Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziswnadziwnadziwna

w czym chodzicie w ciazy?

Polecane posty

Gość dziswnadziwnadziwna

tzn w co sie ubieracie? raczej spodnie, czy legginsy i jakas tunika? Staracie sie wygladac ładnie, czy wam wszystko jedno ?

Gość Anmartha
I to i to. Także rajstopy do ciepłej sukienki.

A różnie ale głównie legginsy ocieplane plus tunika. Teraz jak juz mam brzuszek to dokupiłam spodnie jeansowe z panelem- strasznie tęskniłam za normalnymi;-) Czasem w domu jak sprzątam czy coś to spodnie dresowe ciążowe.

Gość gargamelka..............
Ja mialam 3 pary spodni ciazowych, do tego szerokie bluzki koszulowe albo tuniki. Nie szalalam z ciuchami, bo wiedzialam ze to tylko na 4-5 miesiacy i juz pozniej sie nie przydadza i do kosza pojda :P Zawsze bylam ubrana ladnie i gustownie tyle ze nie mialam nieprzebranej ilosci przebran ;)

Gość nestea......
Ja zaczelam juz 8 miesiac i od jakiegos czasu nosze tylko spodnice i sukienki i raz kiedys jeansy bo w spodnaich ciazowych wszystko mnei cisnie. Mam dwie spodnice ciazowe i dwie sukienki nieciazowe welniane, w ktore sie ciagle mieszcze. A zeby urozmaicic spodnice to czesto kombinuje cos z gora czyli swetrami, bo w wiekszosc sie miesze. W domu z zwyklych dresach nisko zalozonych. Ogolnie uwielbiam kupowac ciuchy, ale na ciazowe mi bylo skzoda kasy, wiec mam kilka zestawow i do pracy pokazuje sie w tym samym. Wole pokupowac szmatki po porodzie :)

Ja mam dopiero 4 miesiąc, ale już nie mieszczę się w swoje normalne spodnie. Kupiłam 2 pary ciążowych, dodatkowo 2 pary pożyczyła mi koleżanka. Jeśli chodzi o 'góry', wszystkie moje dotychczasowe ubrania są na razie dobre. Na później mam jeszcze 4 szerokie sukienki i 2 spódnice ciążowe - też pożyczone. Plus kilka bluzek 'tunikowych' własnych, które pewnie do pewnego momentu będą ok. Mam taki plan, żeby do końca wyglądać ładnie, ale nie kupować nadmiernie dużo ubrań na czas ciąży - właśnie dlatego, że takie ubrania z założenia są na kilka miesięcy, więc moim zdaniem nie warto w nie inwestować. Lepiej zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na ciuszki dla dziecka i siłownię po ciąży ;-)

Gość a w pierwszej ciązy zakładałam
głownie tuniki i jeansy (mialam jedne ukochane co mi sie pod brzuchem zapinaly, ale pod koniec ciazy juz sie zniszczyly, bo prawie ciagle w nich chodzilam i 1 ciązowe), do tego mialam ze 2 pary innych spodni ciazowych, bardziej eleganckich, z nogawką w kant, to na jakies eleganckie okazje. Po za tym sukienki i rajtopy, albo juz latem spodnice i dluzsze bluzki. Niestey nie chodzilam w leginsach, chociaz bardzo mi sie podobaja u innych, to sama sie wnich nie widze,bo mam za grube nogi :/ teraz jestem w drugiej ciazy, zaczelam 3 miesiac, ale narazie tak okropnie sie czuje, ze nie zwracam uwagii co na siebie wkaldam. Mam ciagle mdlosci i co chwile wymiotuje, i marzy mi sie tylko lezenie pod kocem i nie ruszanie sie. Zakladam w domu glwonei dresy i jakies swetry szerokie. Jak wychodze z domu, to staram sie jakos ladniej wygldac, ale w tej chwili akurat wyglad to dla mnie drugorzedna sprawa. Mam nadzieje ze juz niedlugo przemina najgorsze dolegliwosci i bede mogla sie bardziej za siebie wziac

Gość jhfskidbhdbf
ja choidze w piżamie i szlafroku bo siedze na l4 :)

Zazwyczaj jeansy ciążowe i bluzka albo tunika, po domu czasami też sukienki, spódnice (a w zasadzie 1 spódnicę, bo ich nie lubię i mam tylko jedną) :))

Gość w tesco to najlepiej brac
Jak ktos z was jest z Warszawy to niech jedzie do Reduty, tam jest duzy sklep Vero Mody, do ktorego sa sprowadzane niesprzedane w Europie egzemplarze marki Mamalicious. Super i sliczne rzeczy dla ciezarnych, ale z rozmiarami jest troche klopotu bo najwiecej jest od 38 w gore, wiec jak ktos nosi 34-36 moze niczego tam nie znalezc. Ale rzeczy piekne i wysokiej jakosci, dlatego polecam! Wszytkie przecenione o 50% lub wiecej. Jest tego cala sciana. Marka jest duńska (to jakby ktos nie wiedzial).

Gość w tesco to najlepiej brac
To sa oczywiscie ciuchy wyjsciowe i do pracy, bo jak ktos siedzi w domu to zwykle dresy sa spoko.

Gość zuzannaZ
Od zawsze po domu chodzę w dresie, teraz też:) A poza tym kupiłam ubrania ciążowe, bo chcę wyglądać ładnie i czuć się dobrze sama dla siebie. Nie wyobrażam sobie iść do sklepu w dresach. Mam jeansy, getry, tuniki i jedną sukienkę a do niej grube rajstopy. Zaczynam 8 miesiąc i całe szczęście mieszczę się jeszcze w część bluzek sprzed ciąży.

Gość perfectmama
W ubraniah Ciazowych.......