Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najtynieczka18_18

Osobiście uważam że powinniśmy dać Kasi możliwość godnego pożegnania córeczki

Polecane posty

Gość pofepfinfhi
tak a rodzina tego chorego na raka chlopca wkleja prosby o pomoc ze zdjeciami dziecka ktore sa ignorowane przez was!! dziecko moze juz nie przezyje kto wie na pewno misia mu polozycie na grobie prawda?

Gość papuga83
ona raz już ją pochowała a teraz kochającą matke gra

Gość pofepfinfhi
jaka kochajaca mame gra? w wiezieniu siedzi

Gość pofepfinfhi
no papuga w temacie wyzej masz ZYWE chore dziecko ktoremu mozesz pomoc i co? pomozesz ? bardzo watpie ale tyle serca masz dla niezyjacej juz madzi

Gość papuga83
słuchaj dziwczyno a co ty myślisz że ludzie to na pieniądzach spią żeby szastać na prawo i lewo są odpowiednie fundacje od tego a pozatym jeden procent z podatku oddajemy jak ty to sobie wyobrażasz że mamy nie jeść chleba czy dziecku mamy jeść nie dać bo chory chłopiec gdzieś tam jest. takich ludzi potrzebujących jest tysiące

Gość pofepfinfhi
ale ludzie pieniadze maja zeby kupowac misie kocyki itp na grob dla zmarlego dziecka rowniez rozumiem ze dojazdy z calej polski na cmentarz pare zlotych nie kosztuja

Gość papuga83
nie nie pomogę bo wole swojemu dziecku dać jak obcemu tak trudno ci zrozumieć proste rzeczy

Gość buhahahahahahaha
zobaczcie empatie i wspolczucie okazane przez papuge choremu dziecku, ktoremu mozna pomoc. czysta hipokryzja! prosciej nawrzucac matce magdy :o

Gość pofepfinfhi
ale gderac cale dnie na forum masz czas? zamiast poswiecic go dzieciom!! tyle w temacie widac jakie z was dobre osoby pomocne dla martwych dzieci bezlitosne dla zywych i chorych ZEGNAM

Gość papuga83
kupują żebym wyrazić to czują takie to trudne jest ja też płakałam gdy oglądałam pożegnalny film madzi poprostu chcą wyrazić w ten sposób co czuja

Gość pofepfinfhi
a moze niech wyrraza dobre uczucia i kupia dziecku z biednej rodziny maskotke?!!! zamiast plakac nad martwym juz dzieckiem 3 tydzien niech zaplacza nad dziecmi zywymi bez szans na normalne zycie?? ale ZYWYMI

Gość papuga83
co ty możesz o mnie wiedzieć moje dziecko jest obok i nigdy nie pozwole żeby mu się jakaś krzywda stała nie martw się o to

Gość pofepfinfhi
dobra nie na moje nerwy ta rozmowa wy wiecie ze to bylo celowe dzialanie matki ja wierze w wypadek a potem w wielki strach przed konsekwencjami

Gość papuga83
tznaczy że jak twoja matka umrze też nad nią nie zapłaczesz bo po co jej tu nie będzie

Gość pofepfinfhi
a co kogo twoje dziecko obchodzi:o zdrowe i wymuskane

Gość pofepfinfhi
jezu kobito moja matka to moja rodzina madzia to obce dziecko ktore mozna oczywiscie oplakac ale nie 3 tygodnie i jezdzic na pogrzeby i niewiadomo co jeszcze

Gość papuga83
tem dziecku też się coś należy choćby godne pożegnanie

Gość pofepfinfhi
ainnym dzieciom sie nalezy godne zycie :o ZYCIE ROZUMIESZ?

Gość papuga83
dobrze ale jak ktoś wspomniał wyżej to jest prawie tragedia narodowa nie można tego potraktować jakby się nic nie stało ludzie przeżywają

Gość papuga83
należy się ale właśnie od tego mają rodziców

Gość buhahahahahahaha
tragedia narodowa to sformulowanie bylo uzyte ironicznie matole :o

Gość papuga83
ja spadam idę obiad gotować mężowi nie źle się wkurzyłam tą cała rozmową mamy różne poglądy i inne spojrzenie na sprawe nara.

Gość pofepfinfhi
no i wlasnie tacy ludzie pędza na pogrzeb madzi super

Gość papuga83
mądry się odezwał dobrze o tym wiem ośle

Gość papuga83
tacy napewno nie lecą są za głupi na takie rzeczy

Gość buhahahahahahaha
ludzie przezywaja :D ale gdy mozna pomoc choremu dziecku to wola odwrocic sie plecami i juz tak nie przezywaja :o dziwne masz kryteria okazywania wspolczucia i empatii wobec pokrzywdzonych dzieci.

Gość pofepfinfhi
spoko pomoze temu chlopczykowi jak bedzie "po ptokach" zaniesie misia albo kocyk:) i zlozy kondolencje i zadowolony polak bo dobry

Gość pofepfinfhi
ach chlopczyk ten jest miesiac starszy od madzi

Gość luuuuudzie
PAPUGO zamknij wreszcie ten wstrętny papuzi dziob! jestes zwyklą hieną ktora czerpie radosc z cudzego nieszczescia, jestes zerem ktore pragnie dalszego ciągu sensacji udajesz swietą a jestes najgorszą grzesznicą, mowiąc ze nic cie nie obchodzi cudze dziecko ktore umiera a ktoremu mozesz pomóc, wiesz dlaczego??? bo nic nie bedziesz miala z takiej pomocy a tu mozesz sie wyzyc dac upust swojej nienawisci, skąd masz pewnoscze ona zabila?? a skąd wiesz coona czula. jedno moge powiedziec, jak miala w swoim otoczeniou takie hieny jak ty to ja sie Katarzynie wcale nie dziwie ze tak postąpila, to wlasnie takie miernoty jak ty prowadzą ludzi do takich czynow do jakiego posunela sie K.W. a tak wspominasz o swoim dziecku za ktorym malo sie nie zesrasz, zycze ci zeby w przyszlosci ten twoj bachor byl takim samym odpadem ludzkim jakim ty jestes. i zeby cie lal po mordzie bo tylko na to zaslugujesz, tak go wychowuj , w takiej nienawisci jaką ty palasz tak cie kiedys potraktuje jak ty chcesz zeby K.W byla potraktowana.