Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Gość gdfsdf
ładnie tu noxi wyszla i nie jest wcale grube lepiej spojrzcie na siebie ona miala odawge wystawic tu swoja fotke nie przerobiona nie tak jak wy paszczury :D

hahahah mam calkiem plaski brzuch :D owszem, biodra mam dosc szerokie, ale kosciste. moze nie widac w tej koszulce az tak ale trudno mam twoje zdanie w dvpie bo wiem swoje przeciez.

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA TY SZCZUPŁA? CYBA COŚ CI SIE PRZYŚNIŁO. WYGLĄDASZ JAK TŁUSTA LOCHA. JEBANA TŁUSTA LOCHA. ZOBACZ DZIFKO NA SWOJE BIODRA JAK CI SE TŁUSZCZ WYLEWA TŁUŚCIOCHU. zAMIAST NA KAFE ZRÓB KILKA SKŁONÓW. TŁUSTA MACIORO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gdfsdf
gdzie na tej fotce widac brzuch idiotko ?:D widac tylko ze ma fajne duze cyce :D ale jestescie zazdrosne :D szal pociazowej rozciagnietej macicy normalnie :D:D

Gość purchella domin
Porod normalna sprawa, kobiety od wieków rodzą. Miej pretenscje do Pana Boga, że zamiast kwiatów i motyli to jest mnóstwo krwi i sluzu. Ehh, a sex uprawiasz chociaż czy też Cie brzydzi jak kutas wchodzi w pipkę no i robi sie ona taka wilgotna ... co?

Gość YOOOOOOOOOOOOO
SKORO WIESZ SWOJE TO PO CHOOOJA WRZUCASZ SWOJE ZDJĘCIE? MASZ NADWAGĘ I WYGLĄDASZ JAK OBLEŚNA TŁUSTA LOCHA. MOJA BABCIA ŚWINIE MIAŁA SZCZUPLEJSZE OD CIEBIE. TŁUSTA MACIORO.

no wlasnie te cycki chce jeszcze zmniejszyc, dlatego dalej sobie chudne :P :) one sa juz zestresowane przed nacinaniem krocza i grzebaniem w nim wiec wybaczam.

Gość YOOOOOOOOOOOOO
JAKI KUTAS W JAKĄ PIPKĘ? PURCHELLA OSZALAŁAŚ? A KTO BY TAKIEGO TŁUŚCIOCHA CHCIAŁ? PRZECIEŻ TO ZWAŁY TŁUSZCZU. KOŚCISTE BIODRA... HA HA HA HA HA TŁUSZCZ U TŁUSTEJ MACIORY I TYLE.

no ty na pewno jestes chuda w tej ciazy. jak cie dorwa te bole to juz nie bedzie to taka naturalna rzecz :D zreszta sama zobaczysz 🖐️

Shizuka Hiou-a tu sie wymadrza, to trzeba miec tupet. Sama masz tupet wpieprzając się w tematy które ciebie nie dotyczą i o których nie masz bladego pojęcia.Od kiedy pójście do ginekologa to zdrada?wstyd mi że mieszkasz w tym samym mieście co ja!!!

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA TO TŁUSTA LOCHA.... TŁUSTA MACIORA. TŁUŚCIOCH. BLEEEEEEEE I MA OKRPNĄ CERĘ.

Gość purchella domin
Ja sie tylko pytam czy shizoku uprawia sex, dla to cos obrzydliwego :P

58 kg waze haha a przed ciaza 55 :D ale zmula nie? :D i chcialam zauwazyc, ze ja zadnego retuszu nie musialam nigdzie robic:D a noxa to ciesz sie ze koszulke masz czarna, podobno wyszczupla 🖐️

Gość purchella domin
dla mnie*

Gość Gównosław reaktywacja
właśnie uprawiasz seks? To też przecież może być dla niektórych ohydne.

Gość opiopi
shizuka - jak by głupota bolała to ty byś wyła codziennie z bólu. A swoją drogą to cenię ludzi mających swoje zdanie ale tępakami nie mających żadnego powtarzam żadnego argumentu żeby mnie do czegoś przekonać gardzę.

Gość purchella domin
poznanski który to miesiąc?

Gość Anielica Piekielna
chyba się zaczernię i dodam fotę żeby Nox sie ze mną umówiła, chciałabym być jej dziewczyną

sex akurat uwielbiam :P dlatego inkubatorem nie bede. czytalas kwiatku ten ostatni topik, lezala kobieta z druga i tamta rodzila to az sie bila po twarzy. wszystkie kolczyki trzeba zdjac zeby w amoku sobie nie powyrywac, z bolu, fajna sprawa :)

Gość hgddh
ale ryj!!!

Gość YOOOOOOOOOOOOO
noxa nie jest głupia. ona jest po prostu TŁUSTĄ MACIORĄ!!!!! ha ha ha ha ha

Gość purchella domin
opiopi a w czym tkwi moja głupota?

Gość gdfsdf
to wklej swoja fotke teraz tak zbiegu :D pokaz ze jestes taka odwazna a nie mocna w gebie tylko :D

moje eks kolezanka kroplowkie sobie powyrywala :o a jak zaszla w druga ciaze to od pierwszego dowiedzenia sie tylko strach, juz nie jest oczywiscie moja kumpela takich nie chce

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA to tłusta maciora.

Gość Anielica Piekielna
Noxelia a sex z drugą dziewczyną? :)