Goplana. 0 Napisano Luty 15, 2012 Ona=> no właśnie... ludzie przeważnie podczas stresu maja żołądek zawiązany na supeł, a ja wręcz odwrotnie - worek bez dna ;-) :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 15, 2012 No dokładnie ale u mnie to też róznie bywa zazwyczaj mam ochote wtedy dużo jesc ;/ ale kiedys jak miałam naprawde cieżki okres i stres byl ogromny to nie mogłam wogole jesc, wszystko zwracalam ;( Ale to byla taka jedyna sytuacja w moim życiu. Teraz jak sie denerwuje to wpierdalam jak oszalała ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 16, 2012 No i jak tam? Co dziś jadłyście? Bo ja, szczerze mówiąc, nie jestem z siebie dumna :-O 3 kromki razowca z serem, pączek, 2 kostki czekolady, jabłko... więcej grzechów nie pamiętam :-P a ject dopiero 14. :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 16, 2012 Hejka :* Ja dzisiaj rano kromke z serkiem szynka sałata i pomidorem ;d Pozniej jabłko;d Jak narazie pączków odmowilam i tego sie trzymam ;) Na obiad sałatke i kawałek mieska ;) bez ziemniakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 16, 2012 Wiesz, ja na tego pączka to nawet nie miałam ochoty, bo nie lubie! Zostałam niejako zmuszona w pracy, bo byłam w takiej sytuacji, że nie wypadało odmówić. No ale postaram się do końca dnia jakoś wytrzymać, chociaż w lodówce kusi kawałek pizzy... :-P Ale jednego na pewno sobie nie odmówię- kawy 3w1. To mój jedyny nałóg i nie mam zamiaru z tego rezygnować. Powiesiłam sobie na lodówce zdjęcie sprzed paru lat. Wyglądam na nim jak szkieletor. oby mnie zmotywował! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 16, 2012 Cześć dziewczyny :) Ja również walczę o szczupłe ciało i to już od miesiąca! Tylko postawiłam na ćwiczenia i sport, a nie na diety :) Muszę zmienić swój tryb życia, bo całe dnie spędzam albo przed kompem, albo przed lodówką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Luty 16, 2012 zaczynam dukana od jutra zjadlam 3 paczki i mam dosc ;( mialam zaczac diete wq poniedzialek ale zaczynam jutro nie ma co czekac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 16, 2012 Rozumiem ;) Mnie w domu też namawiają na tego pączka ale szczerze też nawet nie mam ochoty ;) Wiec nie trudno odmowic Ja pije jeszcze raz dziennie czerwona herbate + biore błonnik z ananasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 16, 2012 ChceMiecSzczupleCialo Ja tez nie stosuje jakiejs konkretnej diety głownie :D MŻ i zero słodyczy wyłącznie raz w tygodniu jak jest jakas wieksza okazja jakis kawałek ciasta czy dwie kostki czekolady no i nie jem po 18 ;) A takto to też stawiam na ćwiczenia.. Codziennie 60 minut na rowerku stacjonarnym no i 5 cwiczen na brzuch, raz w tygodniu basen 45 minut. Czekam aż zrobi się ciepło to zaczne biegac, bo własnie przez tą cholerna zime nie biegam i dlatego kg przybyly.. Odprocz zimy cały czas biegam bo to lubie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowy agrest Napisano Luty 16, 2012 Witam:) moge sie dolączyć?:) mam do zrzucenia 5 kg, obecnie waże 54 kg przy wzroście 161:) wiem, wiem, powiecie mi że jest ok, tylko że ja nie czuje sie w swoim ciele dobrze, mam 22 lata a ciało mało jedrne, brzuch jak po ciąży (oczywiscie nie ubliżając nikomu!), po prostu jestem jakaś mało jędrna i taka "rozlana";/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 16, 2012 Agrest i ChceMiecSzczupleCialo! No ja ćwiczyć nie będę. Brak czasu, a właściwie chęci. Podziwim Was, dziewczyny z tymi ćwiczeniami. Z chęcią bym chodziła, żeby stracić kg, ale nie mam kiedy, bo mąż wraca po 19., a wcześniej nie mam z kim dzieci zostawić. Wiosną będę chodziła wieczorami, ale teraz zimą, nie bardzo. Myślałam za to o kupnie hula-hoop. Tylko jakoś nie mogę się zdecydować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 16, 2012 pomaranczowy agrest pewnie, że tak ;) Ja tez niby wyglądam dobrze i jak mowie, ze sie chce odchudzac to sie smieja ze mnie ale robie to dla siebie , bo zle sie czuje w takim ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 16, 2012 To tak samo jak ja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona991 Napisano Luty 16, 2012 Dziewczynki damy rade ;) ; ** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Mufinka_ 0 Napisano Luty 17, 2012 Cześć dziewczyny :) Tłusty czwartek za nami :D wiec koniec wymowek hehe, chcoiaz niektórym sie udalo powstrzymac od pączka :) gratulje Ja zjadlam 3 :( Ale od dzis juz koniec slodyczy - mam postanowienie ze dobiero na Wielkanioc zjem :D Dzis dzien zaczelam od 2 jajek sadzonych i 2 małych kromek ciemnego chleba :) Teraz pije zieloną herbatke ktora baaardzo lubie :) Trzymam kciuki za was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowy agrest Napisano Luty 17, 2012 Witam:) Wczoraj zjadłam jednego pączka, przyznaje sie bez bicia!:D no a dzisiaj na sniadanie niestety biale pieczywo 2 kromki i 3 plasterki kielbasy krakowskiej, zeby nie bylo zbyt kalorycznie bo ta kielbasa jakas tlustawa byla to zjadlam bez margaryny:) Pozniej plasterek ziktego sera i teraz gotuje obiad w parowarze- rybka, warzywa i brazowy ryz:) milego dnia!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 18, 2012 No i zaczynam od początku :-) Nic więcej nie muszę chyba mówić :-O ale od tej chwili już wykażę się żelazną wolą. :-) Wiosna tuż, tuż... do Wielkanocy musż ważyć co najmniej 4kg mniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Mufinka_ 0 Napisano Luty 19, 2012 Noo..dobra.. ja tez zaczynam od początku.... Ehh byl McDonald...i...nie wyrzymalam :( ale tak danwo nie bylam..eh tak wiem nie ma wymowek - wiosna idzie czas wygladac lepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Luty 19, 2012 Witam...zaczynam diete z wami :) Od 3 dni jestem na diecie 500 kal, a dzień wcześniej z powodu tłustego czwartku zjadłam 1000 kal...Mam nadzieje, że razem będziemy się wspierać :). Po tygodniu pierwsze ważenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowy agrest Napisano Luty 19, 2012 witam:) moze ja nie zaczynam od poczatku ale postaram sie zdrowiej odzywiac i przede wszystkim bardziej regularnie:) od jutra zaczynam zajecia na uczelni po feriach wiec moj dzien bedzie mial jakis rytm, nie to co w ferie- wstawanie o 10 itd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Mufinka_ 0 Napisano Luty 19, 2012 --Boginka wow 500 kcal...to naprawde malo..chyba bym nie dala rady tak... Ja od jutra zaczynam tez cwiczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojanaturataka Napisano Luty 19, 2012 Czesc ..mozna sie przylaczyc? Ja walcze na dukanie i tak srednio mi idzie ..w sumie schdlam 3 kilo,przez 2 tygodnie..jak narazie no i ciagne dalej teraz waze 57kilo...ale jestem przed okresem ..wiec mam nadzieje ze bedzie mniej za pare dni..a chialabym wazyc nawet 51 kilo...wzrost mam 166.No i ja ten typ co zawsze sie na wiosne odchdza...robie tak jz kila dobrych lat..taka natra moja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Luty 19, 2012 Pewnie, że możesz się przyłączyć Im nas więcej, tym lepiej :-) trzeba jakoś rozkręcic ten topik. Boginka=> 500?? Nie za mało? Nie boisz się jojo? Bo przecież tak się nie da na dłuższą metę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojanaturataka 0 Napisano Luty 19, 2012 sprawdzam tylko czy moj nik jest juz na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojanaturataka 0 Napisano Luty 19, 2012 Boginka ..malutko tych kalorii...ja bym po takim dniu wieczorem rzcila sie na jedzenie . Ja proteiny tylko w weekendy..wiecej nie daje rady...potem w tygodniu warzywa z proteinami..jak jestem w pracy...czesem musze 3 pudelka salatek naszykowac. chleb odstawilam calkowicie ..dwa tygonie go w stach nie mialam....no i jesem mistrzynia swiata...upieklam sernik i go nietknelam a dzis jeszcze kotleciki z kurczaka usmazylam i tez zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojanaturataka 0 Napisano Luty 19, 2012 Mufinka a wiesz co mi sie przytafinlo ostatnio w macku? nie smakowaly mi frytki,i nugetsy jakes bez smaku byly....a frytki zawsze uwielbialam ..juz meza postraszylam ze w ciazy chyba jestem heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emiteremocji 0 Napisano Luty 19, 2012 mozna dolaczyc....bo zle ze mna od świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojanaturataka 0 Napisano Luty 19, 2012 witamy.....az tak zle? jakis smutny bardzo twij pierwszy wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChceMiecSzczupleCialo 0 Napisano Luty 20, 2012 Hej laski! :) Wczoraj zrobiłam sobie trening cardio: - rozgrzewka - 1h kręcenia hula hop na zmianę ze skakaniem ze skakanką (10min hh i 5 min skakanki i tak przez godzinę) - rozciąganie Powiem wam, że zapociłam się jak wieprz! A dziś rano 0,2 kg mniej na wadze! :) Bardzo, bardzo polecam każdej z was! Sport to jest to co odchudza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojanaturataka 0 Napisano Luty 20, 2012 Witam wszytkie wojowniczki.....i jak dzis dzionek ....nikt prawie nic nie pisze ..........hallllooooooooo ChceMiecSzczupleCialo.....podziwiam...niezly wyczyn.Ja teraz jestem tak rozleniwiona strasznie....nie mam na cwiczenia w ogole ochoty. No ale dzis stanelam na wage raniutko ...i pokazala 56,6...wiec jestem naprawde zadowolona... I dzis dzien warzywek z proteinami....i ugotowalam zupke taka ale pomidorowa i dodalam oregano ...ale byla pyszna ...az w pracy mi powiedzieli ze wyglada zupka super....co sie rzadko zdarza bo przewaznie im sie moje zupki nie podobaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach