Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xopen du

Walentynka dla mężatki. Dostałyście dziś?

Polecane posty

Gość xopen du

mam męża i maleńkie dzieciaczki. Utrzymuję cały czas kontakt z kolegą ze szkoły. Wiele wiemy o sobie. Dziś dostałam od niego Walentynkę smsową, w której pisze o zakochaniu, ale nie wprost. Kurczę.... Poczułam się dziwnie. Nie wiem czy on coś chce mi dać do zrozumienia? Głupio zapytać wprost. Gdybyście były na moim miejscu co byście sobie pomyślały?

Gość xopen du
no ja też kurczę mam....

Gość he he padłam
ja bym usunęła szybko tego smsa żeby mąż nie przeczytał. Wiem że są ciągąty żeby go sobie zostawić i sobie czytać w chwilach kryzysu, tudzież przed snem lub na kibelku zamiast gazety. Ale stwarza to zbyt wielkie ryzyko. Więc po pierwsze - usunąć smsa.

Gość xopen du
już usunięty ;) lepiej chuchać na zimne ;) ale kurczę sama nie wiem co myśleć...

Gość he he padłam
generalnie za wiele nie myśleć. Moje 11 przykazanie to : nie podniecaj się nadaremno. Napisał coś pół żartem, ty się podrajcujesz a on potem oświadczy że pomylił numery albo coś równie żenującego ;) Więc uśmiechnąć się pod nosem, pomyśleć że jesteś zajebista i już :)

Gość xopen du
dobre :D fajne rady. Jeśli chodzi o niego to myślę, że się nie pomylił, bo to nie pierwszy raz takie aluzje robi, ale nigdy wprost. Nie wiem co mysleć.

Gość Aldona234
Ja tez mamjuz rodzinę i tez dostaję walentynki od byłych sympatii)))))) Jeszcze na stary adres zamieszkania))))) Na panieńskie))))

Gość xopen du
tez dostalam od niego na panieński adres kiedyś kartkę, ale już kartek nie wysyła tylko smsy.

Gość moj sie w k.... na maksa
u nas torcik,chipsy jakies winko ,a pozniej spac grzecznie jak dzieci bo dostałam @-moj m napewno sie "ucieszy"

Gość xopen du
upppppppppppppppp

Gość nomvva
no to nieźle. trzeba uważać żeby się nie wkręcić.