Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna w tym

favebook pytanie mam

Polecane posty

Gość ciemna w tym

czy na facebooku mozna zlazezc znajomych poprzez wpisanie adresu email znajomego???

Gość kanapcaa
tylko po peselu, ew. NIPie

Gość ciemna w tym
ojej,,,no powiedzcie chce wiedziec

chyba mozna kiedys nie raz mi wyskakiwal po prawej stronie żebym znalazla znajomych poprzez meila

Gość reteterte
Paulo, trzeba na fb podać swój adres e-mail i hasło do niego, wtedy facebook pociągnie z niego kontakty i voila. :D

Gość ciemna w tym
no ale gdzie to jest??? jak wpisalam moj adres meilowy to pokazalo mi tylko ze wszystkie osoby z kontaktowe z mojej skrzynki email sa juz na facebooku. Ale jak znalesc okreslona osobe>>?? bo wiem ze ktos jest ale chyba podpisal sie inaczej niz imieniem i nazwiskiem

no włąsnie o to mi chodziło żeby podac swój adres email i wtedy sciaga twoja ksiazke adresowa

ciemna w tym a masz ta osobe w swojej ksiazce adresowej na e-mailu ?? jak masz to powinno ci ja sciagnac no chyba ze ta osoba nie ma konta na FB

Gość ciemna w tym
no wpisalam soj adres email, podalam halo i mi wyskoczylo ze: Wszystkie osoby z tej listy kontaktów są już na Facebooku lub zostały już zaproszone. ale nie pokazalo mi zadnej z tych osob

Gość ciemna w tym
no to o co tu chodzi?

no to skoro juz sa to je masz o nic wiecewj tu nie chodzi, a jezeli szukasz jakiejs osoby i nie mozesz jej znalesc zawsze mozesz wejsc do kolegi badz kolezanki tej osoby ktora na pewno ma ja w znajomych :/

Gość ciemna w tym
paula ziekuje za zainteresowanie temtem. Ale chodzi o to ze dopiero zalozylam konto i nie mam znajomych wcale a wiem ze moj maz tez zalozyl konto niedawno i chcialam go odszukac ale jak wpisuje imie i nazwisko to go nie wyszukuje, a jak wpisuje moj email to wlanie wyskauje mi ta informacja co wyzej napisalam, ale nie moge go znalesc na facebooku a wiem ze jest

a nie możesz go po prostu najzwyczajniej zapytac jak sie podpisał?? albo on niech cie doda do znajomych.

Gość ciemna w tym
no wlsnie zalezy mi zeby mu cos wyslac na facebooku i nie chce zeby wiedzial ze tez se konto zalozylam, chcialam mu zrobic pewna niespodzianke

a twoj mąż ma brata lub siostre ?? oni zapewne by mieli go w znajomych, mówie Ci poszukaj go poprzez znajomych

Gość ciemna w tym
szukalam po najblizszej rodzinie ale niema nikogo..pozatym jak pisalam maz zakladal konto dwa dni temu i nie dziwi mnie to ze jeszcze niema zjanomych. coz, wychodzi na to ze jednak go nie znajde, bez sensu:(

Gość nie wiem dlaczego ale
znajomi mówią, że mnie można tylko po mailu znaleźć - i sama sprawdziłam z innego komputera. Jak wpisze imię i nazwisko - to nic nie pokaże, a jak maila - to jestem:-) Nie wiem, dlaczego.