Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

021974

niechciana ciaza

Polecane posty

Witam mam pytanie ja z moja kobieta mamy po 38 lat ja juz mam 2 dzieci ona nie miala wczesniej, obecnie jest w fazie takiej ze nie chce dziecka o ciagle jej niedobrze , nie lubi dzeici i itp z tym zwizne , natomiast lubi duze dzieci nie wiem co mam zrobic jak ja przekonac ona sie zalamala i chce usunac ciaze jak sobie z tym poradzic jak ktos chce a druga strona nie? Pozatym nie wiem jak bedzie potem wygladal nasz zwiazek czy to ja sie nie zalamie znowu ze nie udalo mi sie trafic na taka kobiete z ktora bede szczesliwy moze powinienem odejsc , moze ona jest egoistka a moze ja moze ktos cos poradzi?

ale chaos...najgorzej jak się ludzie schodzą dzielą wspólne życie a nie znają tak naprawdę siebie , swoich pragnień i potrzeb. Nie byłoby takich problemów gdybyście się znali rozmawiali dogadali i wiedzieli o planach, marzeniach, na życie.

Pewnie i tak by bylo a znamy sie jakies 8 miesiecy ale co mam zrobic szukac kogos innego kto bedzie mnie jednak kochal i chcial jeszcze dzeicko nie z przymusu ale z checi kochanie drugiej osoby i tego ze sie chce z nia miec dzieci