Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja waga....

ważę 49 kg przy 168 cm, to dużo czy mało?

Polecane posty

Gość ludzka zawisc..hmm
ja mam 169 cm i waze 50 kg :D jestem chudziutka, ale nie jak anorektyczka, nikt mi tak nie powiedział tzn ludzie którzy mnie znają wiedzą, że dużo jem ale nie moge utyć, to nie moja wina, jak mają problem ze sobą to mogą na mnie wylewać pomyje... a cycki mam rozmiar C :D

w Poznaniu na Cytadeli, była kiedyś, a może jeszcze jest rzeżba takiej chudzinki, pamietam dokładnie, bo tam straciłem cnotę ze studentka germanistyki UP

Gość ludzka zawisc..hmm
dodam jeszcze,że jak jestem na imprezie to wszyscy faceci do mnie lgną, bo mam świetną figurę, a moje kolezanki sporo niższe i grubsze ode mnie nawet jak mają ładne twarze, to nie pociągają tak facetów takze sie nie martw autrko :) i nie przejmuj grubaskami które tu przyjdą leczyc kompleksy :)

Gość el chulo
Ja uważam,że w normie chyba że masz 40 lat to wtedy by trochę dziwnie wyglądało ale przypuszczam że jesteś młodą dziewczyną,więc twoja waga jest zupełnie w porządku.Faceci na ogół uwielbiają takie szczupłe i lekkie kobitki.

Gość chłopak 123;-)
dziewczyna o takiej wadze mogłaby chodzić mi po plecach bo to super masaż :-D

Gość lonti
bardzo mało, powinnas wazyc co najmniej 60

Gość Alerga a
Ale z tym że większość facetów lubi takie szczupłe to się zgodzę, czasem się im dziwię heh. . Też mam duże powodzenie wśród facetów ale i tak bym wolała przytyc nawet jakbym miała przestać się im podobac tak tylko sama dla siebie heh:D

Gość chłopak 123;-)
hm a Ty ile ważysz?

Gość etyyui
Ja ma 173 cm i kiedyś ważyłam 48 kg....teraz już niestety sporo więcej ważę..:(

Gość Alerga a
Ja waże 53a wzrost 168cm. Chciałabym ważyć tak ok. 60kg

wieszz,ja wazylam kg mniej przy tym wzroscie a moze i mniejszym i stracilam okres,takzee.powodzenia

Gość gytdyt
przeciez 48 kg to jest anoreksja

Gość fhggfhnnn
Ja przy wzroście 171 cm i wadze 45 kg straciłam okres, więc nie radzę chudnąc. Teraz ważę 51 i okres wrócił.

Gość chłopak 123;-)
Alegra dobra waga aby masować plecy stopami :-D

Gość different***
Ale głupoty piszecie z tym okresem,straszycie niepotrzebnie dziewczynę zazdrosne spaślaki.Pisałem już wcześnie,że spotykałem się z dziewczyną która miała 23 lata 170 wzrostu a waga jej się wahała 43-48kg i nie miała z niczym problemów i dodam że była super:)

waga normalna ale pytać czy to nie za dużo - to już objaw nienormalności :D

Gość nakrętka od butelki
ja mam 173 i waże 59,5. Ostatnio mi sie przytyło. kiedyś ważyłam 56:) ale nie jestem teraz jakims pasztetem. TAka w sam raz. A ty może trochę za mało wazysz. Bmi ci wychodzi troche powyżej 17 a norma jest chyba od 18 więc z medycznego punktu widzenia masz niedowagę.

Gość takie tam duperele nic więcej
Pierwsze słyszę, że faceci lubią takie kościste babki... Przecież one wcale nie mają tzytzków, a dla faceta nogi i tzytzki to podstawa kobiecości :)

Gość niewierzaca
faceci lubia kobiety przy soebie, nie lubia kostuch,wiem z doswiadczenia

Gość 43423423423
moja waga.... nie jestem anorektyczką, dobrze wygladam, nawet za grubo w takim razie na pewno jestes chora, i to powaznie. :(

Gość Ważyłem 55 kg przy 172 cm

Ja ważyłem w technikum 55 kg przy wzroście 172 cm, czułem się ok nie miałem diet, nie chodziłem głodny nie męczyłem się biegając,  potem zacząłem ćwiczyć na siłowni i ważyłem przez lata 65-68 kg i też się czułem ok, po przybyło gł.  Mięśni,  teraz ważę  od zeszłego roku 72-75 kg (dzisiaj 73 kg) w wieku 31 l , czuję się z tym źle mam brzuch,  szybko się męczę i prubuje zejść z powrotem do tych 65-68 kg, ale od miesięcy mi się nie udaję,  choć dużo ćwiczę,  po prostu nie mogę się pozbyć nałogu podjadania,  macie jakieś rady jak z tym skaczyc?  Z góry dzięki 🙂