Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka od pokoleń

MAM SERDECZNIE DOSYĆ MIESZKANIA W KRAKOWIE!

Polecane posty

Nie rozumiem dlaczego tylu ludzi marzy, by tutaj zamieszkać!?!? 1) Powietrze tu jest najbardziej zanieczyszczone w całej Polsce 2) Ceny mieszkań są chore 3) Wszędzie korki i ciasnota 4) Centusiostwo krakowskie to niestety nie tylko legenda 5) Chamstwo i cwaniactwo na każdym kroku 6) Piękne zakątki są w zatraszającym tempie niszczone przez budowanie jakichś architektonicznych bohomazów przez ustawionych krakowskich pseudoarchitektów we współpracy z szemranymi deweloperami. 7) Magistrat jest skorumpowany i w kwestii administracyjnej z miastem królewskim dzieje siecoraz gorzej. Jak tylko mi się uda, z chęciawyprowadzę sie stąd. Ech.

Gość helutia w.
no to w drogę

helutia, ty z Krakowa?

Gość korek od butelfki
zgadzam się, ja w krakowie mieszkałam na studiach i mówiono mi, że pokocham kraków, a teraz szczerze go nienawidzę. Już wolę Warszawkę.

Gość helutia w.
z warszawy:(

Gość serduszko puka
Moja siostra na 3 lata wyjechała na studia i również potwierdza Twoją teorię, w którym jakoś nie mogę uwierzyć :(

Gość aquafirl
najlepsze jest zakopane - raj na ziemi :) spoko ludzie, góry albo nad morzem... jedno zdwóch

nie zgadzam sie 1 gorsze powietrze jest w zakopanem 2 mam swoja kamienice to się nieinteresuje ike kosztują miesz, 3 nie jeżdże po centrum omijam korki 4 z chamstwem sobie radze 5 na budynki nie patrze 6 wsio da sie załtwić i dobrze mi tu :)

wszedzie dobrze gdzie nas nie ma . Ja zyje w Krakowie od urodzenia i nie narzekam :)

Kraków może jest piękny, ale tylko przez pryzmat historii i w ekranie telewizora - ja sama ledwo poznaję upiększone na potrzeby "Majki" i "Julii" scenerie krakowskie. Kraków nie wygląda tak w rzeczywistości, to jedna wielka ściema - miasto jest szare, bure i przereklamowane.

Gość helutia w.
pochodzę a nad morza, fakt, tam jest bosko ale pracy nie ma:(

nawet w 3mieście?

Gość aquafirl
a jak jest w warszawie?