Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Polska jest ostatnim krajem w europie gdzie kobieta pracuje do 60 r zycia

Polecane posty

ej ale sie wkurwiłem mocno bo kupiłem perfumy nie? no, nie znam sie na tym wiec pytam czemu takie same niby a te drozsze , a babka w sklepie mowi ze jedne to woda toaletow a drugie woda perfumowana? spytalem no i czym to się różni? (zrezygnowałem z wątpliwej jakości żartu ze niby chodzi o wode toaletową w sensie z klozetu) no i mi mowi ze perfumowana to lepsza dluzej trzyma wiec droższa. dobr walentynki, niech będzie...dobra biore te drozsze 119 zł , pozniej w domu się okazało że to woda toaletoa a nie perfumowana noz kurwaa oszukali mnie!!!! chuje:classic_cool: tzn cipy:classic_cool: bo to babka mnie urobila w tym sklepie😭

a co się matrony bedą wymądrzać, do tyry, prędzej czas do trumny zleci.

Gość faja wes sie uspokoj
masz plusa porafiles zmienic wyglad mych ust z podkowki w dol w podkowkie w gore :D niemoto jaki parfum ? nazwe podaj cena mogla byc wywindowana :P po helu laska byla niczym lolitka ? :classic_cool:

blondyn sie zgadzam baby do garof :classic_cool:

nie, balonik wypuscila w galerii jak szlismy do kina by nie wkurzac ludzi siedzących za nami (film big love polecam, podobal mi si,e fajne cycki, nawet śmiałe podniecające sceny w filmie) perfumy hm o zapachu zielonej herbaty ale jaka firma nie wiem... w każdym razie, coś mi od poczatku nie pasowalo bo bylo napisane -60% o fajnie , kupie jej ten perfum (wiedzialem ze chciala i co chciala na walentynki bo wbiłem na jej fb i przeczytałem rozmowe z kuzynką o idealnych walentynkach - powaznie:D) i nie dużo wydam skoro znicha 60% i wiekszosc miala np falkon 100mln kosztował 66zl a ten 30mln kosztowal 119. i dlatego pytalem czemu ten duży tanszy a ta mi mowi ze to woda toaletowa ze slabe ze costam...i łyknąlem tą gadkę jak młody pelikan , co za frajer ze mnie:O poprostu coś czuję że mi ściemnil ze to niby woda perfiumowana bo na flakony 30ml nie bylo tej promocjy!!!! uuu neich no ja będę tam następnym razem , narobie gnoju:classic_cool:

nie rop scen moze to zapach trawy cytrynowej :classic_cool: nie rozumiem koniet pachnacych czyms takim :P ide spac. do kiedys fajo :)