Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rk_Julia

suknie ślubne

Polecane posty

Gość aerwgtyjugtrsfd
a ja wstrzymuję sie od głosu :D

tu chodzi o to,że ją kupiłam, pokazujac kolezanka nie bardzo im przypadla do gustu i juz sama sie zastanawiam czy dobry wybor czy nie.. ja wiem ze nie powinno sie patrzec na to komu sie spodoba bo wiadomo nie kazdemu sie dogodzi. ale mimo to humor mi sie troszke popsul.

aerwgtyjugtrsfd a dlaczego sie wstrzymujesz? jesli moge wiedzieć

Gość pufff
a jakie suknie slubne są modne??? :D

sa modele ktore sa co roku wystawiane, princesski i to jeszcze ze swiecidelkami nie sa juz w modzie.

princesski zawsze będą modne,bardzo duzo dziewczyn marzy wlasnie o takiej sukni slubnej.

Gość pufff
suknia jest bardzo ładna i nie odbiega od jakichś wymyślonych przez ciebie trendow, moim zdaniem

dokladnie tak dlatego ze Ja nie lubie wymyslanych sukien i tez nie lubie jak za bardzo swiecą. wydaje mi sie ze ta sukienka jest prosta a zarazem elegancka

Gość powiem ci szczerze
nie zeby ci sprawic przykrosc, nie podoba mi sie, nie jest fajna, jakas taka zle uszyta, nie podkresla wcale figury, dekolt nie dopracowany, skaraca nogi, talia prawie w biodrach (!), to nie jest to, na pewno wiekszosci osobom sie nie spodoba, ale czesc z uprzejmosci powie ze ladna sukienka zeby ci przykro nie bylo i tak, jest juz nie modna

Bardzo ładna, sama bym się nad taką zastanawiała, gratuluję wyboru :)

a mi bardzo pasuje mam ja dopasowana i nie wysii jak worek:))) wygladam w niej rewelacyjnie i mysle ze goscie beda zachwyceni zreszta ładnemu we wszystkim ładnie hihihi ;P

Zgodze sie z little- im delikatniejsza i mniej strojna, tym ladniejsza.

zgadzam sie z "powiem ci szczerze" dodatkowo polowa dziewczyn na tym forum to 17latki, ktore wyobrazaja sobie siebie jako kopciuszki na slubie.

po co pytasz o opinie, skoro juz jestes przekonana, ze jest swietna i Ci w niej pieknie?

Właśnie wszystko zależy od dopasowania i figury. Sukienka jest prosta, elegancka, a jesli autorka dobrze się w niej czuje (czyli też zapewne wygodna), to i pewnie super wygląda. A co do tego czy modna czy nie... są modele, które w zasadzie zawsze będą takie ponadczasowe, a ta się raczej do takich zalicza. Autorko - baw się świetnie i nie przejmuj się, bo są gusta i guściki :)

Gość powiem ci szczerze
popytaj kolezanek czy im sie podoba mowiac ze sie nad nia zastanawaisz , dam sobie reke uciac ze wiekszosc odradzi mowiac ze nie bardzo, zebys szukala dalej, ich miny jak im powiesz ze juz kupilas: bezcenne ;) i wtedy, sie zacznie tlumaczenie: w zasadzie bardzo ladna jest bla bla bla;)

Justa007 dziekuje :) tak wlasnie mam zamiar sie bardzo dobrze bawic :) slub juz za 4 miesiace! nie moge sie doczekac :) pozdrawiam

powiem ci szczerze a niech mowia co chca a tak naprawde to zazdroszcza:) jest zajebista i jestem tego pewna przymierzajac ja w sklepie nawet dziewczyna chciala sobie ja przymierzyc mimo tego ze ma inny gust i co najlepsze wybieraja ja z posrod 2 pozostalych :)

Gość powiem ci szczerze
najwazniejsze ze tobie sie podoba, pewnie zdjecie nie oddaje jej urody;)

Gość perkinsa
Nie pytaj o opinie - liczy się to, co sama myślisz. Ja miałam jasno różową suknię. Nie wszystkim się podobała, ale mnie to nie interesowało. Liczyło się tylko i wyłącznie moje zdanie - reszta nie miała znaczenia.