Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encepencewktorejrece

koleżanka mnie załamała... ma raptem 158cm a powiedziała że

Polecane posty

Gość kochanica1234
Mężczyzna ze wzrostem poniżej 180 cm, może być ładny, ale nie przystojny...

Gość kochanica1234
Mężczyzna ze wzrostem poniżej 180 cm, może być ładny, ale nie przystojny...

Gość egrhrtgre
kochanica1234, spierdalaj tępa blazo :O

Gość iiika85
Mężczyzna ze wzrostem poniżej 180 cm, może być ładny, ale nie przystojny... Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - facet powinien być wyższy, ale dla laski o wzroście 150, 175 to już kolos i jej na pewno będzie się podobał

Gość torrrrffs
// ale dla laski o wzroście 150 // ale takich lasek jest baardzo mało.. zresztą 150 to już troszkę za mało przeciętny wzrost kobiet obecnie to około 168cm i niestety dla nich, facet powinien mieć te 185-190 , dlatego tak wielu facetów jest w dzisiejszych czasach samotna

Gość iiika85
ale takich lasek jest baardzo mało.. zresztą 150 to już troszkę za mało przeciętny wzrost kobiet obecnie to około 168cm i niestety dla nich, facet powinien mieć te 185-190 , dlatego tak wielu facetów jest w dzisiejszych czasach samotna Sama mam 169 cm i spotykam się z facetem o wzroście 180 - i wizualnie bardzo mi się podoba; może dlatego, ze ma fajną budowę - szerokie barki, zero brzucha itd, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby go zdyskwalifikować ze względu na wzrost (choć też jest dla mnie ważny).

Gość Do encepence
po twoim wpisie można tylko wywnioskować, że jesteś zakompleskionym faceciczkiem, którego dotknął fakt, że kurdupel dziewczyna nie lubi kurdupli facetów. Nikt jej tego nie może zabronić. Może przez to sama chce ukryć kompleks swojej karlicowatości. Ale nazywając ją szmatą, pokazałeś tylko, że ty nią jesteś. Przecież ludzkimi szmatami są też tacy "faceci" jak ty. Dla mnie jesteś już skreślony i to bardziej z innego powodu niż niski wzrost.

Gość noooo ubodlo go to
wszystko wszystki , ale nazwac ja szmata ??:-0 Kazdy ma inny gust

Gość toż 158cm
to już karakan...

Ja bym nie powiedziała, że jej strata. Widocznie się zorientowała jaki naprawdę jesteś i nie ma ochoty spotykać się z frajerem, który kobiety nazywa szmatami.

Gość noooo ubodlo go to
//toż 158cm to już karakan...// - powiedzial baba wielkolud

Gość no bo to prawda
że tak niski wzrost to karzeł jest :-D 158 cm chyba inaczej nie nazwiesz jak kurdupelek. Wystarczy 20cm obcasów i już będziesz atrakcyjną wysoką i długonogą modelką :) Głowa do góry zazdrośniczko :-D

Gość rgregreget
placzaca wierzba frajera to szukaj w rodzinie..

Gość do: to bo to prawda
zalosna jestes te wysokie wielkoludy chodza jak manekiny sie ruszaja ..takie bezuczuciowe a te malutkie zgrabne filigranowe, takie swieze i bardzo uczuciowe

rgregreget mogę szukać, ale zapewniam cię, że żadnego nie znajdę, bo w mojej rodzinie się uczy co to jest szacunek dla drugiego człowieka i dlatego nikt z mojej rodziny nie siedzi na kobiecym forum, wylewając swoje żale i nikt swoich niepowodzeń związanych z problemami natury psychicznej nie zwala na niski wzrost

Gość a pfff
Mam 192 cm jestem wysokim facetem grywam w siatke, pracuje i mam powodzenie. Wiekszosc moich znajomych jest nizsza jednak monstrum to jeszcze takiego okreslenia nie slyszalem xD. Kazda kobietka przy mnie moze zalozyc takie szpile jakie chce baa powiem wam czasem przeginaja pale z tymi butami. Placza, ze je nogi bola a to to im nie pasuje a to zaraz inny powod znajduja. Chopy! co z wami jaja trzeba miec jesli kobieta Ci powie, ze jestes za niski/chudy/gruby/wysoki odplac jej sie tym samym! Nie wyobrazalem sobie nawet, ze mozesz byc tak pusta osoba, a teraz wybacz ide i tu masz pole do manewru :P dobrze rozegrasz to jeszcze jej sie odwidzi i nagle zmieni zdanie. Kobieta zmienna jest i nie ma bata. Powodzonka - got a date to catch

Gość moriMuniek
haha moja siostra jest niska 1,60 m i spotyka się z facetem (koszykarzem), który ma ponad 2 m. Normalnie wszędzie są sensacją i ludzie się gapią :D

" masakra te dzisiejsze szmaty" - To , że woli wyższych nie czyni ją szmatą :) Dobrze, że nie bierze Cię pod uwagę skoro jest zdolny tak ja nazwać :)

Gość Ania 19 gd
Ja mam 168 cm, a mój facet 185 i jest idealnie .Czuje się przy nim jak kobieta. W ogóle tworzymy piękną parę. ;)

Gość wannika1
moja mama mawia: wielka jak brzoza ,a glupia jak koza

Gość rgregreget
///dlatego nikt z mojej rodziny nie siedzi na kobiecym forum/// buahahah... no nikt, oprócz ciebie :D

Jak łatwo się domyśleć miałam na myśli żalących się facetów... Ale wiadomo, że jak się nie ma do czego przyczepić to łapiemy za słówka, tak?

Robicie z igły widlly. W ogole na tym forum ludzie wykazują tendencję do przejmowania sie zdaniem pojedynczych ludzi. A przecież nikt nie jest niezastapiony.

Autorze ja mam jeszcze mniej niz twoja kolezanka a lubie mezczyzn od 190cm wzrostu. Ale wzrost nie jest najwazniejszy.

Gość AdrianGorz
// Autorze ja mam jeszcze mniej niz twoja kolezanka a lubie mezczyzn od 190cm wzrostu. Ale wzrost nie jest najwazniejszy. // bnauhahahahahhaa

Gość AdrianGorz
dziunia z tapetą, chętnie wsadził bym ci kutasa w buzie :)