Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saohasi

Wakacje, wybór biura podróży

Polecane posty

Gość do finoli
ja też, na korfu do agios petros, a Ty?

Gość finola
my wybraliśmy w tym roku krete i agios nikolaos, a hotel nazywa sie almyros beach. zabawenie by bylo, gdyby udalo nam sie tak o trafic na siebie na forum i gyby sie okazalo, ze jedziemy w to samo miejscce;) w każym razie - miłej zabawy i udanego urlopu;)

Gość do finoli
hehehehe, swiat chyba nie jest az taki mały;) ale dziękuję i vice versa;D

Gość marineseses
my lecimy do almyros beach, ale dopiero za miesiąc;)

po ostatnich poczynaniach triady i sky clubu chyba nie odważyłabym się jechać gdziekolwiek z biurem podróży... choćby nawet u nas w Polsce, ale wolę sobie w świętym spokoju wypocząć podczas urlopu. w jastrzębiej jest fajna miejscówka - primavera. hotelik przy samej plaży, z własnym spa i masą innych bajerów dla dzieciaków. miłe miejsce.

Gość Jagis

Lepszym i pewniejszym biurem podróży, z którego korzystam jest Coral Travel. Szczerze mówiąc to tego biura trzymam się od paru sezonów bo po prostu mi odpowiadają a nie mam powodu żeby zmieniać. Jest z nimi bezpiecznie i odpowiednio zorganizowane. Polecam

no Cora jest dobrym biurem - zawsze dobrze zeorganizowane i bezpieczne. Nawet w te wakacje stanęli na wysokości zadania!

Coral Travel - dobre biuro i bardzo sprawdzone i szczerze mówiąc nie raz z nimi się jeszcze wybiorę!