Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Gość gdfsdf

:O

Gość mam to samo , ,
nie wiem dlaczego tak jest , dodatkowo nie lubię dzieci

Gość rozumiem, że właczasz do
tego własną matkę, która wydała cie na świat - jak widać niespecjalnie potrzebnie

mnie tez, ciaza, porod, srajacy dzieciak ktory urosnie i wyfrunie z gniazdka i nawet starej nie podziekuje ze go urodzila. bezsensu.

Gość Dariuszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
to straszne. co moge dla ciebie zrobic?

Gość ej, laleczki mam
noxi szukają cie

o, jest i Noxa :D brak zycia prywatnego? kup sobie słownik ortograficzny dziewczynko 🖐️

Gość gdfsdf
dzieci lubie sa nawet słodki ale matkie mnie obrzydzaja :D moja własna tez jak pomysle ze mnie urodzila fuj :O:D

Gość gdfsdf
Shizuka Hiou nie podziekuje bo za co tu dziekowac ?:D ze sprowadzila kolejne istenie na bezsensowny pelen cierpienia swiat ?

tez wolalabym sie nie urodzic. a ludziom to juz w ogole sie dziwie, te scierwa plodza dzieciaka skazujac kolejne na smierc, strach przed nia itd. glupota.

Gość ona22222221
ja tam rozumiem autorkę, też nie pałam entuzjazmem do dzidzisiów, mamuś itp. Nie każdy musi być matką polką, nic w tym złego, że ktoś nie ma potrzeby rozmnażać swoich genów.

ahahaha noxa wreszcie cos madrego :classic_cool:

Gość marność nad marnościamiii
ale co wy w ogóle wiecie dzieci... Myślicie że powiecie a w szpitalu zaraz wam ją zrobią. co? naiwne jesteście jak mało kto. Poza tym, zwłaszcza teraz kiedy nagłośniona jest sprawa długów w szpitalach już widzę jak lekarze biorą łapówę za cesarkę bo wy tak chcecie. hahahahahahahah chyba że w prywatnej klinice. Nie ośmieszajcie się !!!! Poza tym, po chuj decydowałaś się na dziecko skoro boisz się rodzić?

bo idiotko przedluzenie gat to normalna potrzeba czlowieka od zawsze :O do nauki wio !

Gość jagadaga555
to ty nie jestes kobieta.. albo jestes kobieta ulomna, skrzywdzona przez los albo cos takiego

Gość purchella domin
A co jest w nich obrzydliwego? Tak jakbys sie brzdziła wszystkich ludzi, bo wszyscy np. srają. Czysta fizjologia - ciąża wychowanie dzieci. Sama nie bylas w ciązy i ich nie masz to nie masz prawa oceniac takich kobiet.

Gość gdfsdf
Dariuszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz to instynkt zwierzecy idioto do ksiazek won :D

to zwykle zezwierzecenie. ja mam rozum i nie musze dac sie zarznac jak swinia w imie bachora ktorego jeszcze bede musiala przewijac i ze sraki obmywac, a potem gowno pojdzie w swiat.

Gość ona22222221
inaczej byś śpiewał, gdybyś to Ty musiał rodzić. Wtedy ta potrzeba nie byłaby już taka oczywista.

Gość purchella domin
Rozumiem ze dupy nie podcierasz i nie myjesz po sraniu bo to jest beeee,

Gość gdfsdf
sranie za przeproszeniem mnie nie brzydzi:D ale te hipopotamice w ciazy , rozstepy , wielkie napompowane cyce z rozstepami sam poród i myśl ze sie rozkladaly przed lekarzami i stekaly jak krowy rozplodowe , poród jest taki zwierzecy obrzydza mnie to i pózniej wieczne wkurwione matki z depresja lub rozczarowaniem macierzynstwem:O nie widze szczesliwych kobiet z dziecmi :O serio ani rodzin, przewaznie wkurwione brzydkie leza u boku meza taki przykry wymuszony obrazek

Gość ona Draconian
Nox poszłabym z tobą do łóżka, wiesz :)

Gość no niby niestety
mnie obrzydza poród-ta krew, śluz bleee:O i tuzin ludzi ci tam zagląda a ty się drzesz:O obrzydza mnie karmienie cycem, wielkie rozciągnięte suty, wiecznie śliniące się i obsrane dzieci

Gość purchella domin
Trudno aby kobieta noszaca dziecko była szczuplutka i zgrabniutka jak modeleczka, przecież to dwie osoby w 1! Rozstępy nie każda ma i nie z powodu ciąży. z reszta wygl ada jak Ty to nazwałas jak hipopotamica tylko w oststnim trymestrze ciąży.A poród nie jest owszem czymś pięknym, ale czy kupa jak wychodzi z tylka nie jest obrzydliwa. Srasz na codzień, a rodzenie to nie taka 'codzienna sprawa" i nie kazdy akceptuje ten widok.

Gość fgeagrf
kobiety bez dzieci po 30 dziwaczeja to ich tzw wyluzowanie jest tak zalosne ze nie maja swiadomosci ze dookola ludzie sie smieja bo juz sama zalosc nie wystarczy chodzace dziwadlo bez dziecka lub bez dziecka i partnera - totalna ludzka porazka przewaznie takie ktore wypowiadaja sie tak jak ty poprostu naleza do tych dziwadl ktorych nikt nie chce i z ktorymi nikt dziecka miec nie chce, dlatego mowia zle gdyz to jest ich jedyny ratunek zeby nie zwariowac jeszcze bardziej, no chyba ze jestes przed 30, to jeszcze masz czas na uskutecznianie dziwactwa ze spokojem, potem to same desperatki i dziwadla...:)najsmieszniejsze ze takie nie maja swiadomosci ze sa posmiewiskiem dla spoleczenstwa:)

Gość purchella domin
Czlowiek to też zwierze, a wam sie wydaje ze sie tego wyzbędziecie, tej krwi, sluzu, śliny jakby to miało znaczyć, że do zwierząt Wam daleko, ale natury nie oszukacie, o nie ...

jest wiele bezdzietnych i szczesliwych, wiec nie wiem w czym problem. np Czubaszek, ktora osiagnela wiecej niz nie jedna klofta z patologicznym synalkiem co kradnie i rucha.

Gość Anielica Piekielna
Nox proszę może byśmy się spotkały co Ty na to? Zakochałam się w Tobie