Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka_89

Frustracja seksualna?

Polecane posty

Gość milka_89

Czy możliwe aby organizm sam się dopominał seksu, bliskości? Nigdy nie miałam chłopaka, nie całowałam się nawet. Czuję jakieś napięcie nie wiem czy to z tego powodu? Nie mogę patrzyć na całujące się /przytulające pary. Czy to w filmie czy na żywo... Smuci mnie to, a w większości irytuje i doprowadza do złości/szału. Co się ze mną dzieje? Wątpię abym kiedykolwiek odważyła się na jakąś bliskość z facetem... Mam prawie 23 lata, nigdy nie uprawiałam seksu. Sama się czasem zaspokajam ale to tylko tak aby się rozładować, rozładować napięcie. Jeden orgazm i dalej nie mam na nic ochoty.

Gość kozia bródka
nie nudź, lepiej mi powróź

Gość kozia bródka
ziewam, tera nie mogem siem zalogować. ale nudny kolo, nie?

Boje się seksu spróbować. Facetów się chyba boję. Nie ufam im.

Gość kozia bródka
Brunet co się tak czaisz jak czajnik

Gość mariner
potrzeba seksu jest taka sam potzreba jak jedzenie czy oddychanie.jesli nie jetszaspokajana organizm sie tego domaga dlatego ze orgazm uruchamia w organizmie roznorakie procesy regulacyjne i zdrowotne. Wspolzycie zas z partnerem dostarcza nam jego hormonow zawartych w spermie i sluzie na penisie. W czasie stosunku nastepuje wymiana sladowych ilosci hormonow miedzy partnerami i dlatego brak seksu wywoluje u ciebie napiecie.Brak ci poprsotu faceta bo jeste dojrzala biologicznie kobieta. Ja jestem z Poznania :)

Gość Dreamed I was an eskimo
Może wycieczka do Afryki pomoże.

Gość kozia bródka
suhajcie: taka frustracja sexualna: facecik jest cinenki w takie różne klocki tam, żeby pogadać. no stwierdził że da mi bana na zawsze. no ale zakłada go i zdejmuje. jak mniemam to 'powinno mnie rozsierdzić' ale kurde - wcale nie działa. Zanoszę się tylko ze śmiechu. Myślicie że on ma małego pisiorka?

Gość mariner
szukaj sobie faceta ktory w tobie wzbudzi zaufanie.Niech podswiadomosc toba kieruje albo inaczej feromony :) One zawsze dobiora ci najlepszego samca :) do zaplodnienia

Gość kropkowe z
brunecik tezz jest niewyżyty seksualnie

narazie to Ty masz problem :P nie zapytam tutaj bo nie lubie masz moje gg 37 15 908 a jak nie to trudno :)

Gość mariner
a kto ci kaze byc zapladniana.?Oszukujesz po prostu nature stosujac antykoncepcje A faceta szukaj do ktorego poczujesz pociag .Tak Natura przyciaga do siebie pary o najlepszym kodzie genetycznym do splodzenia potomka. W czasie owulacji bedzie ci sie podobal miesniak a poza owulacja typ intelektualisty.To ytez Natura sie odzywa :) Mozesz dzieci nie lubic ale samica zawsze bedzieszi bedziesz reagowal na zapach faceta ,czy chcesz czy nie bo wszyscy jestesmy w jakims sensie zwierzetami .Wciaz :)!

Tyle że ja nie bardzo reaguję na facetów... Nie potrafię się zakochać już... A choćby nawet coś się zaczynało to od razu wybijam to sobie z głowy bo wiem że i tak to się nie uda...

Gość mariner
a coty garbata jestes ? Nalezy sie otworzyc na faceta inaczej umrzesz i nie bedziesz wiedzila co to seks z facetem No! chyba ze wolisz dziewczyny ! mysle ze skieruj swe zainteresowania w tamta strone :)Sa doswiadczone biseksy i lesby , poszukaj w necie ,jest pelno ogloszen randkowych dla kochajacych inaczej :).