Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek bez wiary

Samobójstwo

Polecane posty

Gość Samanta Mamba
Darker- tez pracuje, ale po powrocie do domu nie padam na pysk, tylko mam sily na robienie innych rzeczy

Ja też robię inne rzeczy po pracy i chcę w miarę przyjemnie - PRZYJEMNIE - spędzić ten czas.

Gość Samanta Mamba
Darker- z tego jak sie opisywales odnosze wrażenie, że wygladem nie straszysz, więc czemu jesteś wciąż samotny? może przestań się obrażać na płeć piękną i zacznij w końcu działać, chyba że takie życie ci pasuje, to nie zmieniaj niczego

Gość here we go again :O
to serio jest juz nudne

"z tego jak sie opisywales odnosze wrażenie, że wygladem nie straszysz, więc czemu jesteś wciąż samotny?" Widocznie są lepsi ode mnie. Wasza strata. "może przestań się obrażać na płeć piękną i zacznij w końcu działać, chyba że takie życie ci pasuje, to nie zmieniaj niczego " Ja się na was nie obraziłem bo to swego rodzaju zaszczyt mieć we mnie wroga. Ja działam - zająłem się sobą i tylko sobą. Gdy działałem aby znaleźć dziewczynę, gdy byłem miły, słodki, wrażliwy, wysłuchiwałem was to moją dziewczyną była wtedy tylko moja dłoń. Tylko upokorzenia mnie spotykały. Przykre to uczucie być kopanym w dupę. Za mało fajny? Za mało zarabiam? Ojej, jak mi zupełnie nie jest przykro z tego powodu Nie podoba się? Wasz problem.

Je to nie interesuje, tak samo jak kiedyś. A nie, że podoba, czy nie podoba.

"Je to nie interesuje, tak samo jak kiedyś." Jeśli nie mówisz tego na głos. Im więcej kolegów-frajerów tym lepiej dla panny a jak jakiś mówi, że ma w dupie taki model znajomości to oburzenie jest.

Gość ja sie pytam
który prawik zalożył temat na stronie głównej onetu?

"który prawik zalożył temat na stronie głównej onetu?" Ja jestem ciekaw który stąd tam odpisał na temat :D

Gość Markus F
jaki temat

Ojej,ja bym na twoim miejscu wybrałabym się do psychiatryalbo do jakiegoś psychologa...Bo chęć do samobójstwa to nie jest normalna myśl,ale CHOROBA.Jeśli szybko się gdzieś zgłosisz,zapewne uda ci się z tego wyleczyć! "Bóg dał nam życie,by być,pomagać innym ludziom i cieszyć sie wszystkim dookoła.To największy dar jaki kiedykolwiek dostał każdy człowiek i w twoim przypadku nietrudno go zaprzepaścić..."Czy naprawdę TEGO chcesz?Szczerze wątpię.To,.że człowiek ma pecha to nie oznacza,żeby popełniać największy grzech! PoZdRaWiAm ;** Liczę ,że jakoś z tego wyjdziesz...;p

Gość Markus F
dziekuje

Gość Samanta Mamba
Darker- skoro miały taką możliwość w przebieraniu w adoratorach to oznacza, że interesowałeś się tylko tymi najpiękniejszymi, a może powinieneś otworzyć oczy i zagadać do zwykłej dziewczyny? gdybyś lata temu obniżył wymagania to prawdopodobnie nie byłbyś prawiczkiem. na sto procent

Podobają nam się piękne dziewczyny, mamy udawać i okłamywać kogoś i siebie? Chyba juz lepsza samotność niż związek z rozsądku.

A tak poza tym te piękne dziewczyny przecież udaje się komuś poderwać.

"skoro miały taką możliwość w przebieraniu w adoratorach to oznacza, że interesowałeś się tylko tymi najpiękniejszymi" Jak to ujął Monty Python: z tego wynika, że Ziemia ma kształt banana. To nie były aniołki Victoria's Secret ani żadne miss Polski tylko zwyczajne dziewczyny jakie można spotkać na ulicy. I co to w ogóle za insynuacje, że im piękniejsza to tym wyższa poprzeczka? Bzdura. Widziałem gości co ani urodą ani, inteligencją nie grzeszyli a panny mieli jak z okładek. No ale oni mieli to coś. "gdybyś lata temu obniżył wymagania to prawdopodobnie nie byłbyś prawiczkiem. na sto procent" Dlaczego mam wrzenie, że piszę z kretynem co sprowadza mnie do swego poziomu i wygrywa doświadczeniem?

"Podobają nam się piękne dziewczyny" Piękno to bardzo ruchoma definicja. Mnie podoba się tak ok. 50% dziewczyn co je widuję na ulicach. No ale to przecież na pewno są modelki co z wybiegów zeszły :D

"skoro miały taką możliwość w przebieraniu w adoratorach" A muszą mieć? Każda chce jak najlepszego dla siebie.

Znałam takiego jednego, 33 lata, własne mieszkanie, dobrze płatna praca, kochająca mamusia... taki mruk z niego był troche,nie miał szczęścia do kobiet, najpierw kobieta z dorastającą córką, która go nie chciała za "tatusia", potem kolejna , co go wykorzystywała. Po pierwszej znajomości 1 próba samobójcza, odratowali go, w rocznice 1 powiesił sie krawatem na klamce. Teraz każdy kto go znał powie że był skończonym debilem bo miał wszystko praktycznie a powiesił sie przez dziwki, trzeba doceniać to co sie ma.

Dodatkowo nie rozumiem o co chodzi z tym "zagadaniem". Tak jakbym miał powiedzieć coś straszliwie fascynującego co sprawi, że obca panna będzie miała kisiel w majtkach na myśl o mnie. Zagadaj do tej, zagadaj do tamtej... a idź się utop.

Gość Zuzanna Amelia & 15
20:00 [zgłoś do usunięcia] Darker Dodatkowo nie rozumiem o co chodzi z tym "zagadaniem". Tak jakbym miał powiedzieć coś straszliwie fascynującego co sprawi, że obca panna będzie miała kisiel w majtkach na myśl o mnie. Niepoprawny marzyciel....

Dodatkowo nie rozumiem o co chodzi z tym "zagadaniem". Tak jakbym miał powiedzieć coś straszliwie fascynującego co sprawi, że obca panna będzie miała kisiel w majtkach na myśl o mnie. Zagadaj do tej, zagadaj do tamtej... a idź się utop. jak to nie wiesz jak zagadać? "chodź kochanie na r......." burzliwe emocje u dziewczyny gwarantowane :D :D :D

"burzliwe emocje u dziewczyny gwarantowane " Podobno jak facet nigdy w pysk nie dostał od panny to niechybny znak, że coś robi nie tak :D

Podobno jak facet nigdy w pysk nie dostał od panny to niechybny znak, że coś robi nie tak to zrób coś z tym :P ja moge kogoś pizdnąć jak chce :D

Gość Zuzanna Amelia & 15
"Jasiu nie kop pana bo sobie buciki zniszczysz"

Gość Zuzanna Amelia & 15
19:52 [zgłoś do usunięcia] Milena20 Teraz każdy kto go znał powie że był skończonym debilem bo miał wszystko praktycznie a powiesił sie przez dzi**i, trzeba doceniać to co sie ma. Bardzo latwo jest oceniac innych. Duzo trudniej zrozumiec. Widac ten facet nie mial nic z tego co chcial miec skoro podziekowal. To tez trzeba umiec uszanowac.

mam nadzieję ,że uważasz ,że samobójstwo jest twoim następnym bezsensownym tematem ,dzięki któremu zwrócisz na siebie uwagę ?