Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassssssssssssssssss

Kiedy facet nie zdradzi??

Polecane posty

Czytając forum, można być pewnym, że każdy zdradza. I tak się zastanawiam, co musiałaby robić dziewczyna/narzeczona/żona aby facet jej nie zdradził??? Musiała być wciąż miła dla niego, dawać mu jedzenie, być na każde skinienie, być zawsze sexowna i chcieć sexu kilka razy dziennie? Tańczyć na rurze dla niego, spełniać jego zachcianki? Oczywiście mówię o wypadku, kiedy On ją kocha i ona kocha jego. Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ładniejsza na ulicy. No, ale niektórzy ze starszych pokoleń nie zdradzali, a młode pokolenia zdradza w 90%?

Gość DJ Stasiek
A dla kogo mam być wierny ? Dla lasek, które starają się udawać święte gdy próbują usidlić faceta? Każda jest święta... a jak pomyślę o tym ze kończę studia i moja kobieta prawdopodobnie też będzie po studiach i po akademikach ...ręce opadaja wraz z kutasem; Jeśli znajdę kobietę na której naprawde bedzie mi zalezeć to wtedy nie zdradzę ...

Gość ja ci powiem kiedy
facet nie zdradzi wtedy, gdy kocha i gdy CZUJE, że jest kochany. ot cała filozofia. bo prawdziwa miłość nie dopuszcza się zdrady.

Gość pada śnieg
starsi nie zdradzają nie zdradzali :P grzybobrania :D

Gość incydent of ero
akótra b y chciała dziada

Gość pada śnieg
płacisz i masz :P

Gość aase54gbv
haa dokladnie

Gość sasssssssssssssssssss
"facet nie zdradzi wtedy, gdy kocha i gdy CZUJE, że jest kochany. ot cała filozofia. bo prawdziwa miłość nie dopuszcza się zdrady.' właściwie to całkiem mądre stwierdzenie :) nie każda studentka lata po akademikach i tam obcamuje i jest obmacywana przez wszystkich!

Gość fructisssss
DJ Stasiek A dla kogo mam być wierny ? Dla lasek, które starają się udawać święte gdy próbują usidlić faceta? Każda jest święta... a jak pomyślę o tym ze kończę studia i moja kobieta prawdopodobnie też będzie po studiach i po akademikach ...ręce opadaja wraz z kutasem; Jeśli znajdę kobietę na której naprawde bedzie mi zalezeć to wtedy nie zdradzę ... :D, :D, :D niezłe i wiesz co? kiedys to słyszałam w dwóch odsłonach. Pan X 1. jak się ożenię to na pewno nie będę zdradzał żony 2. (po ślubiez Anią) Jak myslisz, Kasia się obrazi jak zaproponuję jej szybki numerek?

wiem, że zdradzało, ale niby teraz ludzie częściej zdradzają niż kiedyś!

Gość to chyba oczywisty znak,
jak jest sparaliżowany i przykuty do łóżka do tego nie ma pielęgniarki poza tobą

Gość o jaa pierdziele
nawet jak będzie robiła wszystko to i tak nie ma pewności facet to facet - zdradzi gdy będzie chciał, i w 99% zawsze skorzysta z okazji a gdy zobaczy fajną doope czy cycki i będzie miał okazję ją przelecieć to naprawdę będzie miał w tym momencie totalnie gdzieś to co jego żona robi coś w łóżku czy nie robi :D faceta (i kobiety zresztą też) tylko i wyłącznie jedno może powstrzymać przed zdradą - SUMIENIE, facet ze sporym kręgosłupem moralnym nawet gdy się nie będzie układało w związku to nie będzie potrafił zdradzić jak wybieracie sobie roochaczy czy skurvieli to możecie na głowie stawać - ale taki i tak gdy będize chciał to zdradzi, facet moralny i empatyczny tak nie postąpi sęk w tym że mało jest facetów z zasadami moralnymi w dzisiejszych czasach, ale jednak są ;)

Gość tlenka
moim zdaneim nei ma reguły na to ;p dzis jest to po prostu bardziej naglasniane z tymi zdradami. moze jest wiecej rozwodow ale zdrad to nie sadze ;p ale jak partnerzy pragna siebie no i oboje czuja sie kochani no to sie nei zdradzaja. proste i logiczne :D

Gość nie badzcie naiwne
znalam kolesia....zdradzal swoja dziewczyne a byla szczupla oddana mu i tanczyla dla niego na rurze w domu (tak tak,kupil jej rure do domu). niby super byla,sexy itp a i tak ja zdradzal....

Gość aneczka2010
niestety przekonałam się na własnej skórze,okazja czyni złodzieja

mi się nie chce wierzyć w to, że każdy by zdradził ukochaną/żone itp z inną bo ma ładne cycki albo tyłek. Dziwne to jest. Ja nie zdradziłabym m.faceta z innym, bo jest b.przystojny i sexowny. Nawet jakbym miała pewność na 100%, że NIKT NIGDY się nie dowie, że niczym mnie nie zarazi, że nie zajdę w ciążę itp itd NIE ZROBIŁABYM TEGO! Musiałabym tamtego najpierw pokochać i kochać go. A wiadomo, że na to trzeba czasu. Wierzę w to, że nie tylko kobiety takie są, ale i faceci.

Gość o wy naiwne i głupie
ale jkesteście durne jak myślicie że jeśli bedziecie robiły dla faceta wszystko w łóżku to was nie zdradzi :D a ile to już było na kafe topiców '' w łóżku było nam cudownie a on i tak zdradził''? nie bądźcie śmieszne, to ze spełniacie każdą jego zachciankę wcale nie daje żadnej gwarancji na wierność, a w dodatku jesteście durne skoro robicie coś w łóżku tylko dlatego żeby facet was nie zdradził - a co z tego za przyjemność? , współczuję wam takiego seksu :(

raczej rzadko, która kobieta robi w łóżku coś, na co nie ma ochoty... przecież to faceci się skarżą, ona nie chce anala, nie chce mi zrobić z połykiem, chce tylko raz na miesiąc itp

Gość vcxm bcnx bxvcm,
''Ja nie zdradziłabym m.faceta z innym, bo jest b.przystojny i sexowny. Nawet jakbym miała pewność na 100%, że NIKT NIGDY się nie dowie, że niczym mnie nie zarazi, że nie zajdę w ciążę itp itd NIE ZROBIŁABYM TEGO!'' no właśnie to jest właśnie kwestia sumienia jak ktoś napisał wcześniej! z reguły faceci są jednak niestety o wiele mniej sumienni w tej kwestii, ale na szczęście wyjątki się zdarzają

"''Ja nie zdradziłabym m.faceta z innym, bo jest b.przystojny i sexowny. Nawet jakbym miała pewność na 100%, że NIKT NIGDY się nie dowie, że niczym mnie nie zarazi, że nie zajdę w ciążę itp itd NIE ZROBIŁABYM TEGO!'' no właśnie to jest właśnie kwestia sumienia jak ktoś napisał wcześniej! z reguły faceci są jednak niestety o wiele mniej sumienni w tej kwestii, ale na szczęście wyjątki się zdarzają" ale to nie jest chyba sumienie, że inni po prostu mnie nie pociągają. no, o kimś mogę pomyśleć np "ale ten jest super ładny" czy jakoś, ale nie widzę w wyobrażni siebie w jego objęciach. chyba inni faceci są dla mnie aseksualni.