Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

nie obchodzi mnie, mozesz miec nawet 30 kg czy moja wymarzona wage, ale jestes skreslona jako maciora po przejsciach. brzydze sie tym i juz. moze dlatego, ze nie jestem czlowiekiem. ale mnie to brzydzi i dzieciaki nie daja mi zadnego poczucia sensu, wrecz go zabieraja, nie chcialabym tak zyc za nic.

no tak, skoro juz brak argumentow to bede wyzywana od tlustych swin, ale na mnie to wrazenia nie robi, w kamerce nie siedze :)

Gość gdfsdf
to skoro nie jest zajebiste to po co sprowadzac tu swoje dzieci ? myslicie w ogole ? czy dla swojej wlasnej przyjemnosci ? no własnie najpierw kobiety wszystkie zawziecie szukacie faceta , interesuje was tylko uroda i faceci potem okazuje sie ze urody po ciazy brak wiec milosc czerpiecie od dziecka bo faceci juz was nie chca :D

Gość yyyyyyyyyyooooooooooo
Noxa to ciemnogród i średniowiecze. Rucha ja własny pies, ma wilelką i tłustą dupę a jej matka t ścierwo. A tata ją gwałcił jak była mała dlatego ma takiego pierdolca. PS. Jest otyła chorobliwie... A te jej 54 kg... To chyba jakieś marzenie.

poznanski kwiatek polny-nie przejmuj się tym co ci obie DAMY życzyły-olej to!

ciemnogrod to ty masz w glowie, bachor bez tatusia, juz na fajnego faceta nie bedziesz miec szans debilko. 🖐️

ta... jestem otyla chorobliwie, waze 300 kg, a moze nawet 500 bedzie jak was bardziej wkurvie piszac prawde :)

Shizuka Hiou-sama wszystkich obrażasz,kobiety w ciąży wyzywasz od kurew itd.a teraz masz pretensje?ile tych wyzwisk które piszesz można czytać?ŻAL.PL

tata cię jechał w tyłek? Co noxa? Fajnie było? Macioro jebana. Ps. twoje ideały też rodziły więc to maciory a nie ideały. Noxa tłusta świnia. I obrzydliwie paskudna. Przydałby ci się lift szyi o wisi ci skóra wieprzu przez tatusia jechany.

Gość opiopi
Shizuka Ciebie to może brzydzi - możesz mieć taką fanaberie ale chciałam Ci powiedzieć że nie przekonasz nikogo do swoich racji, bo to ty i twoje odchyły odbiegacie od normy a nie matki, dzieci i kobiety w ciaży. Poza tym w XXI wieku mało która chyba tyje w ciąży po 30 kg i nosi tłuste włosy do pasa.

noxa po prostu była ruchana przez tatę i dlatego ma sianko we łbie. Teraz musi psa ruchać..... Debilica maciora jebana.

Shizuka Hiou-a ty nie masz szans na żadnego faceta i git-kto by chciał takiego matoła?nawet kontrolnie do ginekologa nie chodzi bo by musiała rozkładać nogi przed nieznajomym facetem-siara jak cholera!

Gość gdfsdf
bo czujemy sie od was lepsze tylko zwierzeta sie ruchaja i plodza potomstwa jak szalone im biednijeszy kraj im wieksza patologia tym wiecej bahorów im bardziej cywilizowany tym mniej tylko najbardziej wyeulowane jednostki sa w stanie powstrzymac się od tych chorych instyktow jestesmy wiec madrzejsza rasa a wy jestescie rozplodowymi krowami :)

aaaa i mama noxy to jebane ścierwo bo ją urodziła.

Gość Anielica Piekielna
odczepcie sie od Noxy! :( To jedyna fajna dziewczyna na tym forum

Gość Gównosław reaktywacja
Autorka to ta sama gówniara co założyła temat ,że kobiety po 30 to ścierwa :D pamiętacie tą gówniarę? :D Noxelia-to gdzie ty mieszkasz skoro widzisz tylko obrzydliwe zaniedbane matki polki?

noxa to dzifka ruchana przez tatę.

ukochany pies nie pozwlił czy tatuś? Zdychaj debilico na raka!

Gość Anielica Piekielna
ja bym się chetnie przelizała z Noxelią

Gość purchella domin
Shizuko a czemu jestes taka zatwardziala i plujesz na te kobiety? Czemu Cie az tak brzydzą. To już jest nienormalne? Ktos tama gada ze sciemniam o swojej wadze - skądże, nie mam takiego powodu, jestem dowodem tego, ze kobieta po ciąży moze wyglądac dobrze. Powiedz Nam, czemu tak nie lubisz lekarzy ginekologów? Normalna czesc ciala i co w tym złego ze jak cos dolega to tam zajrzy?

Często kobiety w ciąży i zaraz po niej chodzą zaniedbane- ale to wynika raczej ze zmęczenia czy braku wolnego czasu. Poza tym nie każdą jest stać na to, żeby malucha zostawić z opiekunką i lecieć do kosmetyczki...

Noxa w domu ma zaniedbaną matkę polkę. Otyła świnia. Popatrzcie ne jej zdjęcie. Sama ma tłuste włosy i obrzydliwy makijaż.

Gość fgeagrf
koniec czytania nawet tego dziwadla szkoda waszego czasu normalni ludzie takich debili jest tutaj dosc duzo, swoja gorycz upuszczaja na forach bo w rzeczywistosci nikt ich nie chce sluchac i znac chcialibiscie znac takiego debila? pytanie retoryczne... zegnam