście jak papuga
A JA UWAZAM ZE NIE POWINNA BYC NA POGRZEBIE !!!!!! Po co te krzyki?? I tak jej nie będzie, ponieważ PROKURATURA (nie wy jesteście od tego, żeby decydować o tym) nie wyraziłaby na to zgody. Piszą o tym na portalu ONET.

Gość papuga83
przecież to jest oczywiste jak masz mózg to nim rusz ale wy jesteście naiwni. gdyby był wypadek to nie wywiozła by jej na śmietnisko jak jakiegoś zdechłego psa

Gość pofepfinfhi
ty uwazasz ze nie powinna byc ja uwazam ze tez nie powinnas byc ani nikt obcy i co?

Ludzie jej tam nie powinni dopóscic wogole -ona jeden pogrzeb juz jej urzadzila i powiedziala ze jest jej dobrze tam gdzie jest ,wiec wstepu miec nie powinna !!

Gość Freedom sens
ona musiała ją zabic i gdyby był to nieszczesliwy wypadek to sie wzywa pogotowie sasiadów a ona zabiła z premedykacja jeszcze gorzej bo zbezcześciła zwłoki swojej córki ukrywajac ja kamiennym gruzem i tutaj Bartek tez nie jest bez winy

oczywiscie ze tatus nie jest bez winy ! gdzie jego emocje ??? brak !! Zabojstwo i juz a media to tuszuja !!

Gość pofepfinfhi
taa kolejna wszechwiedzaca ludzie nie powinni jej dopuscic? a policja nie powinna wpuscic tam zadnych ludzi!

Gość rzeczywiście jak papuga
Nie jestem naiwna. Na początku myślałam tak samo jak Ty. Tylko, że tutaj PSYCHOLOGIA się może kłaniać. Katarzyna tak bardzo mogła bać się opinii innych odnośnie tego, co powiedzą na ten wypadek, że postanowiła wymyślić to wszystko... Mógł nią zawładnąć taki ogromny lęk, niezależny od niej... Na razie wersja o wypadku nie została wykluczona przez prokuraturę, więc lepiej wstrzymać się z osądzaniem tej dziewczyny.

Gość papuga83
ja!? a kto powiedział że ja idę dziewczyno ja na drugim końcu polski mieszkam nie będę przejeżdzać całego świata na pogrzeb ale uważam że nie zasłużyła sobie aby być obecna na pogrzebie

Gość matki nie bedzie
na pogrzebie za to plebs przybedzie.

Gość pofepfinfhi
a ja uwazam ze nie powinnas sie wypowiadac na temat co sie nalezy tej rodzinie

tak glupie tłumaczenie teraz psychologiczne ,jaka to na biedna oj tak biedactwo ktore zabilo dziecko i schowalo pod gruzami !!! a do tego cwana ,sprytna i przebiegla dobrze wszystko zaplanowala i juz !!!

Gość marysia i ja
ja i dwie kumpele jutro jedziemy z Opola na pogrzeb Madzi

Gość papuga83
a zbeszczeszczenie zwłok to też wypadek? obudz się ty chyba młoda jesteś i życia jeszcze nie poznałas

Gość pofepfinfhi
dobra ale po co tam obcy ludzie!!?

Gość Ernest z Bytomia
wiedziała ze Madzia nie zyje ale ona dalej odgrywała te swoją szopke przed milionami widzów ze jej coreczke porwali i to jest nagorsze ze klamała zwodzac tysiace ludzi którzy szukali dziecka a ona je pochowała jak smiecia

Gość papuga83
a ja uważam że gówno wiesz o życiu

Gość papuga83
po to żeby jej dać to czego od własnej matki nie dostała

Gość greatscream
już widzę jak posrany tłum wrzeszczy na pogrzebie tej dziewczynki "Madziu, twoja matka to pizda! niech umrze tak jak zabiła Ciebie" Oni w tym dniu załatwią rodzinie dziewczynki i samej zmarłej przerażające sceny... Sama osobiście jej wspołczuje

Gość jak to po co
pojda sie pomasturbowac prawie, ze narodowa tragedia. w swojej okolicy pewnie codziennie spotykaja dziecko, ktore niedojada badz jest zaniedbane ciekawe czy takze ci ludzie wykazuja tyle empatii co do tego dziecka, ktoremu juz nikt zycie nie zwroci.

Gość pofepfinfhi
a co tyy w jednym z tematow madzi wklejony byl wpis o 7 miesiecznym chlopcu chorym na raka niektorzy pamietaja i byl on calkowicie ignorowany przez ludzi zmarlym pomagacie zywym juz nie

a nie wspólczujesz dziecku ktore nie zyje ??? przez wlasna matke ?

Gość greatscream
pożegnanie powinno być spokojne! nie rozumiem karteczek zostawianych przez ludzi z atakami na jej matke, w miejscu, gdzie madzia była urkyta... to nie okaz wspolczucia!

Gość papuga83
ona chyba taka sama jest jak ta cała kasia bez uczuć bez serca

Jakby nie było to była mama Magdy - jedyna jaką znała więc moim zdaniem bez wzgledu na wszystko matka powinna być na pogrzebie

Gość pofepfinfhi
wspolczuje dziecku ktore przypadkiem wypadlo z kocyka!!! nieszczesliwie i jego matce tez nie wspolczuje tej co dziecko wrzucila do pieca-ale jej twarz nie jest pokzywana wiec nieistotne?

Gość papuga83
chory chłopiec ma napewno kochająco go rodzinę to jest wogule inna sytuacja

Gość greatscream
ja wspolczuje tym ludziom, którzy robią taka szopke z tego zdarzenia! i ten kto powiedział o głodujacych dzieciach obok, ma racje ! oddac hołd można poprzez pom0oc dzieciom, ktore muszą żyć w złych warunkach, a za dusze madzi zwyczajnie sie pomodlic...