Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila2012

Mam 17lat,uprawiałam seks z chłopakiem i po tym on mnie olał..

Polecane posty

Gość Lila2012

Umówiłam się z nim na pierwszą randkę, był zachwycony i chciał jak najszybciej umówić się na następne spotkanie. Po 2tyg umówiliśmy się na kolejną randkę, akurat byłam po kłótni z rodzicami(u mnie w domu często są awantury..) spotkaliśmy się i zrobiliśmy to, sama tego chciałam, długo się całowaliśmy, zrobiłam mu loda.. I stało się. Zrobiliśmy to w samochodzie bo on po mnie przyjechał. Po tym zdarzeniu już nigdy się do mnie nie odezwał, a na pierwszym spotkaniu był mną zachwycony.. Czy to prawda że faceci nie lubią takich dziewczyn które pozwalają na więcej za szybko.. ?

Gość PudzanowskiMariuszzz
A tam zaraz, że nie lubią, lubią, lubią ...tyyyyyyylko nie szanuja :D

Gość hbnfcbg
zrobilas to bo bylas zła na rodziców? a nie dla samej siebie? nie dziwie sie ze nie wiesz co o tym myśleć..........

Gość mikikun
to fak jestes dla nie go jak ta szmata podłogowa

Gość mikikun
to grzech a grzech to cierpienie i przesto będziesz cierpieć

Gość Lila2012
Zrobiłam to bo miałam dosyć wszystkiego, potrzebowałam takiej bliskości.. Nie wiem czy potrafisz to zrozumieć

Gość hbnfcbg
potrzebowałaś bliskości i na drugim spotkaniu sie puściłaś, małolata z ciebie i tyle. poźniej sie zastanawiacie czemu ktoś was olewa. jak mozna nie olewać kogoś kto nie ma do siebie szacunku?! dla mnie jak ktoś nie ma do siebie szacunku to wiem ze mnie tez nie bedzie szanował

Gość NBA
masz racje nie rozumiemy.... tzn nie potrafimy zrozumieć, że po kłótni o głupote możesz rozwalić nogi na bok, dać dupy (pewnie bez orgazmu) i pieprzyc ze potrzebowalas bliskości

najpierw zmien podejcie do samej siebie... bo jak Ty nie zaczniesz sie szanowac to inni tez nie beda tego robili..

Gość Lila2012
To nie było tak że kłótnia o głupotę.. Ale czy jest coś złego w seksie na 2spotkaniu? Jak mi się facet podoba i wogóle jest fajnie to nie mogę się powstrzymać zawsze chce czegoś więcej, wystarczy że mnie pocałuje już mam ochotę iść na całość.. Ale to nie oznacza że się nie szanuje, tak mi się wydaje przecież dziwką nie jestem nie biorę za to kasy.

Gość NBA
ups! zapomnialam ze dzisiejsze nastolatki traktują seks jak jedzenie obiadu. wybacz, ale mimo wszystko teoria "wiecej chujów w pizdzie niz frytek w mordzie" bedzie do ciebie pasować. pa

Nic złego nie zrobiłaś. To chłopak jest niedojrzały, skoro zerwał z tobą kontakt. Ty zrobiłaś wszystko dobrze.

Gość Lila2012
Yhy jak obiad i co jeszcze.. Przecież nie puszczam się z każdym. Poprostu miałam na to ochotę z nim. I to zrobiłam. Poprostu nie lubię długo czekać na seks, bo po co czekać. Nie rozumiem kobiet które np. Czekają z tym do ślubu. Ja uważam że z życia trzeba korzystać bo ma się tylko jedno tak samo jak młodość, póki jestem młoda i ładna to powinnam się bawić ale z głową to wiem i co w tym złego nie rozumiem..