Gość do finoli Napisano Lipiec 2, 2012 ja też, na korfu do agios petros, a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finola Napisano Lipiec 2, 2012 my wybraliśmy w tym roku krete i agios nikolaos, a hotel nazywa sie almyros beach. zabawenie by bylo, gdyby udalo nam sie tak o trafic na siebie na forum i gyby sie okazalo, ze jedziemy w to samo miejscce;) w każym razie - miłej zabawy i udanego urlopu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do finoli Napisano Lipiec 2, 2012 hehehehe, swiat chyba nie jest az taki mały;) ale dziękuję i vice versa;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marineseses Napisano Lipiec 4, 2012 my lecimy do almyros beach, ale dopiero za miesiąc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowskimtargiem 0 Napisano Lipiec 5, 2012 po ostatnich poczynaniach triady i sky clubu chyba nie odważyłabym się jechać gdziekolwiek z biurem podróży... choćby nawet u nas w Polsce, ale wolę sobie w świętym spokoju wypocząć podczas urlopu. w jastrzębiej jest fajna miejscówka - primavera. hotelik przy samej plaży, z własnym spa i masą innych bajerów dla dzieciaków. miłe miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagis Napisano Marzec 24, 2019 Lepszym i pewniejszym biurem podróży, z którego korzystam jest Coral Travel. Szczerze mówiąc to tego biura trzymam się od paru sezonów bo po prostu mi odpowiadają a nie mam powodu żeby zmieniać. Jest z nimi bezpiecznie i odpowiednio zorganizowane. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabówka 0 Napisano Październik 29, 2020 no Cora jest dobrym biurem - zawsze dobrze zeorganizowane i bezpieczne. Nawet w te wakacje stanęli na wysokości zadania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanndaa 0 Napisano Kwiecień 14, 2021 Coral Travel - dobre biuro i bardzo sprawdzone i szczerze mówiąc nie raz z nimi się jeszcze wybiorę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach