Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkalina

Co myślicie o takiej urodzie ? FOTO

Polecane posty

Gość odlacz internet
gdzie ona ma piersi :O ???

ona nie ma piersi :-o tyłek nieadekwatnie duży. no, ale ma ładną skórę

Gość pan rydzyk
dziecinna

nox ciebie popier... że chcesz ważyć 36 kilo? oO chcesz umrzeć z wygłodzenia, żyć krócej nie mówiąc o strasznym wyglądzie.

spoko...mimo malych piersi...pupa ladna... co nie zmiania faktu,ze nie trawie takich pustakow:O

Levviatan Naprawde myslisz, ze obchodzi mnie zdanie naczelnego oceniacza i znawcy golych dup, ktory od zawsze jest "wolny i samotny" ? 🖐️ :)

no cóż jak chcesz popełnić samobójstwo to proponuje powieszenie to szybsze, mniej meczące i bardziej skuteczne

Gość eroeroeroto
o fuuuuujjj, jakie obrzydliwe piersi! jakby jej dopiero rosnąć zaczęły! samam mam malutkie, na pograniczu a i b, ale przynajmniej małą kształt! a to?! a forka z środkowym palcem.....sweeeettt

nieco... tylko że, z tego co znalazłem, ona ma 172 cm i waży 50 kilo a nie jakieś 38. Poza tym zobacz sobie jej zdjęcia bez Photoshopa i makijażu. Dosłownie wszystkie kości widać, twarz nieciekawa i nie ma na czym oka zawiesić.

Ale ja nie chce zeby ktos na mnie oko zawieszal, nie kazdy jest takim pustakiem jak ty. Niektorzy faceci patrza glebiej... A ja chce byc chuda dla siebie i tyle.

Ty nie chcesz być chuda tylko skrajnie wygłodzona a to jest różnica. Zastanów się czy to już nie anoreksja. JA patrze na charakter ale jak ktoś chce ważyć 36 kilo to znaczy że z głową ma coś nie tak.

Gość brak cycków /
rozstępy na dupie i cellulit w tak młodym wieku tragedia typowo ukuta ruska uroda

Shizuka Hiou -> anoreksja nie zaczyna się od konkretnej ilości kilogramów... jeśli to nie jest twoja prowokacja to znaczy że naprawdę jesteś popieprzoną kobietą i już wiem czemu żaden facet z tobą nie wytrzymał.

Gość pipeprzycie moim zdaniem
byłbym dumny z takiej dziewczyny

Ale mi dosrales, ojeju... Ja mialam facetow 11, z jednym bylam trzy lata. Ty za to nikogo nie miales, bo twoje wielkie ocenianie i wymadrzanie sie w sprawach typowo kobiecych jest mega denerwujace i odrzucajace. Ale mi marzenia nie zabierzesz, za ciezko na to pracuje 🖐️

no właśnie jakbyś była ok to byś miała 1-2 a nie 11. naprawdę jak chcesz się zabić to od razu strzel sobie w głowę bo przez skrajne wychudzenie tylko wydłużysz meczenie się o parę lat (bo do 35 nie dożyjesz z taka wagą).

A ja mysle, ze dozyje. Kiedy wazylam 44 kg to wygladalam calkiem zdrowo, wiec pisze z doswiadczenia a ty jak zwykle sie madrujesz bezpodstawnie.

Gość cycki to rzeczywiscie male
ja mam A, wiec b. male, ale te to juz w ogole. a cellulit ma kazda, ten jeszcze jest spoko:D ale generalnie to zal mi jej, jak mozna takie zdjecia do neta wstaiac?nigdy tego nie skumam.

Gość może wystawił je zazdrosny ex
nie wiesz czy wysłała je sama

Gość nnno ttak
mnie to podbudowuje, że mam jednak większe cycki od niektórych kobiet, a mam małe

Shizuka Hiou -> całkiem zdrowo a zdrowo to różnica. 44 kilo to i tak niedowaga w twoim przypadku. poza tym można wyglądać zdrowo a tak naprawdę być chorym.