Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gv,mmmmmdcdcgvbh

kaśka byla dzis na bank na pogrzebie

Polecane posty

Gość gv,mmmmmdcdcgvbh

tylko nie chcieli gadac bo lincz:O na 100% tam byla!a ze snieg,zima to w kominiarce nawet mogla byc i nikt by jej nie rozpoznal.

Gość taka jedna zouuuuza
możliwe zal mi tej kobiety

Gość Biniaa
Madam,wożą policjanci ją autem,pałą po grzbiecie przyłożyć.

Gość ptasiek nastroszony
za kare wydac ja w rece żałobnikow

Gość kokoko...
pogrzeb skonczyl sie o 15.40 a Kaska wyszla o 16.

a skad wiadomo?jakies kamery to zajerestrowaly?czy tylko mowili? bo w sumie mogli tak zrobic..

Gość Biniaa
Myślicie,że procesu nie będzie?

ja nikogo nie zakopuje wiec nuuuuuuuuuudy...nie ma o czym gadac......

Gość z_ uśmiechem
Ja jednego nie rozumiem...wypadek wypadkiem...dostanie w zawieszeniu,ale cała reszta matactwo,składanie fałszywych zeznań...to wszystko ujdzie jej na sucho?

Gość Strarznik teksasó
a o co ma być?praw jej nie ogranicza bo dziecko nie żyje a jak już to dostanie zawiaski

Gość Biniaa
To na razie nie może wyjechać z Rutkowskim?

Gość joijioj
składanie fałszywych zeznac nie dotyczy oskarzonego czy jakos tam, mowili o tym w tv

Gość gryfny
też słyszałem, że od pałowania to już ma wszystkie zęby wybite i tylko jedna nerkę a plecy jej zaorali jak pługiem od bicia , słyszałem, że się przyznała ostatniej nocy do napisania 'pana Tadeusza, księka czternasta'

Gość Biniaa
Chyba Rutek jej hotel wynajął,lizmuzyną policyjna ja tam zawiozła. Wiecie,że ona może odszkodowanie za areszt wziąć?

Gość drozd
Biniaa łoczywiście :) i łyknie odszkodowanie jak młoda pelikantka a prawnik pomoże :)

Gość nerwica lekowa
ale zescie sie dojebali ogniem na nia, niewiadomo jak kto by sie zachowal w jakims takim szoku

Gość Nor-bert
ciekawe do jakiego miejsca ją wywiezli no szerloki do roboty szukac jej

Gość drozd
nerwica lekowa za niesłuszne i bezpodstawne aresztowanie człowieka należne jest odszkodowanie, takie jest prawo, ja tego prawa nie wymyśliłem :)

Gość nerwica lekowa
ale mi chodzi o to ze chca ja zjesc zywcem za zbrodnie ktora byla wypadkiem ona byla w szoku kiedy to sie stalo tak przypuszczam i nikt chyba nie potrafi powiedziec jak by sie zachowal w takim szoku a ile kasy moze zgarnac ?

Gość drozd
Nor-bert w życiu nie zgadniesz, gdzie Kasia teraz przebywa , po godzinie przyjechał do niej Bartek , są razem w pięknym domu a ochrona pilnuje , może się domyślisz gdzie jest Kasia :) hahaha

Gość z_ uśmiechem
za niesłuszne i bezpodstawne aresztowanie człowieka należne jest odszkodowanie, takie jest prawo, ja tego prawa nie wymyśliłem Prawda. Byłam kiedyś zatrzymana ,ale nie dostałam żadnych kwitów , abym mogła udowodnić ,że mnie zatrzymali.Noc spędziłam na dołku i przeżyłam koszmar, mimo iż rano wyszłam czysta :-) Zabrali mnie na oczach dzieci,a twierdzili,że tylko na przesłuchanie.

pogrzeb skonczyl sie o 15.40 a Kaska wyszla o 16. niegłupio to zrobili wszystko. Media zajęte pogrzebem, to miała szanse przynajmniej w ogóle wyjsc bez zbiegowiska.

Gość z_ uśmiechem
Jak to gdzie ? U Rutka.Patrol jej pilnuje.

Gość ergre
drozd nerwica lekowa za niesłuszne i bezpodstawne aresztowanie człowieka należne jest odszkodowanie, takie jest prawo, ja tego prawa nie wymyśliłem Ale ona nie była niesłusznie i bezpodstawnie aresztowana 🖐️ Miała normalną sankcję z któej może być zwolniona i własnie została. Wszystko zgodnie z prawem

Gość drozd
a popatrzcie, ktoś na stronie superekspresu bardzo ciekawy komentarz zamieścił, do przemyślenia zostawiam : Zagranie Mam nadzieję, że Policja robi taki trik aby więcej się dowiedzieć. Samobójstwo, znaczy jego próba, narzeczonej Rutkowskiego miało dwa cele: 1 - odwrócić uwagę mediów od dzisiejszego pogrzebu, 2 - wprowadzić zamiesznie moralne przed dzisiejszym postanowieniem o zwolnieniu z aresztu. Myślicie, że Sąd nie brał okoliczności związanych z tą sprawą. To miało na celu pokazanie, że wszyscy związani ze sprawą są w wilekim stresie, a do tego była zakonnica chce się rzucić z okna. Sędziowie biorą różne rzeczy pod uwagę i mogli sie bać, że wszyscy związani ze sprawą zaczną szaleć, jeszcze ze wzgledu na zakonnicę by się Kuria wtrąciła. Takie zagrania to na pamięć się zna jak się działa w taki sposób jak Rutkowski. Szkoda, że żaden fachowiec tutaj nie napisze, ale oni sobie "duszy" nie zawracają takimi bredniami jak "Fakt". Jak to nie robota Policji z tym zwolnieniem, to znowu niezły kit odstawili. dobry tekst ale zakończenia brak :)

Kurcze ale wasze życie musi być puste. Co was ona interesuje, Polacy umieją tylko sądy wydawać. Sądzić zacznijcie od samych siebie. To jest jej sprawą czy ona będzie czy nie.

Gość obrzygana sukienka
­­­­­­­­­­­ hieny to przez was kasia dostanie ochronę

Gość ja pierniczę
w chronionym mieszkaniu...to już jest cyrk na kółkach ... http://www.tvn24.pl/0,1734978,0,1,katarzyna-w--pod-ochrona--w-specjalnym-mieszkaniu,wiadomosc.html

Gość MARIOLA Z POTYLIC
Parapetówa w nowym mieszaniu Kasi