Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Gość purchella domin
Shizuko czy jak Ci tam ... Nikt nie neguje braku posiadania potomstwa, ale tłmaczenie że brzydzą... a widze ze to wynika z Twoich kompleksów kochana. Odchudzasz się namiętnie? Nienawisz swojego ciała? KAŻEGO GRAMA TŁUSZCZYKU, SLUZIKU, SLINKI? i Tłusciutkich kobiet w ciąży, pulchnych bobasków? Bo im MNIEJ ciebie tym lepiej ... przyznaj się do ANOREKSJI!!! stąd te Twoje obrzydzenie ciałem?

Shizuka Hiou-pisałam wcześniej co ty możesz o tym wiedzieć-wpieprzasz się na wszystkie topici dotyczące ciąży i nic mądrego do nich nie wnosisz-ubliżasz,piszesz same wulgaryzmy itd.jakie to twoje życie musi być nudne!!!

cielskami sie brzydze, rozwalonymi girami przed byle kim, bo dla mnie lekarz to czlowiek,m czyli byle kto. anoreksji nie mam, waze 54 przy 174, to norma. ale mam nadzieje, ze do lata bedzie mniej, dla samopoczucia :)

Gość gdfsdf
fgeagrf -jestem grubo przed 30 :D a do trzydziestki nie zamierzam dozyc :D jesli jestes facetem to wypierdalaj :D bo nie masz o tym najmniejszego pojecia DO KOBIET dziwie sie ze dajecie sie wrobic w macierzynstwo , faceci nic na tym nie traca nic ! zabieraja wam wasze najladniejsze lata zycia, wpakowuja w bahory tyjecie a potem maja wieczne pretensje i ruchaja młodki na boku oto na czym polega zycie

kocham te wnioski, to twoje tez jest nudne skoro tu piszesz. ja ci tylko wspolczuje, bo byle facet ci bedzie grzebal a potem natnie jak mu sie spodba, jej ale cie meczarnia czeka biedulo :(

Gość yyyyyyyyyyooooooooooo
noxelia ty kurvo bo ci te psy powybijam suko jebana

Gość purchella domin
Za mało ważysz, odchudzasz się?

dokladnie :D faceci siedza potem na necie i sie zachwycaja zgrabnymi i nienaruszonymi, a zonom obsrane gacie podrzucaja i pretensje, ze sex juz nie ten sam, ze to, ze tamto. wole miec zajebistego kochanka i zyc przygodami, codziennie inaczej, a nie rutyna z bachorem i mezem zapierdzialym z piwem przed tv i harowa na bachora.

noxelia rucha swojego psa

Gość opiopi
Można nie chciać mieć dzieci i ok ale żeby od rzau się brzydzić kobiet w ciąży to już coś nie halo z wami musi być.

a na ilu forach czytalam topiki facetow, ze byl z zona przy porodzie i juz go nie podnieca itd. same na siebie bat ukrecily, tylko wspolczuc bo teraz ich zywot to monotomia i tak do smierci

Shizuka Hiou -> akurat 54 kilo przy twoim wzroście to już niedowaga :P a co do patrzenia na babki na necie to wile ładniejszych jest tych po ciąży niż przed.

Gość opiopi
Bardziej brzydzi mnie te twoje "wymarzone 36kg" a ciąża i poród to najbardziej naturalne rzeczy na świecie, fizjologia, życie.

Shizuka Hiou-nie byłaś nigdy u ginekologa?poza ty faceci siedza potem na necie i sie zachwycaja zgrabnymi i nienaruszonymi-tobą zapewne nikt się nie zachwyca,tak na marginesie nie zaniżaj sobie tak swojej wagi-kto ci uwierzy że ważysz 54kg?pamiętam twoje fotki pulpeciku

noxelia@gmail.com Do mnie też napiszesz, że chcesz być moją przyjaciółką jak do kciukiem. Raz ci dosrała. Twoja matka to ścierwo!

Gość Anielica Piekielna
Noxa może bysmy sobie polizały cipki? :)

skoro to takie piekne i naturalne, to dlaczego towarzyszy temu strach, trauma, cierpienie, nerwy? dlaczego pozbawione jest to powloki humanitarnej, "ludzkiej"? czyzby wasi kochani faceci mieli to w de? :)

Gość purchella domin
Myslisz stereotypami, ze kobiety po ciązy i z dzieckiem to już tylko na śmietnik ... . Znam wiele dziewczyn, ktore o siebie dbają i wyglądają rewelacyjnie i są szczesliwe z dzieciakami, A faceci? Ja sie nimi nie przejmuje, sama nie mam męza i dobrze mi z tym, facet moj jest beznadzieny ale co mnie to obchodzi, jest fajna dziewczyna i jeszcze sobie życie ułożę, dziecko nic mie nie przeszkadza, mam dla kogo żyć i czuję sie bardzo dobrze, ciało mam lepsze niż przed ciążą, waże 53/173 czyli blisko blisko Shizuko, a bylam chudsza ....

noxa twoja matka to ścierwo! A twoje psy wyzdychają szybko.

owszem, pare miesiecy temu bylo nieco wiecej glownie przez leki, niewazne. oczywiscie, ze nie bylam i nie bede nigdy, nigdy sie tak nie ponize, zaden lekarz mnie tam nie dotknie. nigdy.

Gość Anielica Piekielna
Noxa jest lesbijką tak jak ja

a gdzie ty sie urodzilas? :O myslisz ze zycie jest zajebiste? zycie na kazdym kroku daje w dupe. znam mnostwo kobiet, ktore w ciazy wygladaja pieknie jak nigdy, tobie niestety (?!) nie bedzie to dane

noxa to tłusta świnia. Fakt, pamiętam jej zdjecia. Tłuste dupsko którego nikt ruchać nie chce. Heh pewnie dlatego do inekologa sucz nie chodzi bo wstyd takkie wielkie dupsko pokazać gołe.