Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjbnghfgcbdgf

jak zaciągnąć zaniedbanego faceta do sklepu?

Polecane posty

Gość hjbnghfgcbdgf

Jak w temacie. Jesteśmy razem 1,5 miesiąca. Jestem z nim bardzo szczęśliwa mimo tego, że nie jest zbyt urodziwy. Wiedziałam, co brałam i jego defekty w urodzie mi nie przeszkadzają. Przeszkadza mi za to coś innego... jego ciuchy i ogólnie wizerunek! Ubiera się strasznie. Jego rzeczy nie dość, że są brzydkie, to jeszcze stare, powycierane itd. Dziwi mnie to, bo był długo w związku z ładną, zadbaną dziewczyną (ciekawe, czy nie starała się z tym nic zrobić, czy odniosła w tej materii porażkę). Jak mu wspominam o tym, żebyśmy poszli na zakupy przewraca oczami i jest niechętny. Jak mówię, że jemu też by się kilka rzeczy przydało niby potwierdza, ale rzuca teksty, które wskazują na to, że nie wierzy, że ja mu coś ładnego jestem w stanie wybrać (a uchodzę za dobrze, klasycznie i prosto ubraną kobietę i takich samych mężczyzn lubię). Co robić??? Proszę, pomóżcie mi, bo łapię się na tym, że zaczynam się go po prostu wstydzić (tym bardziej, że wchodzimy właśnie w etap poznawania go z moimi znajomymi i widzę to zaskoczenie w ich oczach).

Gość Eowyn
Uważaj, zaraz Cię zjadą za to, że nie akceptujesz swojego faceta :p

Gość hjbnghfgcbdgf
bo tak trochę jest, ale ma wielką pytę i dlatego z nim jestem.

Gość hjbnghfgcbdgf
Akceptuję jego jako człowieka, ale nie akceptuję absolutnie jego ciuchów. Jak z nim na ten temat porozmawiać, żeby go nie urazić? Te niektóre rzeczy są naprawdę straszne... jakby właśnie wrócił ze stajni albo żniw. Uwierzcie, że to się bardzo rzuca w oczy.

Gość chyba w snach
po co do sklepu. kup cos sama i przynies do domu.

Gość malska
powiedz mu że kupisz mu piwo w puszce i bedzie wyglądał jak prawdziwy hamerykanin-jankes

Gość hjbnghfgcbdgf
jakos nie wyobrazam sobie kupowac jemu cos bez jego akceptacji i mierzenia. czy powinnam odbyc z nim "powazna rozmowe"?

Gość rzuć go zanim
też miałam takiego kolesia. ubiór okazał się wierzchołkiem góry lodowej. przy bliższym poznaniu okazało się, że jest strasznym syfiarzem. wszędzie miał burdel - w mieszkaniu, samochodzie. syf, że masakra. np. kubelki z kfc z kostkami lezace pod lozkiem jakis miesiac - to tylko jeden z przykladow. popielniczka, z ktorej sie wysypywalo doslownie! w samochodzie. jest juz byly. czlowiek, ktory nie potrafi zadbac o siebie nie jest w stanie zadbac o kogoś innego. w pewnym momencie tak mnie od niego odrzucalo, ze masakra i został byłym. nie skazałabym się na takiego gościa, musiałabym go obsługiwć do końca życia. never.

Gość Eowyn
rzuć go zanim - nie przesadzaj, facet autorki tematu wcale nie musi okazać się takim syfiarzem jak Twój, zresztą to łatwo można sprawdzić i zweryfikować

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy..............
o matko i czego się boisz ? że się obrazi ? skoro ma taką naturę to poboczy się trochę i mu przejdzie :) i albo to zrozumie albo nie :) powiedz mu co myślisz na temat jego ubioru i już :) tak się buduje zdrowe relację w związku, przynajmniej będziesz z nim szczera, bo to najważniejsze mój też kiedyś tak łaził, no może nie aż tak, ale jego ubiór też nie był z pierwszych okładek, powiedziałam mu o tym prosto z mostu co o tym myślę, bo szczerą kobietą jestem, i dzisiaj wygląda prawie tak idealnie jak ja :D

Gość Niepocieszonaaa
a od waszego ślubu już sie mył,bo znam takiego niemca mieszka w Sende -do sierpnia ostatni raz go myli jak szedł do komni.w sierpniu uległ wypadkowi i leżał długo w szpitalu to niewiem co z nim teraz

Gość hjbnghfgcbdgf
ostatnio z nim troche porozmawialam na temat jego fryzury (chcialam, zeby poszedl do fryzjera przed jednym waznym dla mnie spotkaniem) i nie powiem, zeby zareagowal na luzie... poczul sie urazony. wiecie, on ma chyba taki styl... te rzeczy nie sa brudne ani nic. pewnie mu sie swego czasu podobaly i nie widzi, ze sa np troche wytarte czy cos. powazna rozmowa... myslalam tez, zeby moze go najpierw zaciagnac do sklepu pod pretekstem, ze to ja potrzebuje jego pomocy w wyborze czy cos. eeeh

ledwo sie poznali a ta zaczyna go zmieniać juz współczuję chłopu jakie piekło będzie miał po ślubie ...

Gość hahahahhaaha dokładnie
na to samo zwróciłam uwagę- znają sie 1,5 miasiąca :D z drugiej strony piszesz jaka to jestes z nim szcześliwa itd. nic tu sie nie zgadza. NIC.