Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 23lat

weszłam na strone poswieconą...

Polecane posty

Gość ona 23lat

depresji i to jest strona o mnie... mam depresje... stad poczucie bezsensu, niechec do zycia...

Gość nie masz deprsjiee
haha powaliło was!! jak jestescie tchórzami to nazywacie do fobią społeczną jak leniami i malkontentami to depresja itp itd. na wszystko wytłumaczenie! jestes chorym śmierdzącym leniem !

Gość ona 23lat
nie jestem leniem - pracuje, żeby bylo jasne - niestety jest to jedynie sprzatanie, ale zawsze cos, dorywczo, ale ok 7tys rocznie uskładam

Gość nic nie wiesz o depresji
lenistwo powiadasz ? nigdy nei miałeś depresji i nie wiesz jak to jest gdy trzeba zmuszać sie by coś zrobić a potem gdy to robisz czujesz tylko besens i ciągłe poczucie że to ciągle za mało, źle, bez sensu i byle jak

Gość nic nie wiesz o depresji
ja właśnei tak mam wstaję rano, robię plan dnia, obiecuję sobie że coś zrobię a w efekcie nie potrafię tego zrealizować, robię po łebkach albo wcale, czuję sie coraz gorzej, nic nie cieszy nei daje satysfakcji to co zrobiłam przygnębia a to czego nei zrobiłam wpędza w poczucie winy

Gość mikikun
Pewien uzdrowiciel powiedział: „Depresji się nie leczy, to życie trzeba leczyć, bowiem chore życie powoduje depresję". W depresji każda część ciała jest chora - od serca i umysłu do włosów i paznokci.

Gość ona 23lat
moja praca tez nie napawa mnie optymizmem... kiedy musze wyrzycac czyjes podpaski, myc osrany kibel, uslugiwac komus i jeszcze musze sie cieszyc pieniedzi ktore tam zarobi... cieszyc sie z 15 starego fiata ktory kupilam za 2tys, bo nie mielismy w domu zadnego auta, najtanszym laptopem jaki byl na polce, albo ciuchami z rynku... jest mi ciężko, tym bardziej ze nie mam rodzicow i mieszkam jedynie z 70-letnią siostra dziadka, ktora sie opiekuje. Calymi dniami siedze sama od rana do wieczora, bo musze sie opiekowac ta ciotką a nie mozna jej zostawic nawet na 0minut. Mam naprawde serdecznie dosyc zycia! a wieczorem kiedy klade sie do lozka, zamykam oczy i widze piekny dom, nowoczesny, pieknie wykonczony, piekny ogrod, polozony pod wielkim miastem, mama i tata siedza na podworku, biega pies i kot... w tych moich marzeniach jestem taka szczesliwa.... ale budze sie i znow to samo :(