Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkalina

Co myślicie o takiej urodzie ? FOTO

Polecane posty

I niech sobie waży,' mnie to nie rusza. Ale to co ty robisz to jest jakieś nienormalne. Twoje życia, Twój wybór, Moja opinia :)

Gość lOLKA BOLKA LO
............. 173 cm 20 kg wagi cel: 34000 - tyle co przy urodzeniu uda mi się Po co wy znia dyskutujecie. Cokolwiek by nie powiedziec to 30 - pare kilo to nie waga dorosłego człowieka, tym bardziej przy wzroście 174...Jesli to nie prowo to znaczy,że laska ma nieźle zryty łeb i musi się zagłodzić na smierć żeby do niej dotarło.

skoro ci nie zależy to od razu strzel sobie w głowę po co się męczyć jeszcze z 10 lat na tym świecie.

Jak widać jej mózg tez bierze udział w tym odchudzaniu :) pozdro

Zobacze jak bede sie czula przy 40 i ewentualnie zweryfikuje. Tyle, przegladalam profile modelek i stad wiem ze moj cel to nie jest jakis surrealizm 🖐️

Gość lOLKA BOLKA LO
jej typem jest angelina jolie... Tylko,ze ona waży 45 i nawet nie ma 170 cm....Więc nijak to się ma do 174 - 36 kilo

Wazylas ja? Ja nie, wiec skad mam wiedziec. Lev juz jedna probe za soba mam, kolejnej nie chce narazie. Wszystko w swoim czasie, niczego nie przyspieszysz bo widze ze o to ci chodzi...

Gość lOLKA BOLKA LO
No ewidentynie mózg już odchudziła...nawet nie wiem czy pisać "-ła" powinno byc radziej "to" czyli "-ło" bo skóra i kości to chyba juz nie kobieta... ? ­­­­­­­­­­­ Ale odchudzaj się! koniecznie . Psycholi oby jaknajmniej na świecie. Takie cos przynajmniej nigdy nie będzie mama i klan się skończy.

Gość lOLKA BOLKA LO
No ewidentynie mózg już odchudziła...nawet nie wiem czy pisać "-ła" powinno byc radziej "to" czyli "-ło" bo skóra i kości to chyba juz nie kobieta... ? ­­­­­­­­­­­ Ale odchudzaj się! koniecznie . Psycholi oby jaknajmniej na świecie. Takie cos przynajmniej nigdy nie będzie mama i klan się skończy.

Oczywiscie, ze nie bede. To ponizajace i chore, zbedne. To tylko zwierzecy instynkt przedluzania gatunku, ktorego przedluzac nie zamierzam.

Gość lOLKA BOLKA LO
­­­­­­­­­­­ Ty naprawde masz zryty łeb..."Wazyłaś.." Nie muszę mierzyc Mount Everest żeby wiedziec,że ma 8844,43 m

Shizuka Hiou -> tylko że jedna na dwadzieścia z tych modelek można uznać za ładną kobietę :D poza tym skoro mówisz że szukasz faceta który nie patrzy na wygląd to czemu chcesz mieć taki a nie inny wygląd? :D poza tym popatrz na KIm Kadashan - faceci ja wręcz uwielbiają a na pewno waży więcej niż te zasuszone , wychudzone modelki ;]

Gość lOLKA BOLKA LO
Całe szczęście. Idę z tąd. Jesteś zryta, nie dziw,że twoje otoczenie ma cie w dupie

lev pustaku do kwadratu, widocznie tez niezbyt urodziwy jestes skoro chetnych na ciebie brak. Ja to robie dla siebie a nie dla facetow wiec daruj sobie. Ja juz kogos w sercu mam, nie potrzebne mi zachwyty facetow, wrecz przeciwnie.

Gość po co z nią dyskutujecie?
niech sobie waży i 20 kg ;)

nie dziw,że twoje otoczenie ma cie w dupie wierzcie mi, ze po tym tekscie yeblam na lozko i smialam sie w glos. nie ma to jak te moraly wasze i podumowania, stwierdzenia pseudo faktow o ktorych nie mozecie miec pojecia :D

Gość pytamtylko
ma celulit na dupie a ile ona ma lat to chyba jeszcze dziecko bo cycki ma jak nastolatka co dopiero dojzewa

­­­­­­­­­­­ Shizuka TAK chcesz wyglądać czy to ciągle za dużo. Napisz po prostu tak czy nie

Mnie sie ona podoba, sa gusta i gusciki. twarz ma taka sobie, bo byla ok 30stki a moze i lepiej, ale cialo mi sie bardzo podoba i chcialabym tak wygladac juz tego lata ale nie wiem czy zdarze.

Twarz b edziesz miała taką samą i tez bez zębów. Powodzenia świrusko! 🖐️

Dodajcie, że ta z plakatu zmarła w wieku 28 lat.

Palila, ja nie pale. Tal Lev, to kobieta. A cvo z ciebie za facet, ktory zadnej kobiety poderwac nie potrafi. Milo? 🖐️

Dobra, spadam bo tego pustaka oceniajacego tylko po wygladzie ciezko zniesc. Szczuplutkie cialo to nie tylko stan ciala, ale tez duszy, podobno wtedy widzi sie wiecej niz zwykle... 🖐️

Tylko że to na zdjęciu to nie jest szczuplutkie ciało tylko skóra i kości. Poza tym co innego poderwać a co innego być w związku. I co ma związek do możliwości oceny czyjegoś wyglądu i charakteru?