Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśka1987

Mamy jakie znacie kreskówki edukacyjne dla maluchów?

Polecane posty

a i właśnie dużo śpiewają w tej bajce i mały zapamiętuje piosenki a później śpiewa przy zabawie

Gość Danielll
Miały być tytuły bajek, a nie pier...nie o Chopinie czy Mozarcie. Ponawiam temat: Kto zna tytuły bajek edukacyjnych dla dzieci 3-6 lat Zacznę możę ja: - "Marta mówi" - "Ciekawski George" - "Klub Przyjaciół Myszki Miki" - "Mali Einsteini" a dla mniejszych (1-2lat) to pamiętam tylko "Baby TV" Ps. Tylko nie zróbcie z tego znowu kółka plotkarskiego, same tytuły potrzebne, więc jak ktoś coś jeszcze zna to pisać. Pozdrawiam Daniel

Gość KachnaKasieńka
Na mini mini mają pełno takich bajek. Ja osobiście najbardziej lubię Strażaka Sama i moje dziecię też, to sobie czasem razem oglądamy :) Dużo w tej bajce jest nauki dla dzieci.

Gość gość
moja córka uwielbia Dora poznaje świat i Dalej Diego. a moim zdaniem fajne i wartościowe bajki to oprócz tych dwóch jeszcze Marta mówi, Miś w dużym niebieskim domu, Max i Ruby, Doktor Dosia i jeszcze kilka ale już nie pamiętam tytułów. te są ulubione

Gość elizamizia
My ogólnie oglądamy tylko bajki na mini mini to sprawdzony kanał i tego się trzymamy. Szczególnie dzieciaki lubią Ciekawskiego Georgia , Dinopociąg i Kucyki Pony.

Gość gość
Tv robi dziecku świeczkę z mózgu, lepiej puszczać audiobooki.

My też oglądamy bajki na minimini+ nie ma w nich przemocy, są odpowiednie dla dzieci w wieku przedszkolnym, uczą i bawią. My najbardziej lubimy Dinopociąg, dzieci poznają świat dinozaurów, uczą się ich gatunków oraz poprzez piosenki uczą się alfabetu czy liczenia.

Gość gość
Dora, z językiem angielskim

Gość yyyyyooo
To mój temat!:) Powiem Wam że moja córka zaczęła liczyć do 10 odkąd puściłam jej tych enstainów i nie miała wtedy dwóch lat jeszcze:D Dzięki za tą bajkę w ogóle nie wiedziałam że taka jest wtedy. I oglądała wszystkie chętnie wiele się przy tym ucząc Teraz ma 4lata i jest bardzo mądra Zna połowę alfabetu częściowo pisze litery i cyfry Zna dni tygodnia i interesuje się zegarkiem:) Ogląda bajki od 4miesiąca (tak na marginesie) mówi od 5/6- myślę że świadomie-moje dziecko raczej miało świetny kontakt ze światem od początku i świadomie komunikowało się z nami:)))

Dziś na Mini Mini plus startuje nowa bajka "Piotruś Królik" około 19 emisja, ciekawa jestem jaka to bajka i czy się spodoba moim dzieciom.

Gość LuzMarija
Fajnie to brzmi! A powiecie kiedy leci?

Gość gość
A moja ma ma nie całe dwa i pół roku i ona po prostu kocha Barneya, leci na jim jam. Swietna bajka, corka śpiewa tą piosenkę "kocham cię a ty mbie..." zawsze wieczorem jak tulimy się. Poza tym lubi dore, hugo co to znaczy, myszke miki no i hit to hello kitty

Moje też lubią Barneya ale jednakowo lubią też Ciekawskiego Georga i Clifforda :) Georga oglądamy zawsze razem bo leci z rana w sobotę a my o tej godzinie jeszcze leżymy w łóżeczku :) uwielbiam ten czas... A małpka ma fajne pomysły i fajnie przekazuje to co dla dziecka ważne.