Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się powiedzieć

Kłopoty z seksem w małżeństwie

Polecane posty

Gość rewers dolara
Nie poddawaj się charakteru nie zmienisz ale zaznaczaj swoją obecność i uczuciowość

Miałam się złościć dalej....ale doszłam do wniosku,że nic to nie da.Lepiej dopuścić, lepiej będzie jak przygotuję jakąś niespodziankę dla niego:) Ciekawe pomysły mają w tym poradniku z tipów:D Aż chce mi się działać.Marzy mi sie długi, gorący i szalony seks.....ach....tylko co zrobić z dzieckiem? hehe odwieczny problem:)

Gość rewers dolara
też go poczytałem :)

Gość a+co+znaczy
"z tipów"? moglibyście to napisać po polsku?

Gość mariner
do wstydzę się powiedzieć Szukaj pierwszego wydania .Ta wersja jest najbardziej rozbudowana i objetosciowo wieksza.Te coiensze wersje to juz skondensowane prze autorke i ustawione pod konkretna idee.Poza tym omijala prawo wydawnicze i wydawala jako nowa kasizke anie wznowienie wiiec mila wiecej kasy. Niemniej jakakolwiek trafisz to kupuj bo wiedza tam zawarta jest podstawa dobrego malzenstwa. A jak juz bedziesz ja miala to poloz gdzies na widoku i nic nie mow .Predzej czy pozniej zajrzy ! i jesli go te sprawy interesuja jednak to zacznie ukradkiem podczytywac .Tak nabyta wiedza lepiej mu sie utrwali bo owoc zakazany lepiej smakuje:) Wejdz z ta ksiazka dopiero jak zauwazysz ze nie ma ochoty na czytanie.Sa niestety osobnicy z alergia na slowo pisane :).Wtedy czytaj mu do poduszki jako "abecadlo dobrego pozycia malzenskiego."